Nieuw

Video – Extreem gewelddadige horde van 1.000 naffers bestormen de EU

In scènes die uit een post-apocalyptische horrorfilm lijken te komen bestormen meer dan 1.000 Afrikaanse immigranten uitgerust met verschillende types van geïmproviseerde wapens de Spaanse grens. Een bewakingsfilm laat ook zien hoe een grenswacht op een afschuwelijke manier zijn been breekt wanneer hij probeert de meute te stoppen.

De gewelddadige taferelen vonden afgelopen dinsdag plaats bij het grensstation van de Spaanse exclave Ceuta in Noord-Afrika.

De menigte, die uit ongeveer 1 100 mensen bestond, wordt in de Spaanse media als  “extreem gewelddadig” beschreven. De Afrikanen waren onder meer gewapend met stokken, handgemaakte speren en andere scherpe voorwerpen. Sommigen van hen gooiden ook stenen naar de politie.

In een videofilm is te zien hoe een groot aantal Afrikanen de grenspost doorbreken en letterlijk Europa binnenstormen. De lugubere video laat ook zien hoe twee Spaanse grenswachten uitgerust met wapenstokken tevergeefs proberen de tsunami van Afrikanen te stoppen.

Deze nieuw aanval om vanaf Marokko het grondgebied van de Europese Unie binnen te komen komt net een dag nadat een politieagent zijn been was gebroken toen 300 sub-Sahara Afrikanen de grenspost Tarajal bestormden, 187 van hen slaagden erin om de Spaanse enclave te bereiken.

Eén van de grenswachters breekt zijn been in een poging om een invasiër te stoppen, en op de videoclip blijkt dat zijn onderbeen geheel los hangt, volgens een rapportage van RT.

Een vertegenwoordiger van de Spaanse regering in Ceuta, Nicolás Fernández Curucull, constateerde dat het letsel wat is ontstaan een gevolg is van het “gewelddadige gedrag” van de Afrikanen in hun doel de “grenswachten te overweldigen”. De verklaring heeft de woede van Amnesty International opgewekt, die waarschuwt dat deze aard van woordkeuze een risico meebrengt om “een hatelijke en xenofobe discours aan te moedigen”.

Eergisteren heeft Fenixx een artikel gepubliceerd met een videoclip gefilmd in Ceuta. De videoclip vertoont een andere massale Afrikaanse meute die erin slaagt de enclave binnen te dringen, en viert dit door halfnaakt in de straten van Ceuta te dansen.

Lees meer:

http://www.breitbart.com/london/2017/08/09/african-armed-sticks-spears-storm-border/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+breitbart+%28Breitbart+News%29

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

27 Comments on Video – Extreem gewelddadige horde van 1.000 naffers bestormen de EU

 1. Smerige vuile stink nikkers, schiet ze dan ook kapot!!

  Like

 2. Worden die grensbewakers geselecteerd op fragielitijd ofzo lmfao
  Tijdje kickboxen gedaan maar het lijkt me toch een gevalletje bot ontkalking of die negert had een hoop spieren van al het lopen ,……..ggg lol

  Like

 3. De telegraaf kop hem er ff in asielzoekers aangevallen ze draaien het even om alsof het de schuld van die agent is dat hij ze been breekt
  Ik wordt echt strond ziek van al dit soort berichten als je een bekeuring niet betaald komt de deurwaarder of nog erger je gaat de bak in
  Maar o jee asielparasieten tegen houden dat vinden ze toch zo moeilijk en nu gaat de formatie weer beginnen dan ga ik bijna over me nek van die vieze huichelaars de stukken strond klaver pechhold rutte enz enz

  Like

 4. Henk der Niederlànder // augustus 9, 2017 om 21:07 //

  Of die duizend klopt ben Ik niet zeker van.
  Ik heb op andere sites meer getallen gelezen varierend van 187 tot 200.

  Like

 5. @ Henk der Niederlànder

  Die getallen van 187 tot 200 zijn afkomstig van een bestorming op maandagochtend. Dit artikel gaat over de laatste bestorming in de nacht van dinsdag op woensdag.

  “Deze nieuw aanval om vanaf Marokko het grondgebied van de Europese Unie binnen te komen komt net een dag nadat een politieagent zijn been was gebroken toen 300 sub-Sahara Afrikanen de grenspost Tarajal bestormden”.

  Like

 6. Henk der Niederlànder // augustus 9, 2017 om 21:20 //

  Ow shit rommel dat had Ik ff niet door mijn excuses bij deze uiteraard.

  Like

 7. Geen excuses nodig. Het is nogal verwarrend om al die bestormingen uit elkaar te houden. Je opmerking heeft mij trouwens wel doen gewaarworden dat ik een foutje in het artikel heb gemaakt. Het schrijven is gebaseerd op meerdere artikelen, zoals van Breitbart en Fria Tyder. En nu zie ik dat ik ook ergens een dag misbegrepen heb. De videofilm is niet van zondagnacht.
  Pfff.. Verwarrend hoor, al die stormende negers.

  Like

 8. Tempelier // augustus 9, 2017 om 21:34 //

  Het is nog een voorbeeld dat je met een wapenstok alleen tegen zulke meute ,in volle vaart ,weinig kan beginnen.
  Het is voor ons natuurlijk makkelijk zeggen doe zus en zo maar vergeet niet dat die post niet voorzien was hierop….niet voorbereiden geeft dergelijke resultaten, als simpele verbetering zou kunnen tellen aan de wachtpost waar die agent is gewond geraakt kunnen ze zware lichten instaleren gericht op de poortsluis een bende die niet ziet waar ze loopt stop of vertraagd automatisch daarbij zal de ruimte waar ze door gelopen zijn daardoor opstoppen met volk dat niets meer ziet waardoor er gemakkelijker controle met de wapenstok kan uitgevoerd worden.
  Wat betreft de verwonding van die agent ,het is niet zijn schuld een mens op volle snelheid haal rond de 30 tot 35 km/h. neem die snelheid maal het gewicht in beweging en de lengte van zijn uitgestoken been dan krijg je dergelijke fracturen maakt niet uit wie je bent.
  Wil je het proberen , steek je been uit een auto en ga aan dezelfde snelheid rijden tot je een vast obstakel tegen komt ,gegarandeerd hetzelfde resultaat.
  Die agent heeft zijn werk gedaan zoals het hoorde , als je nooit in dergelijke situatie bent geweest kun je ook niet oordelen ,ik ken die het in hun broek deden , letterlijk…….
  Het is enkel het zoveelste incident dat jammerlijk genoeg aantoont hoe zwak we zijn en…..hoe gevaarlijk en gedreven de tegenstander is en zal zijn.
  Het ergste vind ik dat de grenswachters er in geluisd worden in de leugenpers , die kerels verdienen meer respect….veel meer want zij stonden in de frontlijn deze keer.

  Like

 9. Het hek stelt echt niet veel voor (waarom?) en hoe komen die lui Marokko binnen? Niemand die ze stopt en een retourtje geeft? Van beide zijden een tamelijk ongeorganiseerd zootje en heeft meer weg van bewuste en georganiseerde import.

  Like

 10. @ Tempelier

  “neem die snelheid maal het gewicht in beweging en de lengte van zijn uitgestoken been dan krijg je dergelijke fracturen

  Klopt. Overbuurvrouw is door haar eigen herdershond van de voeten gelopen toen deze in volle vaart op haar afrende. Vrouwtje heeft meer dan zes maanden met krukken moeten lopen.
  Zelf draai ik mijn lichaam als een een stierenvechter opzei als die idiote witte herder van mij met zijn 49 kilogram enthousiast naar me toe komt rennen.

  Like

 11. Mooi he ? hoe je als grenswachter opgeofferd wordt met alleen een gummie latje echt een prachtig staaltje van domheid .
  Als je als grenswachter het nu nog niet door hebt verdien je ook niks beters net zolang totdat het kwartje valt duurt bij de een wat langer dan bij de ander .
  Vroegah werdt er met scherp geschoten nu geschopt en geroepen nee niet doen alleen men moet het mischien in het afrikaans roepen lmao .
  Tjah ook deze politie is stuk vraag me echt af hoeveel iq die politie /grenswacht gasten hebben .ik zou zeggen baas geen Ar 15 of mp5 etc en de schietinstructie om met scherp en gericht te schieten ga dan zelf maar staan baas ik zit in de ziektewet laters .

  Like

 12. En intussen liggen de veroorzakers van deze aanstormende migrantenmassa blauw van het lachen achter hun bureaus, deze reacties lezend omdat het de Brusselse psychopaten voor de zoveelste keer weer gelukt is om buiten deze discussie te blijven.

  Alle lidstaten zijn, op straffe van allerlei sancties, verplicht om hun grenzen wagenwijd open te houden om Europa zo snel mogelijk te destabiliseren.
  Laten wij onze focus en onze woede vooral gericht houden op de veroorzakers van dit soort schandalige taferelen . . . . .

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel // augustus 9, 2017 om 22:57 //

  Allereerst begrijpt een mens niet dat die grenswachten hun wapens niet gebruiken en op de tweede plaats snap ik niet dat die mensen eenmaal binnen die enclave niet gewoon opgepakt worden en weer buiten geschopt, ze zijn nou niet bepaald moeilijk te herkennen, ze zijn zwart en ze hebben krulletjes, hoe moeilijk kan het zijn ? Daarbij ze zijn dan wel binnen die enclave, ze zijn nog wel steeds op het Afrikaanse continent, het is nog een flink stuk zwemmen naar Spanje, wie zet ze dan over ? En waarom ?

  Like

 14. Henk der Niederlànder // augustus 9, 2017 om 23:05 //

  Albert.
  Daar heb je helemaal gelijk in, alleen we zijn hier op het net niet groot genoeg om een groot publiek te bereiken.
  Persoonlijk zie Ik een weblog als volgt.
  Er zijn een aantal mensen die reageren op een aantal artikelen en die eventueel de discussie aan gaan.
  Door de kwaliteit van de artikelen te verbeteren krijg je ook betere reacties (discussies)
  Hoe beter een en ander gebruikt word des te meer lezers die geinteresserd zijn en daarmee ook een betere voorlichting dan ooit nog in de msm te vinden zal zijn.
  Gelukkig zijn er nogal veel blogs links dan wel rechts of zelfs midden wat hoop geeft dat mensen gaan nadenken en zich meer een eigen mening gaan vormen.
  Persoonlijk denk Ik dat onze Bert min of meer van dezelfde gedachte uit gaat.
  Jammer vind Ik wel dat we meer lezers hebben dan reaguurders en het zou mooi zijn als deze mensen ook hun mening zouden geven.
  Laat Ik zeggen hoop doet leven.
  Maar om nog even terug te komen op je reactie, laten we in ieder geval hopen dat diegenen die blauw van het lachen liggen ergens soms af en toe signalen oppikken welke onze meningen zijn en er iets mee doen.

  Like

 15. Henk der Niederlànder // augustus 9, 2017 om 23:06 //

  Bert is trouwens de naam die Ik in gedachten aan rommel gegeven heb.

  Like

 16. Gewoon…., Landloperij weer strafbaar stellen.
  Als je je binnen Nederland, nee beter nog binnen de EU, ophoudt zonder vaste woon- of verblijfsplaats, zonder geldige ID…. oppakken en vastzetten.
  Klaar.
  Probleem opgelost.

  Like

 17. Henk,
  De kwaliteit van de nieuwsgaring op deze site is vaak van dien aard, dat ik die regelmatig verwerk in mijn artikelen op mijn site.
  Mijn mening is, dat als fenixx.org kwaliteit blijft leveren, dat de mensen zich als vanzelf tot de site aangetrokken voelen en deze zullen blijven raadplegen.
  p.s. Bert is een betere nickname dan rommel. Ikzelf zou een artikel van rommel minder serieus nemen alleen al vanwege zijn nickname rommel.

  Like

 18. Nuke Marokko !

  Like

 19. Jezus what’s in a name
  Rommel steekt zat tijd in dat zweedse gewauwel om het om te toveren in Hollands.

  Like

 20. Henk der Niederlànder // augustus 9, 2017 om 23:06
  Bert is trouwens de naam die Ik in gedachten aan rommel gegeven heb.

  ———-

  Niemand van de redactie heet Bert.

  Like

 21. Gerrit Tienkamp // augustus 10, 2017 om 07:19 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 22. Woon in kleine straat in paar jaar tijd heel veel uit Somalië en omstreken allemaal een gezinswoning gekregen zucht.
  Flikkeren hele matrassen en planken en hardboardplaten(een lawaai/schreeuwen om 12 uur s’nachts) enz op straat ligt er al 6 dagen straks komt de grootvuil wagen de jongens zullen niet blij zijn niets is samengebonden en het ligt over ettelijke meters verspreid.
  Third world…is arrived .

  Like

 23. @jaantje

  Filmen, bewijzen verzamelen.

  Like

 24. @Rommel, kan jij je mooie forse herder niet aan een hapgrage teef koppelen en de nazaten aan de Spaanse grensbewaking doneren?.

  Like

 25. Een leuke energieke Malinois bijvoorbeeld?.

  Like

 26. Ik heb hier een teef met pit rondlopen, nog wit ook, maar Zweden is me helaas iets te ver..

  Like

 27. Tijl Uylenspiegel // augustus 10, 2017 om 23:00 //

  Nee niemand van de redactie heet Bert, nou ja behalve Bert dan 😀

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: