Nieuw

Rassenoorlog tussen immigranten in Zweden

Het nieuwe spannende Zweden – Er heerst een etnische oorlog tussen Albanezen en Afghanen in Skåne Hörby, meldde het dagblad Expressen afgelopen vrijdag, het conflict draait om de verkoop van drugs, roofovervallen en wraakvechtpartijen. Binnenkort breekt hier echt de oorlog uit, zegt een bezorgde buurtbewoner tegen de krant.

Volgens Expressen handelt het zich om een strijd over het Stora Torg (Grote Plein) in Hörby waar de drugsverkopen plaatsvinden en de onveiligheid zeer groot is.

Het conflict speelt zich af tussen de nieuw aangekomen Afghanen en de tweede generatie Albanezen.

Dicht in de buurt van het plein is een asielhuis voor de zogenaamde niet-begeleide minderjarige vluchtelingen uit Afghanistan. Volgens Expressen zijn de meeste mensen in Hörby van mening dat het vooral de niet-begeleiden zijn die voor veel onrust en onzekerheid zorgen in Hörby.

De Albanezen hebben onder andere de Afghanen de toegang tot het gemeentelijke activiteitenhuis ontzegd.

Toen een Albanese jongen in het begin van deze zomer werd neergestoken werd een niet-begeleide Afghaanse vluchteling van de misdaad beschuldigd en het asielhuis waar de Afghanen wonen door ongeveer 50 Albanezen bestormd. De majoriteit van de mensen die de asielwoning aanvielen waren Kosovo-Albanezen, schrijft de Expressen. Zij zouden ook hebben gedreigd het asielhuis in brand te steken en alle Afghanen te vermoorden.

Wanneer de Dienst Speciale Interventies uit Malmö ter plaatse arriveert gaan ze voorbij de Albanese horde, trappen de deur in en benaderen de Afghanen met getrokken wapen. Maar vinden geen schuldige van de mesaanval.

– Binnenkort breekt hier echt de oorlog uit. Gegarandeerd. De Afghanen durven niet langer meer naar buiten te gaan. De Albanezen houden hen in de gaten en bewaken hen. Ze willen hen doden, zegt Hörby inwoner Shkelzen Kuci tegen Kvällsposten.

Volgens gemeentepolitieagent Niklas Årcén is het geschil tussen de vluchtelingen en de tweede generatie immigranten in Horby al anderhalf jaar bezig.

De gemeente Hörby heeft ook problemen met andere asielwoningen voor niet-begeleiden, onder andere een bewoning waar het islamitische personeel heeft geprobeerd de bewoners te radicaliseren.

Bron:

http://www.friatider.se/raskrig-mellan-invandrare-i-h-rby

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

12 Comments on Rassenoorlog tussen immigranten in Zweden

 1. Republikein // augustus 9, 2017 om 04:59 //

  Goed plan

  Like

 2. Hoppa!👳🏽🔫

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // augustus 9, 2017 om 11:39 //

  Op grond waarvan krijgen Albanezen een asielstatus ? Is daar oorlog, heerst daar chronische hongersnood, worden ze vervolgd vanwege hun seksuele geaardheid of zijn het gewoon beroeps uitvreters die uitzwermen over Europa op zoek naar de hoogste uitkeringen en gratis huizen inclusief inboedel ? Of is dit nu vragen naar de bekende weg ?

  Like

 4. waar ze ook gaan ze moeten overal ruzie maken, liever elkaar dan dat ze zich op de bevolking uit leven, sla elkaar maar de koppen in, scheelt weer uitkeringen en huizen, en idd wat hebben die Albanezen daar te zoeken?

  Like

 5. prachtige cultuur gewoonten, gelijk meedoen.

  Like

 6. Vaker gehoord dat onbegeleide minderjarige gewelddadig en ronduit crimineel gedrag vertonen.
  Onzin het zijn meestal meerderjarige die zich voordoen als minderjarig en tja die (meer en minderjarig)zijn niet blij met begeleiding eindelijk in de free west en dan is er een begeleider….
  Voelen zich niet vrij en op een x is er weinig of niets voor nodig om de vlam in de pan doen slaan. Ze komen ook uit gewelddadige streken en zullen zo ook reageren hier.
  Dat is niet weg in 1 generatie en met de pech van gezin en dorp/streek hereniging word het nooit wat met de inburgering en het Nederlanderschap ook niet met de 2de en derde generatie .
  Worden die groepen te groot dan ontwrichten zij de maatschappij de sociale cohesie van ons kleine landje gaat eraan.
  Over die 2de en derde generatie gesproken was net even aan het lezen op de nieuwe realist staat een video op over een brute schoppartij in een park te Eindhoven de kop luid: Syriërs terroriseren park Eindhoven enz.
  Heb de hele video bekeken en toen nogmaals en terug wat mij opviel was dat het geen Syriërs waren maar Marokkanen die duidelijk in NL met M accent de inmiddels bekende kk woorden schelden enz en trappen naar het hoofd van een NL jongen.
  Gaat nooit wat worden grote groepen/volkstammen opnemen uit die klote landen vraag me nog steeds af waarom eigenlijk?.

  Like

 7. Tijl op grond van EU status sinds 2016 was in 2006 al kandidaat lidstaat.

  Like

 8. Ik zet een meier in op winst voor de Albanezen.

  Like

 9. Het verloren land land Zweden. Voor de laatste maal : flikker die linkse kliek buiten.

  Like

 10. Goeie deal. Westerse soldaten naar Afghanistan om, ja om wat eigenlijk. En in ruil krijgen we hier de Afghanen.

  Like

 11. @Fubar, dan moeten we die afghaanse windhonden net zo behandelen als ze onze soldaten hebben ontvangen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: