Nieuw

De licht getinte Eindhovense asielterroristen doofpot affaire raast genadeloos door in de lichtstad

Eindhoven de gekste, dat moet de achterliggende gedachte zijn geweest van een kudde laffe smerige achterbakse Syrische randdebielen die los gingen op een veertienjarige Nederlandse jongen te Eindhoven. Het slachtoffer van dit asieleisers geweld kreeg de nodige klappen en mocht zich in het ziekenhuis laten behandelen. Vrouwe Justitia krijgt de blinddoek ruw om gesnoerd aangezien het oppakken van deze gekleurde daders niet zo goed past bij het ‘smetteloze’ blazoen van het plaatselijke azc en de ‘goede’ naam van het park.

De uitermate zware en zo mogelijk nog gruwelijkere mishandeling van de veertienjarige jongen vond plaats op 1 juni in het Henri Dunantpark te Eindhoven. De jongen werd belaagt door de kudde laffe Syriërs aangezien hij het opnam voor een meisje dat door de kudde lafbekken werd lastiggevallen. Hierna keerde de kudde zich van het meisje af en richten ze hun frustraties naar hem toe en gingen ze de jongen met een man of tien te lijf waarbij onder andere een fietspomp werd gebruikt om op de jongen in te slaan.

De veertienjarige jongen werd naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling van zijn verwondingen. Ook werd er onder andere een hersenscan uitgevoerd om te bekijken hoe ernstig het allemaal was. Er werden foto’s gemaakt van de mishandeling en bovenstaande video dook op echter blijkt de Eindhovense onderafdeling van de islamitische Gestapo tot nu toe niet bereidwillig om de daders op te pakken.

De enige vraag die men over de daders kan stellen is de vraag of het bewoners zijn van het asielzoekerscentrum of dat het statushouders zijn die reeds een compleet ingericht huis en een levenslange uitkering van de Nederlandse belastingbetaler mogen ontvangen. In het tweede geval kan men ze wel oppakken als men dat zou willen tenminste maar niet meer ons land uitzetten en in het eerste geval zijn ze waarschijnlijk alweer over geplaatst naar een ander opvangcentrum en kunnen ze nog wel worden uitgewezen maar is men niet bereid om ze ons land uit te trappen. Kortom er gaat niets meer gebeuren en men probeert ook deze mishandeling uitgevoerd door een kudde laffe Syriërs weer in de doofpot te laten verdwijnen.

Ach wanneer ze om de goede naam van een asielzoekerscentrum te waarborgen de verkrachting van Nederlandse minderjarige meisjes al in de doofpot proberen te flikkeren en pogingen om aangifte te doen tegen asielzoekerstuig al proberen te dwarsbomen en tenminste proberen af te raden waarom dan niet de mishandeling van een minderjarige Nederlandse jongen met de mantel der liefde bedekken en de daders vrijuit laten gaan.

De Eindhovense fractie LPF heeft in dit geval echter wel vragen gesteld dus wellicht dat deze ene mishandeling gepleegd door asielzoekend kut tuig nog wel een staartje gaat krijgen en krijgen de daders wel een voorwaardelijke taakstraf.

 

Het incident staat niet op zichzelf aangezien er al vaker wat aan de hand was en is in dit Eindhovense allochtonenpark waar je als normale Nederlander in elk geval tijdens de avonduren maar beter weg kunt blijven. Inderdaad weer een stukje Nederland waar je beter weg kunt blijven aangezien het overgenomen is door allochtoon hangtuig dat de lakens uitdeelt. De politie weet niets, wil niets doen en doet dus ook niets en is van mening dat het allemaal wel mee valt, tja.

Lijst Pim Fortuyn en ook de ouders van de mishandelde jongen vragen zich af waarom er niets meer is gehoord van de daders die wel bekend moeten zijn bij de plaatselijke veldwachters, die inmiddels te paard rond rijden aangezien hun eerdere vervoermiddel het varken niet halal was, en waarom deze daders nog steeds niet zijn opgepakt. Tja hoe zou dit toch kunnen? De politie heeft meer tijd voor onderzoek nodig. Wellicht wel voldoende tijd om alles te kunnen vergeten. Men kan de daders niet echt goed zien op de foto’s en weet ook niet exact wat er is gebeurd. Wellicht heeft de veertienjarige jongen de kudde kleuringen wel aangevallen puur omdat het een racist is en moesten de arme zielige vluchtelingen zich wel verdedigen tegen deze jongen.

De wereld op zijn kop, welkom in de Eindhovense wijk Woensel met de islamitische enclave Henri Dunantpark dat uit respect voor de bewoners omgedoopt gaat worden tot het Aboe Bakr park. Of zijn ze in Eindhoven nog niet zo gek dat ze het zo ver laten komen en blijft het bij het gedogen van kindbruidjes en het oogluikend toelaten van het misbruiken en mishandelen van kinderen door mohammedanen onder het genot van een kopje thee? Ach Eindhoven heeft in elk geval ervaring met het gebruik van de doofpot of herinneren jullie het niet meer wat er een aantal jaren terug naar boven kwam drijven vanuit het Anne Frankplantsoen te Eindhoven alwaar pedofielen met geld gebruik konden maken van Marokkaanse schandknaapjes?

Eindhoven de gekste!

met groet Bolo

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2161 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

15 Comments on De licht getinte Eindhovense asielterroristen doofpot affaire raast genadeloos door in de lichtstad

 1. Idd eindhoven de gekste, gelukkig ben ik met gezin er al jaren weg.

  Like

 2. Eindhoven ook al bezig met der Untergang,
  Wat wil je met Annemarie Jorritsma aan het roer.

  Like

 3. Deze schoften die een man van 65, op straat hebben dood getrapt zijn, inmiddels ook weer allemaal vrij gelaten.

  Ook de derde verdachte van een dodelijke vechtpartij in Valkenburg, een jongen van zeventien uit die plaats, is vrijgelaten. De rechter-commissaris heeft zijn voorlopige hechtenis geschorst. De jongen blijft dus wel verdachte.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28912689/__Verdachte_vechter_vrijgelaten__.html

  Like

 4. ..en langzaam word het land onleefbaar, worden kleine jongens groot en leer je het woord maffia in 55 dialecten Arabisch spellen op de lagere school.

  De politie heeft al lang de macht op straat verloren en compenseerd dat met het extra aandacht geven van blanke problemen, de overheid heeft al steden opgegeven als zijnde te besturen en is bezig de macht over te dragen aan de genootschappen van de sekte van allah, die met graagte een rol van orde en zeden bewaarders aannemen, natuurlijk met het onderscheid tussen sekteleden en het tuig dat men ongelovigen of vrouw noemt.
  We lezen overal over kosten en inkomsten maar we lezen nergens over de fortuinen die onze dankbare “gasten” kosten, zowel in directe uitkeringen als in bijkomende kosten zoals het enorme gelepel in de zorgpot, zowel op nationaal als gemeentelijk niveau, de kosten die er zijn door wat verzekeringen moeten uitbetalen aan slachtofferhulp en schadevergoeding. Als je in staat zou zijn de schade direct en indirect te benoemen en op een eerlijke manier in geld kunt omzetten als tel eenheid om een punt te maken wat een multicultureel onderdanig politiek beleid heeft gebracht , en je zou al dit soort dingen zowel zichtbaar als niet zichtbaar optellen dan overstijgt de schade mogelijk ons nationaal inkomen.

  …ik denk dat de vader en moeder van de jongen van 14, en met hen nog meer mensen een enorme hekel hebben gekregen aan onze “gasten”, mogelijk een leven lang. De haat tegen Marrokanen is niet uit zichzelf gekomen, de afkeer voor moslims een logisch gevolg…steeds weer zichzelf bevestigend in woord en daad….en nog vergroot de regering het aantal, en nog worden meer semi downies geimporteerd ter meerdere eer en glorie van gelijkheid…..en nu zelfs de openbare toiletten worden geradicaliseerd tot gender neutraal is er voor een vrouw geen veilige haven meer te vinden, in een wereld waarin het normaal word dat een zandneger voor de deur van een vrouw op de wc mag staan en nog een recht heeft daar te staan. Het is overduidelijk dat hiermee een extra mogelijkheid word gegeven tot bevruchting teneinde een gekleurd ras wat extra vaart te geven. Ik denk dat de vrouw de grote verliezer is van de 21ste eeuw, met een rol als opgesloten fokvee in het verschiet.

  Dit land, dit volk, en vele andere europeese volkeren hebben iets verloren door welvaart, namelijk de drang te overleven. In andere werelddelen had er een gevolg gezeten aan het mishandelen van een kind door leden van een ander land, door nota bene hulpvragenden….in andere landen had de bevolking achter de daders aangegaan als een vrouw was belaagd….

  Dit land, dit volk is niet weerbaar, en de gemakzucht en de lafheid gaan hand in hand. hoe groter het inkomen en het eigen huis, hoe laffer de ontvanger. liever bezit dan torts, liever een dochter in handen van een loverboy of als gebruiksvoorwerp voor een groep moslims op de hoek dan een kleinere auto kopen…..Voor mij is duidelijk dat het gros van de bevolking ter zijner tijd zichzelf wel zal onderwerpen aan de dwang die zowel officieel als door geweld op straat word opgelegd. er is geen trots meer of sociale samenhang, enkel het verkampte vasthouden aan bezit, ongeacht de prijs daarvoor.

  Volgens mij, maar corrigeer me als ik het mis heb, volgens mij is een leven slechts een leven als het in vrijheid kan worden geleefd, als je in de ochtend voor de spiegel staat en jezelf recht kan aankijken en weet dat het goed is. Geen arrogantie, geen verheerlijking van jezelf maar gewoon een bescheiden trots in wie je bent en dat wat je doet overeenkomt met jou visie op het leven. Alleen jou oordeel telt, want het is jou leven. Wel, leven en vrijheid zijn twee onvoorwaardelijk verbonden zaken, ervoor vechten een natuurlijke reactie en jezelf onderwerpen feitelijk het opgeven van leven en het beginnen aan het bestaan. Twee zeer verschillende zaken die vaak op een hoop worden gegooid.

  Deze burger heeft geen enkele verwachting meer dat dit land, dit volk nog opstaat en voor de vrijheid en daarmee het leven kiest. Dat mannen nog opstaan en de gelijke rechten voor hun vrouwen, dochters moeders en zusters eisen. Het is er simpelweg te laat voor, en voor vele deuren staat nog een Alfa of een Audi, is de bankrekening nog ernstig in de plus en de VVd of Groen links een heilig huisje.

  Deze burger begint voor de toekomstaan project Exodus, het vertrek naar andere oorden, naar een nieuw leven waar vrijheid en zelfbeschikking centraal zullen staan.

  Waar? Ergens waar ruimte is en weinig tot geen sekteleden rondlopen, ergens waar politici hun eigen volk nog op de eerste plaats zetten en waar zelfverdediging normaal word gevonden, ergen waar je nog mens mag zijn. Portugal, noord Spanje, Polen, Tsjechie of Hongarije, Rusland….

  Ik heb redelijk wat geschrevenin de afgelopen jaren over het onderwerp van de achterlijke multiculti waanzin maar het lost niets op, brengt enkel meer onrust en boosheid en als puntje bij paaltje komt sta je vaak alleen te knokken. Ik ben altijd zwak geweest voor verloren zaken, een halve platgereden kat meenemen en terug in orde krijgen, kapotte dingen maken die anderen op hebben gegeven, gevechten aangaan met plunderende instantiesd en bedrijven, maar soms is een “lost cause’ ook echt een verloren zaak. Vrijheid, gelijke rechten, democratie en Nederland zijn een verloren zaak.
  Het aantal Don Quichote’s met paard en harnas is te klein om de molens te bestrijden. De molens van de waanzin, alles wegslaand dat in hun buurt komt, wat een treffend symbol van arrogantie en onderdrukking, het is werkelijk in die context een symbool voor staat en politiek. Soms is een inspanning voor iets nutteloos en is het beter het ding te laten sterven.

  Soms is weggaan de enige redelijke optie.

  Ik ga mijn inspanningen richten op het verzamelen van mensen die soortgelijke wensen hebben maar net als mij maar zeer beperkte middelen hebben en mensen die wel middelen maar geen mogelijkheid hebben omdat ze te oud of niet capabel genoeg zijn voor een nieuwe start. Ergens moet een compromis zijn waardoor iedereen een kans heeft en zonder dat er iemand benadeeld word. Er zijn commercieele initiatieven tot het emigreren omwille van de oprukkende waanzin maar dat hoeft niet. Alleen is zoiets zwaar maar in een soort groep is de kans om een leven op te bouwen stukken groter.

  Bewustwording van een bevolking komt denk ik niet van goede artikelen en duidelijke informatie maar via een lege maag en een tv die geen beeld meer geeft. Op een of andere manier hoor ik niet tot die groep en ik denk dat het nutteloos is deze groep te willen bereiken. Dat lukt enkel via een spelprogramma op kleuter niveau en gratis kortingscodes. Willen we dat wel?

  Misschien is er een stukje op Fenixx vrij voor een project Exodus of whatever de naam is, een soort prive hoekje?

  just a question….

  Liked by 4 people

 5. Of we al niet genoeg te stellen hebben met de Marokkaanse en Turkse straatterroristen krijgen we nu ook nog eens de Syrische z.g. zielige vluchtelingenkinderen op ons dak geschoven.

  Naar goed Islamitisch gebruik vallen deze jonge moslims onze vrouwen en kinderen regelmatig lastig d.m.v. handtastelijkheden en andere religieus gemotiveerde vrijpostige praktijken. In het voormalige thuisland lopen hun vrouwen volledig ingepakt en begeleid over straat maar hier worden deze bronstige tijdbommen geconfronteerd met een totaal andere cultuur op het gebied van kleding en dus in hun opinie zijn het hoeren die er uitdrukkelijk om vragen betast en zelfs aangerand te worden.

  En de politie keek er naar en weigerde daadwerkelijk in te grijpen, ondanks diverse aangiftes en bewijsmateriaal, want het Linkse sprookje van de zielige asielzoeker moet tot iedere prijs in stand worden gehouden.

  Wat is er met ons volk aan de hand dat wij dit ongestraft laten gebeuren? Waar zijn de voetbalsupporters (ook wel hooligans genaamd) en de stoere leden van de talloze motorverenigingen die in andere omstandigheden de harde confrontatie niet uit de weg gaan?

  Het zijn toch ook hun vrouwen, dochters en zussen die worden belaagd. Maar het lijkt wel of er een algehele gelatenheid over ons volk is gekomen en dat kan niet uitsluitend het gevolg zijn van een politieke correctheid of een ons door de Overheid (inclusief het Koningshuis) opgelegde Tolerantie & Verdraagzaamheid t.a.v. ‘kwetsbare minderheden’ van moslimsignatuur.

  Overigens zien we deze passieve houding ook in andere landen in West-Europa waar de problemen zo mogelijk nog veel groter zijn en hele stadswijken worden gedomineerd en geterroriseerd door woeste Afrikanen en het wrakhout van de Arabische lente.

  Een van de factoren voor die passieve houding zou kunnen zijn dat onze hedendaagse jeugd is opgegroeid in een uiterst multiculturele samenleving en ze dus eenvoudigweg niet beter weten en ze zich al bewust of onbewust hebben neergelegd bij een machtsovername door de Moslimbroederschap d.m.v. het uitroepen van een Islamitisch Kalifaat.

  Liked by 3 people

 6. Dezelfde route terugsturen maar nu zonder boot. Dit is nog maar het tipje van de gigantische ijsberg en zal in de toekomst alleen maar verergeren.

  Like

 7. @Duchesne: Heel goed verwoord. Zo is het wel de jeugd wordt opgevoed met oogkleppen op en lopen een mars op straat om de vluchtelingen kinderen maar niet terug te sturen. Ze worden al jong gehersenspoeld en daardoor zal de wil van het eigen denken en verzet steeds verder op de achtergrond geraken. Welkom toekomstige zombies. 1984 zal werkelijkheid worden.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // augustus 12, 2017 om 13:18 //

  1984 ??

  Like

 9. Ik voel meer voor 1789.

  Liked by 1 persoon

 10. Tempelier // augustus 12, 2017 om 16:53 //

  Dit incident stelt mijn punt nog maar eens scherper ,de overheid faalt altijd op zulke momenten, de burgers zullen het zelf moeten gaan oplossen ,maar dat mag dan weer niet van de overheid
  faalt ze ook hier weer .
  Daardoor komt de burger van de regen in de drup en is er in de kortste keren geen moederen meer aan.
  Jammer voor het slachtoffer want hij wordt drie maal getroffen de eerste maal door het fysiek geweld ,een tweede maal door de overheid die faalt om de daders ervoor te berechten , en een derde maal door zelf en op kosten van zijn ouders te moeten gaan herstellen van een trauma dat helemaal niet eens had mogen gebeuren als de overheid niet had gefaald om de reeds aangeklaagde situatie recht te zetten.
  Als de beleidsmakers zien dat het niet meer lukt om de orde te handhaven vraag dan hulp aan de burger ,die zullen met plezier dat gajes intomen.

  Like

 11. Ik denk niet dat de overheid faalt in het bestraffen maar dat de overheid straft als de macht van de overheid in gevaar komt. Het laten gebeuren van migrantengeweld tegen burgers is voor een overheid nuttig, het maakt dat de wens tot strengere maatregwlen harder word en daarmee dus de macht feitelijk naar die overhedi toe word gedrukt, mede omdat diezelfde overheid eigen initiatieven afstraft.

  In het leger was het altijd paniek aan het einde van het jaar als er budget over was, want als het over was dan werd het budget het jasr erop kleiner, dus machtsverlies voor de afdeling die het beheerde. Het zal bij de politie niet anders zijn, meer geld, meer kleine keizertjes…

  Een veilige samenleving komt enkel tot stand als de bevolking betrokken is op een actieve manier bij die veiligheid en alles dat daarmee van doen heeft. Het bellen van een stasi kliklijn is geen participatie in een samenleving maar een enorme afstandelijkheid tot het leven zelf. Een kudde drijf je met geweld, een bevolking die bewust is met verstandig regeren. Vandaar alle verboden op zelfverdediging….

  Het gaat de politici en de overheid niet om het welzijn van ons burgers, het gaat om macht en later pas om geld, omdat hun angst voor vrijheid groter nog groter is dan hun hebzucht. Burgers zijn, zoals we nu zien, vervangbaar. Enige intelligentie of vaardigheid is geen vereiste meer want er zijn Chinezen en er zijn fabrieken. Consumenten die verkrachten en moorden en niet in politiek geinterreseerd zijn hebben de voorkeur. En zo geschiedde….

  Like

 12. Duchesne // augustus 12, 2017 om 18:20
  Ik denk niet dat de overheid faalt in het bestraffen maar dat de overheid straft als de macht van de overheid in gevaar komt.
  —————-

  Dat dus !

  Like

 13. JackvanderVeen // augustus 13, 2017 om 08:51 //

  Turken, marokkanen, syriërs, pakistani, afghanen en HÉÉL afrikanen de duimschroeven aanbinden. Gesodemieter binnen 3mnd strafveroordeling 2keer,, derde keer direct opsodemieteren. Boven 3mnd, na straf uitzitten acuut wegwezen.
  En met een advocaatje de boel frustreren doet men maar vanuit land van herkomst met de voorzieningen die betreffend land daartoe heeft (kostencompensatie (of niets)).

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Vrijheid is een vol getankte Mercedes – Fenixx.org
 2. Ingehaald door ons eigen laks gedrag en onze lafheid – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: