Nieuw

Faalpolitie steelt buitenboordmotor

Rond 23.00 uur kreeg de politie een telefoontje over het geluid. Er zou een bootje aangelegd zijn, waarvan de buitenboordmotor al ongeveer een uur heel hard piepte.

De agenten die eropaf werden gestuurd, kregen de piep met geen mogelijkheid uit, schrijft de politie op Facebook. Daarom moesten ze een andere oplossing bedenken. “De buurtbewoners konden door de piep niet slapen, dus hebben wij besloten de buitenboordmotor mee te nemen.

Noord-Hollands Nieuws >>

Krijg je ervan als je alleen maar vrouwen aanneemt, een diversiteitsbeleid voert en alle mannen opgevoed worden als genderneutrale verkapte wijven, geen man meer die nog een motortje uit kan zetten. Geen gereedschapskist in de politie-Canta, niemand een Leatherman op zak. Maar wel multiculturele steelgewoontes aangeleerd op de islamofobie-cursus.

Ik zal je een geheimpje verklappen, voor als je de aan/uit-knop niet kunt vinden (en er zitten echt niet veel knoppen op zo’n motortje). Motoren stoppen ermee als je ze loskoppelt van de brandstoftoevoer, ook als dat in dit geval een accu is (twee draadjes…).

Prutsers ! Ongelofelijke prutsers !

En ik moet geloven dat jullie wel met een schietpistool uit de voeten kunnen, stelletje motorisch gehandicapten ? Lever dat wapentuig aub. in, dat lijkt me beter voor iedereen zijn veiligheid. Ik kan me prima zelf verdedigen tegen suikerpatiënten als jullie uit de weg zijn. Jullie zijn een obstakel. Ga weg, stelletje gauwdieven en aanslagwegmoffelaars !

Ik voeg hem wel weer toe aan de lijst zo meteen:

Mogen we een andere politie ? Deze is stuk

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7209 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Faalpolitie steelt buitenboordmotor

 1. En anti reclame door deze te tonen ! Heineken flesje moet ook de naam afgeplakt , dit is de eerste keer dat ik een electrische buitenboort motor “hoor”piepen !

  Like

 2. triest dat iemand de politie belt voor een probleem dat mogelijk met een emmer water of een hamer zo verholpen is, of gewoon met touw overboord gooien. losers all around.

  Liked by 1 persoon

 3. “En ik moet geloven dat jullie wel met een schietpistool uit de voeten kunnen, stelletje motorisch gehandicapten ?”

  Zeg ik toch, dat ze niet kunnen schieten. Ze kunnen helemaal niks, behalve Nederlanders lastigvallen. De politie moet als eerste weg.

  Van de week hadden we al een stukje dat zelfs militairen het aflegden tegen moslimnegers
  https://fenixx.org/2017/08/08/napoli-italiaanse-militairen-overrompeld-door-30-mohammedaanse-veroveraars/

  En nu een filmpje dat de politie vanaf anderhalve meter nog niet eens raak kan schieten op een object dat nou niet bepaald in volle vaart is. Veel meer dan een papieren schietschijf op 25 of 50 meter op een schietvereniging, beweegt die niet. Nou ben ik geen expert, maar dat A-4-tje mis ik niet.

  Like

 4. JackvanderVeen // augustus 13, 2017 om 09:00 //

  Ik vraag mij eigenlijk af wie de pier c.q. piepers zijn in dit artikel. Die electromotor met 2 kabeltjes verbonden aan bron, overigen geldt voor benzinemotoren hetzelfde, mits niet voorzien van dynamo, of die zeikers die om 22.00uur al met hun konten tegen elkaar willen slapen?

  Like

 5. # aanslagwegmoffelaars .
  Jezus gristus zelfs stevie wonder schiet nog beter wat een losers lmfao .
  Echt serieus met de meest kromme cz blaffer kun je nog niet missen van die afstand lol

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Onkundige politie bezorgt jongeren ‘bad-trip’ – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: