Nieuw

REVEALED=> Here’s the Infamous Memo That Caused McMaster to Purge NSC Members

As previously reported, National Security Advisor, H.R. McMaster fired yet ANOTHER Trump loyalist who was originally brought on board by former NatSec Advisor, General Flynn. H.R. McMaster is purging anyone who mentions Obama holdovers or criticizes Islam. He also refuses to use the term ‘Islamic terrorism’ and believes jihadists are perverting Islam.

The Atlantic also previously reported that NSC official, Rich Higgins, a member of the Nationalist faction of the White House, was fired after penning a memo outlining the Deep State threats facing President Trump.

The Gateway Pundit >>

Doe mee met 8.469 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7463 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on REVEALED=> Here’s the Infamous Memo That Caused McMaster to Purge NSC Members

  1. Like

  2. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: