Nieuw

Huis-GRATIS, Zorg-GRATIS, Geld-GRATIS èn Zwemlessen-GRATIS, voor de vluchteling dan hè

Tja, er wordt geheel verschillend over gedacht of dat nu wel of niet oke is. Die zwemlessen natuurlijk want de rest is reeds een gepasseerd station toch?

Het links gepeupel roerde zich behoorlijk op twitter naar aanleiding van een door Powned gepubliceerd artikeltje over de verzopen Syriër van 16 jaar in het Blerick lokale zwembad. Weesie had weliswaar excuses gemaakt maar dat hielp daar geen lieve moedertje aan want hij kreeg me daar een bagger over zich heen…

En zelluf had ik er t volgende aan gewijd;

Nou, het artikel was kennelijk van de Powned afgehaald maar waar ging het nu helemaal over?

Nou, ik was eerlijk gezegd tamelijk geschokt door enerzijds het excuus van Dominique Weesie maar anderzijds net zo verbaasd over het weghalen van dit artikel. Luisteren èn nadenken is niet de sterkste kant van mensen uit die regionen. Ik zag en zie geen woord verkeerd staan dus. Eerlijk gezegd vind ik het getuigen van een eerste categorie zelf-islamisering, pure dhimmitude wanneer je zo’n artikeltje weghaalt. Kijk, liefde voor Holland gaat er geheel terecht met gestrekt been in zoals in t screenprintje hier te zien;

Het gratis3x en over het soort mensen, realiteit en feitelijke waarneming me dunkt. Ook hier geen woord verkeerd als u t mij vraagt, Ook hier is het luisteren weer een “dingetje”, nu ben ik van een andere generatie maar mijn ouders zeiden altijd; “Wie niet luisteren wil moet maar voelen.” Of ben ik nu een racist of islamofoob of xenofoob of…? U mag het zeggen. groet, Zeepertje

 • VERDRONKEN: Syrische jongen werd gewaarschuwd, maar niet weggestuurd

Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1483 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

16 Comments on Huis-GRATIS, Zorg-GRATIS, Geld-GRATIS èn Zwemlessen-GRATIS, voor de vluchteling dan hè

 1. Alphons Mantel // augustus 9, 2017 om 18:17 //

  Waar waren zijn ouders?

  Like

 2. @AlphonsMantel
  He, 16 jaar…
  Chickie-fieckie Chickie-fieckie
  Nee… أودرز بليجفن ثويس
  oftewel… ouders blijven thuis op zn arabs, LOL

  Like

 3. De bekende schijnheiligheid van links. Youp mag wekelijks op een Gore manier los gaan, en het applaus klatert hem tegemoet.

  Liked by 1 persoon

 4. Henk der Niederlànder // augustus 9, 2017 om 18:32 //

  Zie het geheel in de juiste context.
  Deze mensen komen hier naartoe en vooral de jeugd vind dan dat ze dit land naar hun hand kunnen zetten, het liefst door de gutmensch gesteund door discriminazie te gillen op het juiste moment.
  Lijkt mij dus dat het Nederlandse zwemwater niet discrimineert want diegene die dit water en zijn eventuele badmeesters niet respecteerd kan gewoon verzuipen zoals gebleken is.
  Geen zwemles dus maar respect afdwingen, wat het Nederlandse zwemwater in dit specifieke geval dus gedaan heeft.

  Liked by 1 persoon

 5. ’t Woord “Hypocriet” is niet aanwezig in de linkse vocabulaire @Karel

  Like

 6. #BANWATER @HenkderNiederlander… LOL

  Like

 7. Waar een zwembad al niet goed voor is, moeder natuur kan daar leuk haar werk doen.

  Liked by 1 persoon

 8. tja @Skeeter, wat mijn mamsie zei, God hebbe haar ziel

  Like

 9. Om daar op in te haken net loopt ook weer van dat licht getinte jeugdig gespuis langs al herrie schoppend met een attitude van dit is onze stad en straks is het land ook van ons. Zal maar niet zeggen wat ik op dat moment denk.

  Liked by 1 persoon

 10. In Delft was schoolzwemmen vier jaar geleden al alleen nog voor allochtonen, witte kinderen mochten verzuipen van de linkse Delftenaren:

  Linkje met links:
  http://fubarfubar.blogspot.nl/2013/11/ze-gaan-met-opzet-uw-kinderen-verzuipen.html

  donderdag 7 november 2013

  Ze gaan met opzet uw kinderen verzuipen

  Want ze zijn u zat en ze willen u en uw nageslacht hier niet langer. U moet opdonderen, uitgemoord en uitgeroeid worden, nadat u al uw geld af heeft gestaan aan de toekomstige bewoners van dit land.
  Over the top? Niet in Delft:

  Er is geen geld meer voor die vieze racistische witte kindertjes van u. Daarom ging er ook al jaren tot tweemaal meer geld naar ‘zwarte’ scholen. Dat is geen discriminatie en niet racistisch, want u heeft namelijk een erfzonde, u bent altijd en overal en aan van alles en nog wat schuldig. Slavernij, koloniën en uitbuiting om maar wat te noemen, u heeft meer op uw roomblanke Hollandse kerfstok dan u beseft. U bent in en in slecht en daar zult u voor boeten. Tot het einde der tijden, of uw dood.

  U bent veel te duur. De meesten van u betalen namelijk belasting en dan komt de staat weer tekort en dan moet de staat de belasting weer verhogen en dan klaagt u daar weer over, terwijl u er in feite zelf schuldig aan bent en dan komt de staat nog meer tekort en moet de belasting weer verhogen, maar deze logica zult u wel niet kunnen volgen, want u bent ook nog eens een domme xenofobe tokkie, een verwerpelijk onmens, die maar niet in wil zien dat u de continuering van de zieligheidsindustrie in gevaar brengt.

  Uw kinderen zijn ook veel te duur. Daarom gaan ze nu dan ook eindelijk verzopen worden, een soort van eindoplossing (hoe heette dat ook weer in het Duits?). Bovendien maakt u er veel teveel. U heeft een ‘fertility rate’ van maar liefst 1.76 en dat overleeft een samenleving niet. U ziet dat het noodzaak is dat u vervangen wordt door Mohammed en Aïsha, en Fatima en Ali. Het is dus in het algemeen belang dat die ‘Tante uit Marokko’ een beetje geholpen wordt en haar kindertjes wel zwemles krijgen.

  Er moet namelijk 140.000 euro bezuinigd worden op het Delftse onderwijs. Dat dat teveel kost komt niet doordat al die zielige kansloze geïmporteerde lieve gekleurde kindertjes praktisch analfabeet zijn en het IQ van hun ouders hebben en tweemaal zoveel kosten dan uw vervelende kroost, die verwende ‘vrije’ kids die denken dat het normaal is om gemengd te zwemmen. Weet u wel hoe aanstootgevend dat is voor bepaalde bevolkingsgroepen? Beter geven we die van u een ophokuur en gaan we bezig met de overlevingskansen van diegenen die hier de toekomst hebben.

  Het is volslagen absurd. Bovenstaande ook. Het is volslagen absurd om in een waterig land als Nederland er niet voor te zorgen dat elk kind kan zwemmen. Ja sommigen leren dat zelf. Ik vond het geweldig met pa of ma mee naar zwemles, vooral met het onderwater zwemmen vond ik het een uitdaging om zo ver mogelijk te komen, watertrappelen haatte ik en probeerde ik me altijd onder uit te sjoemelen. Ik ben opgegroeid met sloten, rivieren en kanalen en later grachten. Met de surfplank op de Wijde-AA en de Beulakerwiede (als ik zeg elke dag bedoel ik ook elke dag, als er ijs lag gingen er ijzers onder) en met de zeilboot en de catamaran op het IJsselmeer. En tot een paar jaar terug een bootverhuurbedrijf in Amsterdam.

  Niet kunnende zwemmen zegt U?
  Ik ben zelf ooit bijna verzopen. Ik was zo stom in takkeweer niet bij de omgeslagen boot te blijven en naar de kant te zwemmen. Ik was nog een kind. Het was dom. En doodeng. Ik kon goed zwemmen.

  Het is ronduit schandalig en amoreel om in dit land niet IEDEREEN fatsoenlijk te leren zwemmen. Als bootverhuurder was ik verplicht tot allerlei veiligheidsmaatregelen en voorzieningen (zwemvesten, reddingsboeien, etc). En terecht.

  Het kan best zijn dat het de verantwoordelijkheid van de ouders is, maar niet elke ouder gedraagt zich even verantwoordelijk. Dat is een vervelend feit, maar wel een feit. Omdat er nog al wat, voornamelijk islamitische, ouders zijn die zich überhaupt niet interesseren voor de opvoeding van hun kinderen en soms zelfs de zwemlessen van hun kinderen -meisjes met name- regelrecht tegenwerken. Daarom hoeven de autochtone kinderen nog niet van overheidswege in gevaar gebracht te worden. We hebben wel genoeg betaald zo onderhand. Laat ze zelf maar eens hun verantwoordelijkheid pakken. Als we er dan toch de ouders voor op gaan laten draaien, laat dan diegenen er maar eens voor dokken die in de eerste plaats de gezamenlijke zwemlessen de nek om hebben gedraaid.

  Maar waarom in godsnaam (zeg ik niet vaak) bezuinigen op zoiets essentieels als zwemvaardigheid?
  Er wordt allerlei onzin op scholen onderwezen tot regelrechte indoctrinatie aan toe. Er wandelt een enorm contingent een goregraaiers rond te parasiteren van uw geld. Er valt toch wel wat anders te bedenken.

  Kleine kinderen moeten in de eerste plaats leren niet al te snel dood te gaan. Kijk eerst naar links, dan naar rechts en dan nog een keer naar links, want links is nou eenmaal gevaarlijker en gewelddadig. Bij mediaparken moet je extra uitkijken. Daar zijn zelfs parkeerterreinen al gevaarlijk. Ook bij Stadhouderskades moet je extra op links letten.

  Een beetje taal en rekenen is ook wel meegenomen, dan kunnen ze zich namelijk verbaal verweren en zich misschien met enig succes de grijpgrage handen van de roverheid van het lijf afhouden. Seksuele voorlichting is ook wel handig, en zelfverdediging. Als ze sissen, moet je je pepperspray gebruiken. Als ze je hoer noemen, moet je ze taseren.

  Maar nee hoor. Het zwemmen voor witten (ik ben er klaar mee, ik zeg gewoon wit ipv autochtoon sinds die zwarte piet discussie, een racist ben ik toch wel) wordt afgeschaft. De omgekeerde apartheid, de omgekeerde discriminatie, het omgekeerde racisme, de omgekeerde logica. Het is het einde van elke rede en redelijkheid. En onrede en onredelijkheid valt niet met rede te bevechten vrees ik. Ja, dat vrees ik. (* lees het sterretje)

  Lichamelijke opvoeding (klinkt eng en Orwelliaans, ben ik met u eens, en heette in mijn tijd nog gewoon gym) is geminimaliseerd en nu loopt Nederland vol met obesitasjes. Dat is gegarandeerd duurder dan de lessen die wegbezuinigd zijn. De kosten van het niet kunnende zwemmen in een land dat uit water bestaat durf ik niet te schatten.

  Het allerkostbaarste is echter dat u en ik geen onderscheid mogen maken op afkomst, kleur, man/vrouw, religieuze- of seksuele afkeur (tsja, waarom staat daar altijd voor-keur?), maar dat de overheid dat wel met u doet. Ik vind dat Discriminatie moet (kunnen).

  Ik kon het niet laten even te googelen op ‘lesprogramma’s lagere school’ en ‘lesprogramma’s basisonderwijs’
  Misschien dat daar op bezuinigd kan worden?

  Lesprogramma Duurzame Energie Verhogen energiebewustzijn van basisschool kinderen
  Puur Hoorn lesprogramma voor leerlingen van de basisschool.

  Lees het hele bericht op: : http://www.hoornactueel.nl/puur-hoorn-lesprogramma-voor-leerlingen-van-de-basisschool/ | Hoorn Actueel
  Puur Hoorn lesprogramma voor leerlingen van de basisschool.

  Lees het hele bericht op: : http://www.hoornactueel.nl/puur-hoorn-lesprogramma-voor-leerlingen-van-de-basisschool/ | Hoorn Actueel
  Met het lesprogramma wil de gemeente de jongere generatie bewust maken van hun invloed op het klimaat.
  Hoorn – Puur Hoorn lesprogramma voor leerlingen van de basisschool. Met het lesprogramma wil de gemeente de jongere generatie bewust maken van hun invloed op het klimaat.

  Lees het hele bericht op: : http://www.hoornactueel.nl/puur-hoorn-lesprogramma-voor-leerlingen-van-de-basisschool/ | Hoorn ActueelAanvraagformulier lesprogramma ‘Doe meer met afval’

  Dat zijn de eerste drie dingetjes die ik tegenkom. Stuk voor stuk compleet en totaal Groen Links in opzet. Hoeveel procent vertegenwoordigt Groen Links eigenlijk?

  En voor de goede orde. Mijn laatste ex was van Groen Links en juf op een 100% witte school in de Jordaan. Het minderjarige tuig was zodanig door haar gecorrumpeerd dat als ik het lokaal binnenliep om haar te ontvoeren, ik door allerlei kleine mennekes van rond de 6-7 werd neergeschoten. Als ik dan theatraal neerviel, barstten ze in lachen uit. Ze waren namelijk onvoorwaardelijk trouw aan de juf. Denk daar maar eens over na.

  PS. Mijn excuus voor het woordje roomblank en wit enzo. Ik ben absoluut niet van het indelen in kleuren. Wat mij betreft is een mens een mens ongeacht wat dan ook en kan ook een ieder hier wonen, meedoen, en zelfs in uitzonderlijke gevallen het Nederlands staatsburgerschap verwerven, maar dan moet er wel aan bepaalde basis-eisen/voorwaarden-vooraf voldaan zijn. Maar dat is een andere discussie.

  Liked by 1 persoon

 11. Liked by 1 persoon

 12. De slaplul houding van de doorsnee nederlander zal er voor zorgen, dat de niet verzuipende analfabete moslim nageboorten, ons zullen vertellen en bepalen, hoe wij moeten leven.
  Feitelijk is het al bezig.

  Liked by 1 persoon

 13. @Stef
  Het gaat niet over, niet vanzelf. Het is dhimmitude pur sang.

  Like

 14. Al effe @Flip

  Like

 15. Die migrantenhap aapt gewoon mr Junker van de EU na.
  http://www.telegraaf.nl/dft/28897740/__Vliegreis_Juncker___25.000__.html

  Liked by 1 persoon

 16. De vader van de slecht aanspreekbare 16 jarige is in twee jaar aardig ingeburgerd: http://www.1limburg.nl/node/50751 Dat is nog eens wat anders dan centen van hardwerkende mensen te eisen voor elke scheet die dwarszit.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: