Nieuw

Asielzoeker messteekt Zweedse serveerster in haar gezicht toen hem werd gevraagd om te betalen voor het bier

© Polisen

Het nieuwe spannende Zweden – Slechts enkele weken na zijn asielaanvraag in Zweden stak de 49-jarige Koerd meerdere malen een serveerster in haar gezicht toen hem werd gevraagd om te betalen voor twee glazen bier die hij had gedronken. Nu is hij veroordeeld tot een korte gevangenisstraf en zal ook terug naar Turkije worden uitgezet.

Het was een middag in eind juni van dit jaar als de 49-jarige in Stockholm in een restaurant plaatsneemt en twee bier bestelt.

De asielzoeker was de dag ervoor ontslagen van zijn proeftijd in het restaurant omdat hij achter de bar alcohol dronk en in privékleding beschonken door het restaurant liep.

Toen hem werd gevraagd om te betalen voor het bier weigerde hij en eiste in plaats daarvan dat het zou worden afgetrokken van het salaris wat hij beweerde nog te goed te hebben.

Wanneer een serveerster op haar werkplek aankomt staat de asielzoeker buiten en begint tegen haar te zeuren over de rekening. Ze wilde echter niet met hem praten omdat hij zich akelig gedroeg en ging daarom het restaurant binnen en stelde zich achter de bar.

De 49-jarige rende daarop met een mes in zijn hand naar haar toe. Een andere vrouw probeerde tevergeefs om hem de weg te blokkeren, toen hij de serveerster bereikte stak hij met een mes meerdere malen in haar gezicht, zodanig dat het bloed over haar gezicht stroomde. Hij sloeg haar ook op het voorhoofd en trok grote plukken haar van haar hoofd.

– I’m going to kill you! schreeuwde de man terwijl hij haar in het gezicht stak.

Voordat hij hierin slaagde werd hij echter ontwapend door twee mannen die de serveerster ter hulp schoten.

De serveerster, die ervan overtuigd is dat de asielzoeker haar had gedood als de mannen niet hadden ingegrepen, had gelukkig geen ernstige verwondingen van het geweld. Ze verklaarde dat ze zich psychisch zeer slecht voelt en is tenminste vijf weken in ziekteverlof als gevolg van de aanval. Ze heeft ook verteld dat ze op grond van angst niet meer alleen naar buiten durft te gaan.

De rechtbank van Norrtälje heeft nu de 49-jarige veroordeeld tot een jaar en twee maanden gevangenisstraf voor zware mishandeling en wederrechtelijke bedreigingen. Hij moet ook 34 000 kronen (3 600 euro) smartengeld betalen aan de serveerster.

Volgens het arrest moet de man ook Zweden uitgewezen worden, met een tien-jarig verbod om terug te keren. In de tweede helft van april dit jaar zocht hij asiel in Zweden met de verklaring dat hij als Koerd aan “onderdrukking en marteling” was blootgesteld in Turkije.

Tijdens het proces beweerde de 49-jarige dat hij tijdens zijn detentie een “150 pagina’s” kritisch artikel had geschreven over het politieke bestuur in Turkije en daarom niet gedeporteerd kan worden en in Zweden moet blijven. De rechtbank is echter van mening dat er geen aanleiding is om aan te nemen dat de man “in werkelijkheid een persoonlijk risico loopt om te worden onderworpen aan marteling, vervolging, of andere soortgelijke behandeling bij terugkeer naar Turkije”.

Bron:

http://www.friatider.se/asyls-kare-knivh-gg-svensk-servitris-i-ansiktet-n-r-han-ombads-betala-f-r-l

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

5 Comments on Asielzoeker messteekt Zweedse serveerster in haar gezicht toen hem werd gevraagd om te betalen voor het bier

 1. Tijl Uylenspiegel // augustus 10, 2017 om 00:00 //

  Eindelijk een rechtbank die een beetje doet wat van haar verwacht mag worden hoewel 14 maanden voor een poging tot doodslag wel erg magertjes is. Maar dat hij uitgezet gaat worden is wel goed nieuws, eens kijken of hij in Turkije ook zo bijdehand is.

  Like

 2. Republikein // augustus 10, 2017 om 04:12 //

  In mals vlees moet een mes in, de weerstand verdwijnt, het kwijl loopt langs je kin.
  Overkomt mij regelmatig, dat de verleiding te groot is.

  Like

 3. Een vrouw is slechts een object, een bezit en heeft te luisteren naar een/de man. Tenminste, als je bent opgegroeid onder sterk middeleeuwse gedachten. Daarom mag een vrouw nooit een man tegenspreken en heeft ze te luisteren. Mocht ze niet willen luisteren en niet doen wat de man beveelt, dan zal de man corrigerend moeten optreden en de vrouw straffen of zelfs ombrengen. Het is voor een man, opgegroeid onder middeleeuwse gedachtengoed en religie, een vernedering en een blamage als de vrouw kracht toont en niet buigt en de man ongewenst gedrag niet corrigeerd. Deze mensen hebben heel andere mentaliteit, gedachten en gevoelens over hoe met vrouwen en kinderen om te gaan. Zelfs liegen zit standaard in het pakket.

  We hebben een onoverwinnelijk probleem met onze geëmancipeerde wereld en de middeleeuws denkende islam, alleen speelt het slinkse Westen dit naar beneden. Men is bezig het Westen te verlammen ten behoeve van de VS. Verdiep je maar eens in de gedachte van de pseude joden die vertellen hoe het concurrentie sterke Westen er verzwakt moet uitzien. Barbara Specter vertelt het openlijk. Google maar.

  Like

 4. Gewoon links blijven stemmen, dan komt het wel goed…. hahaha

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: