Nieuw

Professor: Civil War “Most Likely” Outcome of Migrant Crisis

The article is from April 11th 2016, but still highly relevant:

https://www.infowars.com/professor-civil-war-most-likely-outcome-of-migrant-crisis/

”In 2016, the current immigration policy gives us three alternatives – submission, repatriation or civil war. Unless Europe starts to lead a responsible family, immigration and integration policy, stated by the theory of evolution, I think civil war is most likely,” writes Nyborg.”

”Ethnically homogeneous, civilized and democratic societies in Europe will be a thing of the past unless there is an “honorable repatriation” of migrants, warns Nyborg.”

P.S.

The real term is Hegira/Hijrah (not migration):

https://muslimstatistics.wordpress.com/2014/09/23/islams-secret-weapon-to-take-over-america-revealed/

”Scholars such as Robert Spencer, Pamela Geller and Daniel Pipes have warned for years of the Muslim Brotherhood’s doctrine of immigration, or “al-hijra,” as the long-term strategy to transform America into a different type of society – one that subjugates all other religions under Islam.”

”The Brotherhood’s strategy is three-pronged, he said. It uses its front group CAIR to influence the government and military life, while ISNA works to foster “interfaith” dialogue with major Christian denominations and Jewish organizations. A third front group, the Muslim Student Association, or MSA, focuses on influencing K-12 and university education.”

”Spencer is equally pessimistic that America will avoid the path taken by Europe, where elected leaders increasingly cater to Islam.”

”“I think in America we will see the same thing that’s happening in Europe happening here,” he said. “There will be growing enclaves with Muslims living in close proximity, such as Dearborn, Michigan, and Minneapolis, Minnesota, and less and less respect for civil law and more and more for Islamic law.”

”“We see it now in Antwerp (Belgium), parts of London and in Malmo, Sweden.””

”Spencer said he has personally been banned from Britain, as has the co-author of one of his books, Pamela Geller. Anyone who speaks out publicly about what they see as the dangers of Islam can expect the same fate, he said.”

https://en.wikipedia.org/wiki/Hegira

Another important term is Dawah/Dawa:

https://en.wikipedia.org/wiki/Dawah

http://theintelligentconservative.com/2017/04/dawa-ayaan-hirsi-ali/

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

8 Comments on Professor: Civil War “Most Likely” Outcome of Migrant Crisis

 1. De zoveelste die het door heeft, nu onze leiders nog.

  Like

 2. Esperanza // augustus 9, 2017 om 15:41 //

  Ik zou me maar geen illusues over een burgeroorlog tegen het islam gezwel maken.
  Van de drie alternatieven die de profeesor schetst ligt submission het meest voor de hand.
  Zie het scenario zoals opgetekend door Houellebecq..

  https://www.bol.com/nl/f/onderworpen/9200000036272486/?country=BE

  Like

 3. Esperanza // augustus 9, 2017 om 15:45 //

  It’s all just bits of paper flying away from you …

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // augustus 9, 2017 om 16:14 //

  Esperanza wil jij er trouwens rekening mee houden waar je allemaal verantwoordelijk bent ? Ik heb door jouw schuld een dubbel-cd van Eddy Wally gekocht 😀 Jij moest zo nodig een keer een plaatje van hem plaatsen dus het is jouw schuld….
  (ik zet er een lachebekje bij maar het is écht waar, ik heb een andere auto gekocht, de vorige had een radio met usb aansluiting en dat vond ik de uitvinding van de eeuw, deze heeft dat echter niet maar wel een cd-speler en ik wil onderweg gezellige liedjes horen, dus nou ja, dan die Belg maar een keer !)

  Like

 5. Esperanza // augustus 9, 2017 om 16:38 //

  Mooi, Tijl! Deze fijne meedeiner voor jou dan. 😉

  Like

 6. Esperanza // augustus 9, 2017 om 16:41 //

  Sorry, ging wat mis, Tijl.
  Dit moest ‘m wezen.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // augustus 9, 2017 om 22:40 //

  Nog maar eens een keer volledig off-topic (sorry rommel) maar Esperanza jij weet meer van België dan de gemiddelde Nederlander, vanavond was er weer wat commotie over het fipronil schandaal en daar kwamen wat Belgische politici aan het woord…. allemaal Franstalig ! Nou verkeerde ik in de veronderstelling dat België min of meer drijft op de economie van Vlaanderen, hoe kan het dan dat de Walen politiek zo de boventoon voeren, zij zijn toch een beetje de armlastigen van België ?

  Like

 8. Linkse partijen schuldig aan genocide op de inheemse bevolkingen van west Europa.
  http://regio.tpo.nl/2017/08/10/mishandeling-groep-syriers-park-eindhoven-lpf-raadsvragen/
  Geen safe spaces voor lieden als Sargentini, Pechtold, Asscher, Klaver en nog meer van dat onkruid.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: