Nieuw

Zomerhuisjemoordenaar, “vluchtelingkind” Mohhamed Rajabi, ontloopt levenslang – krijgt jeugdkorting

Mohammad Rajabi laat zien hoe hij de ouders van Johanna Möllers met een mes stak. © Polisen

Door: Mats Dagerlind – Vertaling: rommel

Mohammad Rajabi kwam uit Afghanistan naar Zweden onder het voorwendsel dat hij een “niet-begeleide minderjarige” was. Nu is hij veroordeeld voor een brute moord en een gelijke beestachtige moordaanslag waar een ouder echtpaar in een zomerhuisje buiten Arboga het slachtoffer was. Rajabi zal echter geen levenslange gevangenisstraf ondergaan. De Officier van Justitie is van mening dat het niet mogelijk is om zijn leeftijd vast te stellen, en daarom als minderjarige veroordeeld moet worden, ondanks dat er aanwijzingen zijn dat hij tenminste 25 jaar oud is.

Het was verleden jaar zomer dat hij inbrak in het zomerhuisje van het oudere echtpaar buiten Arboga en daar met meerdere messteken een 68-jarige man vermoordde. Rajabi heeft ook geprobeerd om de vrouw van de man op dezelfde manier te vermoorden, die echter op wonderbaarlijke wijze de mesaanval overleefde. Het echtpaar had geen kans om zich te verdedigen of te ontsnappen toen ze slapend in hun bed werden aangevallen. Het echtpaar zijn de ouders van de 42-jarige Johanna Möller, die eerder is veroordeeld voor haar betrokkenheid bij de moord, nadat de twee een relatie hadden aangegaan heeft Möller aan Rajabi opdracht gegeven om haar ouders te vermoorden. Möller bedreef samen met een vrouwelijke collega een ‘familiehuis’ voor alleenstaande minderjarige asielzoekers.

Uit een onderzoek van de dienst Forensische Geneeskunde blijkt dat Rajabi ouder is dan 18 jaar, maar de overheidsinstantie wil niet zeggen hoeveel jaar ouder. Alles wijst er op dat hij ouder is dan 25 jaar, maar de rechtbank koos het zekere voor het onzekere en classificeert Rajabis leeftijd jonger dan 21 jaar. Dit betekent dat hij niet kan worden veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf waar normaal deze misdaad mee bestraft wordt, maar krijgt een kortere tijdgebonden gevangenisstraf door de zogenoemde “jeugdkorting”. Hoelang deze detentie zal zijn is nog onduidelijk. Het is echter wel duidelijk dat deze korter is dan de 20-30 jaar van een levenslange gevangenisstraf.

In samenhang kan ook nog vermeld worden dat deze zogenaamde “niet-begeleide minderjarige” de Zweedse belastingbetaler een half tot een miljoen kronen (55 000 -110 000) per jaar gaat kosten om te verzorgen. Als Rajabi bijvoorbeeld wordt veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf heeft hij na zijn detentie de belastingbetaler meer dan 80 miljoen kronen (9 miljoen euro) gekost aan onder andere kost en inwoning in de gevangenis. Dit als aanvulling op het onverantwoorde immigratiebeleid van Zweden wat nu een Zweeds staatsburger het leven heeft gekost.

Bron:

http://avpixlat.info/2017/08/10/sommastugemordaren-ensamkommande-mohammad-rajabi-slipper-livstid-pga-oklar-alder/

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

5 Comments on Zomerhuisjemoordenaar, “vluchtelingkind” Mohhamed Rajabi, ontloopt levenslang – krijgt jeugdkorting

 1. Henk der Niederlànder // augustus 10, 2017 om 19:13 //

  Ik vraag me af op welk tijdstip men in Zweden begint met het uitdelen van een medaille voor het vermoorden of poging daartoe van autochtone Zweden.

  Liked by 3 people

 2. jungleelephant // augustus 10, 2017 om 20:27 //

  Ik dacht niet dat het kon,maar in Zweden zijn ze nog gekker dan hier:de Zweden spannen de kroon in islam-likkerij!

  Like

 3. Opdracht geven om je ouders te vermoorden, hoe ziek is dat wel niet.
  .Dan ben je echt volledig van het pad af.
  Hadden die oude mensen. (ahum, hoor ik blijkbaar ook bijna bij😂) een huisdier gehad dan waren ze waarschijnlijk tijdig wakker geworden.

  Like

 4. De zweedse regering verdient een Olav Palmpie.

  Like

 5. Dat gaat binnenkort hier ook gebeuren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: