Nieuw

Sprookjesland

Door ingezonden: Van Hamelen

Daar waar de gemiddelde VVD stemmer zich zorgen maakt over de hypotheekrenteaftrek en alles op links zich alvast druk aan het insmeren is met factor X omdat de wereld misschien een graadje warmer wordt, heeft de gemiddelde realist wel wat anders aan zijn of haar hoofd.

De mens met een realistische kijk op de wereld ziet het gebeuren en maakt notitie. Die mens trekt conclusies uit bestaande feiten en niet aan de hand van geloofsovertuigingen of gevaarlijke ideologieën. Wetenschappelijke studies en of harde bewijzen zijn de kennis die zij opnemen en uitdragen. De realist houdt niet van sprookjes maar van oplossingen.

Zwemles aan nieuwkomers, boetes voor burkini’s en kosten voor integratie überhaupt, zijn niet nodig. Realistisch en statistisch gezien heeft het geen enkele vorm van nut nieuwkomers te voorzien van een zwemdiploma. Buiten het feit dat er dan een stuk minder “als vrouw ter aarde gekomen” mensen worden lastiggevallen in onze plaatselijke zwembaden, is het ook nog eens zo dat zij geen zwemdiploma nodig hebben aangezien het idee is dat ze terugkeren. Toch? En daar, waar ze nu ook geen zwemdiploma gehaald hebben, hebben ze die dus kennelijk niet nodig. Realistisch gezien heeft het bekeuren van iemand met een burkini ook geen zin. Wanneer je ideologisch recht tegenover het idee van het dragen van een hoofddoek staat, wil je die verbieden en niet beboeten lijkt me. Wat mij persoonlijk dwars zit is de dubbele maat waarmee gemeten wordt. Terwijl ik zelf ook wel begrijp dat het is om veiligheidsredenen, het verplicht zijn om herkenbaar over straat te gaan, en of, jezelf in elk geval te kunnen identificeren aan een supermarktmedewerker om te checken of je wel achttien bent, stel ik toch de vraag. Waarom mag ik niet onherkenbaar over straat op straffe van een aanhouding of erger en een moslima wel? Ik voel mij gediscrimineerd in deze.

Mijn vrouw mag “daar” geen minirok dragen maar zij dringen hun gewoontes hier schaamteloos en vaak zelfs met behulp van onze eigen regels en wetten op. Het is bewezen dat de, “door de veerboot opgehaalde, door barrières heen brekende, onderontwikkelde” medemensen “met veelal dodelijke ideologieën”, niet kunnen aarden in ons klimaat. Zij zorgen niet voor gezonde arbeidsmarkten die toch al onder druk staan. In plaats van dat ze een bijdrage leveren aan onze maatschappij zorgen ze voornamelijk voor ghetto vorming. Alsof het betalen voor de vergrijzing niet al zwaar genoeg is, krijgt de gemiddelde burger nu ook nog de kosten van de gelukszoeker voor haar kiezen. We kunnen het niet aan. Wanneer deze statistieken aanhouden de aankomende tien jaar zonder tegenprestatie van de regering en het volk, neem ik mijn gezin mee naar een land waar mijn manier van leven nog wel vrij kan.

De VVD stemmers die zich drukmaken over hun hypotheekrenteaftrek moeten zich goed realiseren dat bij staat van oorlog hun huis en bezit van de staat is. De linkse stemmers die meer begaan zijn met hun minder bedeelde medemens dan hun eigen volk zien vaak niet dat het averechts werkt om die mensen hierheen te halen. Probeer eerst het milieu waarin we dagelijks leven in stand te houden en te verbeteren voordat je de hele wereld wil verbeteren.

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7209 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Sprookjesland

 1. Volgens de laatste Ipsos peiling 2 zetels er bij voor Mark R., dat moeten welhaast dankbare migranten zijn die de VVD belonen voor al het gratis snoepgoed dat ze in de schoot krijgen geworpen.
  http://politiek.tpo.nl/2017/08/10/peilingwatch-pvda-en-forum-democratie-even-groot/

  Liked by 1 persoon

 2. Alphons Mantel // augustus 11, 2017 om 10:38 //

  irrationele immigratie tast zowel natuur als welvaart aan

  Liked by 1 persoon

 3. Gerrit Tienkamp // augustus 11, 2017 om 12:07 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Liked by 1 persoon

 4. irrationele immigratie tast ook de hersens aan van struisvogels ea moslim pamperaars die vinden dat er meer diversiteit moet komen in ons eens zo mooie landje en daar mogen we Frans Timmermans en Mark Rutte wel eens hartelijk voor bedanken.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: