Nieuw

Ongepaste reclame

Nee rustig maar, als er één persoon in Nederland rondloopt die reclame haat dan is het Tijl wel. Toch gooi ik er dit keer eigenhandig een min of meer verkapte reclame tussendoor.

Waarom vraagt u zich af ? Nou zoals inmiddels wel vrij algemeen bekend worden we door de gangbare media nagenoeg continu voorgelogen over islam-gerelateerde onderwerpen en de daar min of meer mee samenhangende multiculturele samenleving.

Ze zijn daarmee onderhand wel de schaamte voorbij, zoveel is wel duidelijk, we worden keihard en recht in ons gezicht voorgelogen en het kan haast niet anders dat zich journalist noemende personen dat opzettelijk en bewust doen. Ik bedoel een intelligent persoon kan een keer door de door hem/haar aangehangen linkse ideologie verblind zijn maar als je steevast je ogen sluit voor de realiteit dan kun je bij dat ‘intelligent’ wel vraagtekens zetten.

Zo mochten Ruud Lubbers en Paul van Seters van het NRC even middels een ingezonden stuk even helemaal leeglopen mbt. de migrantencrisis. Beiden zijn emeritus-hoogleraar van de Tilburgse universiteit. Te vrezen valt dat ze in die periode vele honderden of misschien zelfs wel duizenden studenten hebben vergiftigd met hun ronduit gevaarlijke denkbeelden/leugens.

Wellicht dat beiden onderhand in de veronderstelling verkeerden dat hun smerige leugens door iedereen kritiekloos zouden worden geslikt ofwel ze zijn aan het dementeren want je moet toch wel grenzeloos arrogant zijn als je ervan uitgaat dat mensen het nog slikken als je beweert dat Nederland jaarlijks 25.000 migranten moet ophalen om economisch te overleven.

Moeiteloos liegen ze in hun ingezonden stuk over de instroom van gastarbeiders in de vroege zestiger jaren. Nou zou je denken dat het dermate doorzichtig is dat zelfs de lezers van de NRC daar wel doorheen prikken maar als je ziet dat ze eigenlijk in grote lijnen het GroenLinks ‘beleid’ lopen te promoten dan valt toch te vrezen dat velen die reeds op dat dwaalspoor zaten en dit stuk aangrijpen om hun mening bevestigd te zien.

recycle-29227_640poppy-807870_640

Het laat zich raden dat er dus betrekkelijk weinig journalisten het aandurfden om hun stukje bagger te fileren want daarmee zouden ze tegelijkertijd GroenLinks bij het grofvuil deponeren en dat is natuurlijk het laatste dat ze willen. Het GroenLinks van Jesse Klaver is bijkans een religie geworden voor ‘progressieve’ lieden. Commentaar op wat de Jessias de wereld in slingert staat bijna gelijk aan heiligschennis. Dan valt de hele Linkse Kerk over je heen.

Gelukkig is er nog een vooraanstaand weekblad dat dit bij monde van Syp Wynia wél aandurft; Elsevier.

En ja, het is hier niet de plaats om reclame voor een weekblad te maken maar naar mijn mening mogen we dit keer een uitzondering maken want zij zijn tegenwoordig zo’n beetje de enigen die een stevig tegengeluid durven geven. En je kunt het aan Wynia wel overlaten om zijn argumenten degelijk te onderbouwen. Niet zomaar een beetje gezwatel, nee recht door zee en doelgericht. De talrijke leugens worden nietsontziend onderuit geschoffeld.

Ik wil met alle plezier een link geven naar dit buitengewoon goede artikel maar ik moet bekennen dat ik niet weet of dit toegankelijk is voor niet-abonnees, ik kan dat niet zien omdat ik wel abonnee ben en het toegestuurd krijg. (niet mopperen dus als de link niet werkt….! )

http://www.elsevierweekblad.nl/opinie/blog/2017/08/feitenvrije-onzin-van-ruud-lubbers-vergiftigt-immigratiedebat-529864/?utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=els_9aug17

Regelrechte reclame van iemand die reclame háát, bijzonder niet waar ? Als ik tv kijk dan ligt de afstandsbediening letterlijk binnen handbereik om direct weg te zappen zodra er weer een reclameblok voorbij komt, allergisch ben ik daarvoor ! Ik hoop dat u het met me eens bent als ik zeg dat dit meer dan uitstekende artikel daar een uitzondering op vormt en door zoveel mogelijk mensen gelezen moet worden, stuur het door naar vrienden en bekenden.facebook-793048_640 twitter-793050_640 Zeker in een tijd dat GroenLinks een voor hun ongekend aantal zetels wisten te behalen met hun pertinente leugens is dat belangrijker dan velen zich realiseren. In een tijd dat Jesse Klaver en Eberhard van der Laan zowat heilig verklaard zijn door Links zijn goed onderbouwde argumenten om hun leugens te weerleggen onmisbaar.

Syp Wynia doet het op jaloersmakende manier, tot zover deze reclameboodschap….

Tijl Uylenspiegel 

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (501 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

6 Comments on Ongepaste reclame

 1. Tijl Uylenspiegel // augustus 10, 2017 om 13:11 //

  Mocht een der lezers die de link geprobeerd hebben ook even kunnen laten weten of hij werkt ?

  Like

 2. Hij werkt.

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // augustus 10, 2017 om 13:54 //

  Thx… 😀

  Like

 4. Ik heb hier nog een heeeeeele mooie comercial speciaal voor Tijl gebaseerd op waargebeurde verhalen .

  Like

 5. zelfs hier werkt het

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // augustus 11, 2017 om 10:27 //

  Eerlijk gezegd skeeter was ik nieuwsgieriger naar de mening van lezers op zowel het artikel van Syp Wynia als op het schrijfseltje van mijn hand want waar Wynia de aanval inzet op Ruud Lubbers heb ik het nog wat breder getrokken door het Linkse gedachtegoed bij monde van GroenLinks (weer) eens aan de kaak te stellen..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: