Nieuw

Polen: Vluchtelingen zijn welkom – zolang het geen Arabieren of Afrikanen zijn

De ouwe binnenstad van Gdańsk in Polen. © Pixabay

Leer multicultureel te zijn – of neem je straf. Dat is de harde verordening van de Europese Commissie aan Polen na de weigering van Warschau om zijn land te veranderen in een multiculturele samenleving. Maar nu zegt de regering van het land dat men gaarne immigranten wil opnemen, zolang ze uit Europa komen.

De Poolse minister van Buitenlandse Zaken Witold Waszczykowski zegt tegen RIA Novosti dat het land geheel niets tegen immigranten heeft. Zolang ze niet uit de Arabische wereld en Afrika komen is Polen gaarne bereid om vluchtelingen te verwelkomen.

– Polen staat open voor immigratie. Verleden jaar bijvoorbeeld hebben we 1.267.000  visa uitgedeeld aan Oekraïners. De helft waren werkvergunningen. We staan niet alleen open voor immigratie uit Oekraïne, maar ook uit Rusland en andere landen, zei de minister in het interview.

– Maar we willen niet deelnemen aan het dwangarbeid om immigranten uit het Midden-Oosten en Afrika hier naar toe te verhuizen. We gaan niet het EU-besluit van september 2015 implementeren, zegt Waszczykowski, en doelt op het asielchaosbesluit van de EU, wat inhoud dat alle lidstaten in het kader van een EU-verordende distributieprogramma multicultureel moeten worden.

De voormalige Poolse regering onder het bestuur van de sociaal-liberale partij Burgerplatform ging in 2015 akkoord om 6.200 Arabieren en Afrikanen in het kader van het EU-programma in polen te vestigen. Maar sinds Recht en Rechtvaardigheid het overgenomen heeft is de belofte ingetrokken.

De Europese Commissie heeft nu Tsjechië, Polen en Hongarije aangeklaagd voor het schenden van EU’s multiculturalisme-verordening van 2015. Als de Europese Commissie dit proces wint betekent dit dat de drie Europese natiestaten voor 2020 multicultureel moeten worden.

Bron:

http://www.friatider.se/polen-flyktingar-v-lkomna-s-l-nge-de-inte-r-araber-eller-afrikaner

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

7 Comments on Polen: Vluchtelingen zijn welkom – zolang het geen Arabieren of Afrikanen zijn

 1. Multiculturalisme -verordening van 2015 ??

  Ik ken die verordening niet, nooit van gehoord, maar wel heel belangrijk.
  Via een distributie programma multicultureel moet worden…WTF.

  Distributieprogramma ! Da’s Hitlertaal gebezigd door de EU.
  Waar was het nieuws en de journalisten om ons daarvan op de hoogte te stellen..

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // augustus 8, 2017 om 23:58 //

  En wij allemaal maar denken dat Polen niet bijster slimme zwartwerkers zijn met alcoholproblemen, aan dit plan te zien beschikken ze over slimmere politici dan wij

  Like

 3. Geronimo // augustus 9, 2017 om 00:00 //

  “Als de Europese Commissie dit proces wint betekent dit dat de drie Europese natiestaten voor 2020 multicultureel moeten worden.”

  So what, gaan ze dan Polen militair aanvallen misschien als die niet plooien, deze EU-onverlaten, of ze uit hun EU-club stoten of subsidies afpakken…? Waarom zouden deze drie staten tegen hun wil in dan wel multicultureel moeten worden? Simpel omdat de EU dit proces gaat winnen, wat zeker zal gebeuren, want wie twijfelt hieraan nog?
  Middelvinger opsteken richting EU-crapuul, ja, dat zie ik gebeuren. Liever vrij en arm, dan rijk maar als een slaaf geketend. ‘Rijk’, nou ja, bij wijze van spreken dan.

  Blufpoker van een stelletje ordinaire bandieten in maatpak, zatlap ‘janker’ op kop, dat is het, en niets anders. Wanneer de EU-bandieten zich daartoe moeten verlagen, is dat enkel en alleen een teken van ultieme zwakte, eigen aan sujetten die aan het einde van hun latijn zijn gekomen.

  Ik hoop dat Polen, Hongarije e.a.het been stijf blijven houden, en niet toegeven aan de platte en misdadige chantage van deze maffiosi EU-kliek. Dan weten we tenminste nog waarheen als het hier vol loopt van dobbernegers en Arabieren.

  Like

 4. En wie het leidt net als in Zweden zijn de elitaire joden. Onderzoek maar eens op youtube. Vooral david duke heeft mooi materiaal. De gewone joden gaan wel, maar niet zionistische extremisten. Ze gaan overal het zelfde te werk.

  Like

 5. @Teun // augustus 9, 2017 om 08:34 //
  Exact. DAAR zit het probleem. Weinigen zien de parasiet of kunnen hem zien omdat ze zijn vergiftigd met talmudische onzin en mindfucks. We noemen dit cognitieve dissonantie. Deze is er ingesleten gedurende decennia, met name vanaf WO2. Maar het probleem zit nog hoger in de lijn. Ik vraag me of of zelfs jij dat aandurft. Maar je reply bemoedig ik. Hosea 4:6a ‘Mijn volk gaat te gronde door het gebrek aan kennis.’ Dit geldt ook voor de hedendaagse maatschappij.

  Like

 6. Hetgeen als eerste dient te gebeuren in Europa is eu-Brussel “kaltstellen”. Vervolgens de als politici vermomde criminelen (in Brussel maar zeker ook in de afzonderlijke Europese landen) die druk doende zijn en waren dit continent in chaos te storten oppakken en berechten. (voor de duur van het proces de doodstraf herinvoeren)
  Vanaf datzelfde moment kunnen de Euopese staten onder leiding van realistische én vaderlandslievende politici puin ruimen en de orde herstellen.

  Kortom, problemen aanpakken én oplossen is goed, maar……begin bij het begin!

  Like

 7. Gelukkig mogen wij nog naar Polen. Als hier de pleuris uitbreekt (en daar niet wegens geen moslims) dan zullen we hun hulp hard nodig hebben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: