Nieuw

Migranten überweisen Milliarden in die Heimat

Wer aus dem Ausland nach Deutschland kommt, unterstützt oft weiter seine Familie in der Heimat. Dabei geht es um Milliarden Euro. FOCUS Online liegen exklusive Daten vor, die zeigen, in welche Länder Migranten in Deutschland wie viel Geld überweisen.

Mehr als 250 Millionen Menschen leben der Weltbank zufolge außerhalb ihrer Heimatländer – und fast alle von ihnen schicken Geld nachhause. Obwohl die einzelnen Beträge selten mehr als ein paar hundert Euro umfassen, geht es insgesamt um immense Summen.

Allein 2016 wurden laut Weltbank mehr als 575 Milliarden Euro rund um den Globus zurück in Heimatländer überwiesen. Das ist zwar etwas weniger als im Vorjahr, aber immer noch mehr als das Vierfache der offiziellen Entwicklungshilfen . Die beliefen sich 2015 laut Statista nur auf 132 Milliarden Euro…

/Insgesamt verschickten Migranten in Deutschland laut Weltbank 2015 mehr als 23 Milliarden Euro ins Ausland…

weiterlesen>>
focus
Also published on Zeepertje.com

 • Geldtransfers: Migranten überweisen Milliarden in die Heimat

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

4 Comments on Migranten überweisen Milliarden in die Heimat

 1. Financiële jihad is ook jihad.

  Liked by 1 persoon

 2. @Fub
  Nee, ’t is goed voor onze economie in ’t westen, dat wordt ons wijs gemaakt…

  Like

 3. Dat geld ben je als land kwijt en kan dus ook niet hier besteed worden.
  Een verlies-verlies situatie want vaker zitten immigranten ook nog in de bijstand en van dat geld gaat ook nog een gedeelte naar het buitenland.
  geweldig voor onze economie, not.

  Like

 4. Maar die verrijking wordt ons wel voorgehouden @Lisa, #ELITE

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: