Nieuw

Onkundige politie bezorgt jongeren ‘bad-trip’

Geloof mij, en ik ben een ervaren ervaringsdeskundige.

Als je LSD op hebt zijn de twee laatste dingen die je mee wilt maken; politie en ziekenhuizen. Onder invloed van LSD ben je nogal ‘omgevingsgevoelig’. Zo is een weiland behoorlijk vreedzaam, en zijn gewapende mensen in uniform dat heel wat minder.

Ik heb ook wel eens in een weiland rondgedoold onder invloed van LSD. Ik ben er niet slechter of beter van geworden, ook niet ziek, je kan wél je tijd beter besteden (LSD werkt bij een ‘normale’ dosering plusminus 8 uur). (ik heb wel eens mijn paspoort in een weiland laten liggen, en LSD is een raar spulletje, de volgende dag wist ik het niet meer, gevolg van de ernaast genuttigde alcohol niet van de acid, maar zonder dat ik wist waarom liep ik feilloos op de plek af waar die lag en dat was een grooot weiland, niks aan de hand dus). De politie zou boeven kunnen gaan vangen (om maar eens iets mals te noemen) in plaats van de onbevoegde en onopgeleide sociaal hulpverlener uit te hangen. En de jeugd zou een goed boek kunnen gaan lezen, of fuballuh, of zich bekwamen in schietvaardigheid, of lassen of timmeren. Zaken waar een mensch wat aan heeft, als ze maar niet naar de universiteit gaan, want dat zorgt gegarandeerd voor een overtreffende trap van hersenvergiftiging sinds die geïnfiltreerd zijn door social justice creeps.

Vanzelfsprekend verdient het aanbeveling om het leven te lijden (geen typo) onder een strikt wortel-tofu-dieet en weilanden en sloten te mijden als de boerenpest.

OUDERKERK AAN DE AMSTEL – De politie heeft gisteren twee jongeren die LSD hadden gebruikt uit een sloot en een weiland moeten redden.

‘Redden’? Was het een gevaarlijk weiland ? Hoeveel mensen zijn er de afgelopen jaren overleden door toedoen van weilanden ? Houden weilanden er misschien  een bepaalde ideologie op na die weilanden dwingend beveelt trippende jongeren om te brengen ? Sinds wanneer zijn weilanden een bedreiging voor de volksgezondheid ?

Dat schrijft de politie Diemen-Ouder Amstel op Facebook.

De politie schrijft zoveel op facebook. Misschien moet de politie eens van hun luie facebookende reet afkomen en aan het werk gaan. En dan niet als de gewapende arm van de junta. Maar burgers tegen jihadi’s beschermen in plaats van hun iftars bij te wonen.

Agenten werden gewaarschuwd dat de twee mogelijk in een ‘bad trip’ waren beland na het nemen van de harddrugs, waarop de dienders een kijkje besloten te nemen.

‘Mogelijk’. En wie was die tipgever ? En wat weet die van de materie ? Ooit zelf een bad-trip gehad ? En de politie ? Die vast niet. Politie is een synoniemwoord voor totaalonbekwaam.

Daar aangekomen vonden ze de een in een weiland,

Dat kan gebeuren als je LSD op hebt, ook als je geen LSD op hebt trouwens. We hebben niet zo heel veel boeren meer, maar die komen bijna dagelijks in een weiland. Ist völlig harmloss, zo’n weiland. Je kan er ook met een meisje in gaan liggen als het gras twee kontjes hoog is. Moeten die er ook uit gehaald worden ? Je kan ook in een koeievlaai terecht komen. Hoef je ook niet voor naar het ziekenhuis, je moet wel je kleren wassen na afloop en even douchen. Ik had wel twintig weilanden als achtertuin voor ik in Amsterdam ging wonen, en ook een sloot of wat. Het is niet heel erg eng …

terwijl de andere jonge drugsgebruiker uit de sloot moest worden gevist.

Ben der ook wel eens ingevallen, gesprongen, op geschaatst, gaten in gehakt en meer van dat soort tijdverdrijf. Is ook niet echt om ongerust over te worden. Het is een sloot, niet de Noordzee. Het vriest niet. En ook bij temperaturen onder nul ben ik er wel eens in gepleurd, door het ijs gezakt enzo. Wel zonder LSD, dat wel, maar met LSD heb ik wel eens in een sauna mijn kleren aangetrokken omdat ik het bizar koud vond. Ben ik ook niet dood van gegaan.

Een van de twee had verdere behandeling in het ziekenhuis nodig.

Ik geloof er geen fuk van. Ik denk eerder dat jullie hem de slechtste dag in zijn leven bezorgd hebben, want ziekenhuizen zijn real scary als je acid op hebt. Had hem even op de kant geholpen, even heel rustig met ze gepraat, en ze misschien, maar alleen als ze zelf willen, richting hun huis gedirigeerd. Wat je nu gedaan hebt, kan alleen onder dwang en dat is ongeveer het slechtste wat je kan doen. Dán veroorzaak je juist die ‘bad-trip’, omdat jullie er niks van weten.

In principe kun je een LSD-trip niet stoppen. Een ziekenhuis kan je plat spuiten (met ander gif), maar dat is een waardeloze oplossing. Als het echt nodig is (en dat is absoluut niet aan dit soort nitwits om te bepalen), is er maar één manier; sterke drank is het enige wat acid kan ‘overrulen’, coma. Als je daarna wakker wordt is de acid uitgewerkt.

De politie waarschuwt in haar Facebookpost dat het gebruik van LSD zeer gevaarlijk kan zijn. De politie vermeldt wijselijk niet het aantal LSD-doden per jaar, want dan zou de politie voor de lul staan die de politie is, want dat is om en nabij de nul. Islam, dat is dodelijk.

En ik waarschuw voor de politie, want die is gegarandeerd gevaarlijker. LSD loopt niet met vuurwapens rond, sluit geen mensen op, spuit ze niet plat, is niet de gewapende arm van een fascistische dictatuur, de politie wel.

Disclaimer; ik raad nooit mensen aan druks te gebruiken. Dat is niet de bedoeling van dit stukkie, beter hou je het bij fruitsapjes. Maar ik heb ze wel bijna allemaal getest, omdat ik nogal nieuwsgierig aangelegd ben (wel 80 verschillende denk ik). De meeste zijn niet heel spannend, sommige zijn zwaar verslavend, en daar kun je beter van afblijven. En de twee meest verslavende zijn legaal omdat de overheid de vijand er vet aan verdient.

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7209 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Onkundige politie bezorgt jongeren ‘bad-trip’

 1. Yep !!!

  Liked by 1 persoon

 2. Sorry maar van mij hadden ze hun laatste trip mogen hebben. Aan zulke idioten heeft de maatschappij toch niets.

  Like

 3. Er moet maar eens een discussie op gang komen over het overmatige gebruik van verkeerde drugs, hyperdrankjes zoals Red Bull wat behoorlijke hersenbeschadigingen met zich mee brengt. Hou het gewoon bij een joint op zijn tijd. Synthetisch spul is niet geschikt om in te nemen. Ik zie daar genoeg idioten op trippen en zo zich zelf en anderen in gevaar brengen. En laten we het niet hebben over het lange termijn effect. Hetzelfde effect of erger bij constant overmatig drinken. Het is wel de bedoeling dat we nog denkende mensen over houden om straks weerstand te kunnen bieden tegen de overheid.

  Like

 4. Von Puffelen // augustus 12, 2017 om 16:08 //

  Zweedse cuck cops in aktie, ze kunnen dus wel van hun stoel afkomen.

  “Kebab-confirmed. The same guy who was man-handled earlier by the Arab was then driven into the woods. The Kebab bashed the cuffed Nordic Youth against the police door head-first. Then they took him to the ground and tried to break his arm. Simultaneously, the Swedish female cop held his other arm down and the other Swedish cop sat on the Nordic Youth’s calves.”
  https://altright.com/2017/08/09/happening-nordic-youth-smokes-out-hundreds-of-afghani-scum-in-front-of-swedish-parliament/

  Liked by 1 persoon

 5. Ik heb nooit drugs gebruikt , durfde ik nooit, maar die foto boven dit artikel vind ik eng , hij beweegt en maakt misselijk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: