Nieuw

Poland Tells EU: We’ll Take Immigrants from Europe – But Not North Africa and the Middle East

Polish Foreign Minister Witold Waszczykowski has said his country is welcoming migrants from its poor and conflict-stricken European neighbours, but will resist the European Union’s efforts to impose a compulsory quota of migrants from North Africa and the Middle East.

Afbeeldingsresultaat voor Witold Waszczykowski“Poland is open for migration. And last year, for instance, we issued 1,267,000 visas for Ukrainians. Half of these visas were work permits,” Waszczykowski told Russian media in a bruising interview reproduced by the Daily Express.

“We are also open for migration not only from Ukraine but also from Belarus and other countries, [but] we do not want to participate in the mandatory process of relocation of migrants coming from the Middle East and Africa.

“We do not want to implement the decision of the European Union taken in September of 2015.”…

readmore>>
breitbart
Also published on Zeepertje.com

  • Poland ‘will accept migrants from Europe but NOT Africa or Middle East’

  • Poland Tells EU: We’ll Take Immigrants from Europe – But Not North Africa and the Middle East

  • Witold Waszczykowski ostro do Fransa Timmermansa na panelu na temat przyszłości Europy

Doe mee met 8.338 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1443 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on Poland Tells EU: We’ll Take Immigrants from Europe – But Not North Africa and the Middle East

  1. Henk der Niederlànder // augustus 10, 2017 om 23:35 //

    Helaas begint zich een breuk af te tekenen in de visegrad groep wegens partijpolitieke belangen in Slowakije.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: