Nieuw

15 Marokkanen verkrachtten ezel – ezel neemt wraak

15 minderjarige Marokkanen hebben een behandeling ondergaan voor hondsdolheid nadat ze een ezel seksueel misbruikt hadden in de landelijke gemeente Sidi Kamel in het noorden van Marokko.

De getroffenen worden omschreven als “seksueel gefrustreerde kinderen en tieners” en worden nu behandeld in het ziekenhuis in de nabijgelegen stad Mechra Bel Ksiri. Omdat ze besmet zijn geraakt door de ezel krijgen ze onder andere een vaccin tegen hondsdolheid.

Het gebeuren wordt als zeer belastend voor de getroffen families beschouwd, en het geval is het onderwerp van hoon en spot in de gemeente. Er zijn vermoedens dat er meer besmet zijn geraakt met hondsdolheid, maar dat sommige families verzorging elders zoeken om te vermijden dat het uitkomt dat hun eigen kinderen er bij betrokken zijn.

Om te verhinderen dat de hondsdolheid onder de bevolking verspreid zijn de lokale overheden op zoek naar eventueel nog meer mensen die het dier “benaderd” en “bewonderd” hebben. De eigenaar van de ezel heeft bovendien de opdracht gekregen om zijn ezel te doden om te voorkomen dat er meer mensen besmet raken.

Hondsdolheid of rabiës, ook wel lyssa, is een ernstige aandoening als gevolg van een infectie met het rabiësvirus, meestal door een beet van een door rabiës besmet dier. Honden, katten en landbouwhuisdieren, maar ook vossen en wasberen kunnen het virus verspreiden naar mensen. Hondsdolheid kan in theorie ook seksueel worden overgebracht, ook al is dit veel minder gebruikelijk.

Bron:

https://www.moroccoworldnews.com/2017/08/225797/15-teenagers-treated-for-rabies-after-engaging-in-bestiality-with-donkey/

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4984 Articles)
Altijd in oppositie.

14 Comments on 15 Marokkanen verkrachtten ezel – ezel neemt wraak

 1. “De locale overheden” zitten zelf vol met hondsdolheid en hoeven dus niet ver te zoeken.

  Liked by 1 persoon

 2. Ook in Marokko:

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // augustus 12, 2017 om 00:53 //

  Ach over een ding hoeven we niet in de war te zitten, die ezelin zal er weinig van gevoeld hebben, die pikkies vallen in het niet bij wat een échte ezel haar zoal te bieden heeft ! Wel vrijdag naar de moskeet hè jongens !?

  Like

 4. coby elleman. // augustus 12, 2017 om 09:55 //

  hoe ziek moet je zijn ,hoop dat ze er af rotten.

  Like

 5. Met een besneden pikkie ben je veel vatbaarder voor soa’s, daar had die Allah mooi niet aan gedacht toen ie dat voor zijn aanhang bedacht.
  Elk nadeel heeft zijn voordeel, die 15 domoren zullen niet gauw 2 maal in de zelfde ezel stoten.

  Liked by 1 persoon

 6. de ezel heeft helemaal geen wraak genomen, de mens heeft wraak genomen op de ezel door het dier te laten afmaken…dat dier heeft de hoogste prijs van verkrachting moeten betalen

  Like

 7. Het schijnt dat de jongens aan het oefenen waren voor sollicitatie bij de Amsterdamse bereden politie, en bij gebrek aan paard is de ezel de sjaak.

  …en weer is het slachtoffer van verkrachting degene die moet sterven….typisch een moslim gebeuren, de slachtoffers doden, de daders medische hulp geven…

  Like

 8. @Duchesne, ik ben bang dat deze lieden bij onze hoofdagent Pieter Jaap zeer welkom zijn.

  Like

 9. Weten we zeker dat het een ezelin betrof? Volgens de berichtgevingen hebben ze met het halve dorp mijnheer ezel in z’n hol gepakt. Is het hierdoor misschien wat raar als ik nu denk dat die #dobbernegers waar je wel eens wat van hoort misschien ook allemaal een ezel als vriendje hebben gehad en daarom het dorp uit moesten vluchten zodat er niemand achter zou komen? Want het is een hele opgaaf voor zo’n dorp als je niks meer te neuken hebt omdat alle ezels zijn gestenigd wegen perversie. En ligt ’t misschien aan die hondsdolheid dat er steeds meer van die gasten die nu in Europa zijn aan onwelwording doen?

  Like

 10. Laat ik nu al wat vaker de indruk hebben opgedaan dat er bij zulke individuen een vorm van hondsdolheid geconstateerd kon worden. Neem deze bijvoorbeeld:

  Of deze:

  Like

 11. JackvanderVeen // augustus 13, 2017 om 09:08 //

  Waarom prikkies tegen rabiës? Binnen10 weken heeft men een definitief resultaat voor allen. Hopelijk is de ezel daadwerkelijk besmet!

  Like

 12. Door: Jan.

  Like

 13. Het is te hopen dat ze hun flurk verlieren dan hebben ze hun verdiende loon het dier moet het weeral met de dood bekopen de ziekelijke joeng !!!!! Heo kun je zo pervers zijn echt om van te walgen !!!!!!

  Like

 14. Marion Werner // augustus 21, 2017 om 05:25 //

  De ezel moet worden afgemaakt Arm dier Dier wordt seksueel misbruikt!!
  Die Marokkanen worden behandeld. Dat zijn de viezerikken!!! Afmaken die lui. Laat dieren in hun waarde. Hoop dat ie families verbannen worden. !!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De statistieken voor 2017

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: