Nieuw

Nepnieuws over de boot van Defend Europe

Op vrijdag is het nepnieuws verspreid dat de Defend Europe boot C-Star in nood kwam en te hulp is geschoten door schepen behorende tot de niet-gouvernementele organisaties of NGO’s, zogenaamde hulporganisaties die als boottaxi’s dienen om Europa in samenwerking met mensensmokkelaars met illegale nietsnutten te overspoelen.

De Canadese freelance journaliste Lauren Southern, die bij verschillende gelegenheden Defend Europe heeft geïnterviewd, heeft vanavond bekend gemaakt dat de mainstream media zijn uiterste best doet om het verhaal te overdrijven en de eventuele inmenging van het schip van de Duitse hulporganisatie Sea-Eye alleen maar is gedaan om krantenkoppen te creëren. C-Star had absoluut geen hulp nodig en heeft ook niet om hulp gevraagd. Er gaan ook verhalen de ronde dat C-star noodraketten heeft afgeschoten voor hulp van andere schepen. Wat ook totale nonsens is.

Bron:

http://avpixlat.info/2017/08/11/fake-news-om-defend-europes-bat/

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

4 Comments on Nepnieuws over de boot van Defend Europe

 1. Ik weet even niet waar dit te plaatsen dus maar even hier.

  WTF ?

  Liked by 1 persoon

 2. On-topic:

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // augustus 12, 2017 om 00:07 //

  Wonderlijk hoe de media plots zo eensgezind zijn als het in hun kraam te pas komt. Het deert ze kennelijk niet dat ze er in een later stadium op terug moeten komen, een echte journalist zou met het schaamrood op de kaken staan. Maar niet als het “nieuws” hun past, een eventuele correctie komt ergens achteraf waar niemand het ziet en verder doen ze net of hun neus bloed.
  Hetzelfde zie met Trump gebeuren, wat hij ook zegt, wat hij ook doet, het wordt naar buiten gebracht als verlies of belachelijk gemaakt of, nou ja verzin maar wat als het maar negatief is. Ik heb werkelijk nog niet het begin van een idee wat ze ermee willen bereiken, Europa is Amerika niet en ook al zouden we allemaal de schurft hebben aan Trump dan nog maakt dat geen zak uit.

  Like

 4. MSM laat weer eens volop zien wat ze zijn, Mainstream Smerige Misdadigers.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: