Nieuw

Arthur van Amerongen: De Heere God pikt dat gendergedonder niet langer

Door: Arthur van Amerongen

Ik ben een trouw lezer van het Reformatorisch Dagblad. Het is een degelijke courant, zonder slap geouwehoer over sport, de treurbuis en het Mediapark, dat ondermaanse Gehenna dat ook wat mij betreft onmiddellijk vernietigd mag worden met zwavel en vuur.

Deze week las ik een schitterende hoofdredactionele donderpreek over de genderhysterie die Nederland in een wurggreep houdt. De aanleiding was de programmeur van Google die ontslagen werd nadat hij een interne memo schreef over het personeelsbeleid van zijn werkgever. James Damore stelde dat er minder vrouwen in technologiebedrijven werken, omdat ze nu eenmaal anders zijn. Vrouwen staan meer open voor gevoelens en schoonheid, geven meer om mensen dan om dingen, zijn aardiger, werken beter samen, zijn minder assertief, minder eerzuchtig, enzovoort.

Lees verder:

http://www.hpdetijd.nl/2017-08-11/reformatorisch-dagblad-gendergedonder/

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Arthur van Amerongen: De Heere God pikt dat gendergedonder niet langer

  1. Tijl Uylenspiegel // augustus 12, 2017 om 00:18 //

    Ja een ondeugend jongetje die Arthur, best verrassend dat hij ook nog gristelijk is.

    Like

  2. Tijl Uylenspiegel // augustus 12, 2017 om 00:22 //

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: