Nieuw

Napoli: Italiaanse militairen overrompeld door 30 mohammedaanse veroveraars

Net achter het Centraal Station van Napoli in de wijk ‘Vasto di Napoli’ worden Italiaanse militairen aangevallen door 30 Saracenen.

‘Verlaten en verraden’. Dat is hoe de inwoners van de wijk ‘Vasto di Napoli’ zich voelen, die nu een video op facebook gepost hebben om te klagen over wéér een episode van geweld door de veroverende moslimhorden, dit keer ten koste van 5 militairen nota bene.

In de video, in het centrum van de stad in de Via Firenze vlakbij het station, is te zien hoe de militairen, een gewapende patrouille van 5 soldaten in het kader van ‘Operation Safe Streets‘, een man tegen de grond houden om hem te onderzoeken. Dan komen er opdringerige kolonisten eerst van rechts, maar die nemen weer afstand. Vervolgens komen er meer aan van links. Eén militair kan ze niet op afstand houden, de soldaten worden omsingeld en chaos breekt uit. Schreeuwen, duwen, en dan wordt vanaf rechts de arrestant door de invasiërs weggetrokken en de menigte verspreidt zich weer.

“Voorvallen als deze gebeuren elke dag in onze wijk en iedereen doet net alsof ze het niet zien”, klaagt het bewonerscomité van de Vasco wijk. “We voelen ons alleen en verlaten … we vrezen voor onszelf en onze families! Genoeg nu! Agressie zelfs tegen de staat.

Via Vlad Tepes >>

Verdorie arm Napoli, geliefd Napoli. Schiet toch terug. Al toen ik er woonde stonden er voor elke bank en elk overheidsgebouw gewapende carabinieri met automatische wapens. Gebruik die dingen dan. Ik weet niet hoe vaak ik door de Via Firenze gelopen ben, maar vaak. Van de twee maanden die ik er doorbracht woonde ik de laatste maand in een verlaten landgoed op de hellingen van de Vesuvius en elke avond nam ik de metro, eerder een sneltram die gewoon boven de grond rijdt, vanaf het CS naar de eindhalte (toen nog) in Herculaneum.

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7438 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Napoli: Italiaanse militairen overrompeld door 30 mohammedaanse veroveraars

 1. Esperanza // augustus 8, 2017 om 01:56 //

  We zijn verloren. Wie gaat dit stoppen?

  Like

 2. In Napoli.

  Je zou verwachten dat de maffia er iets aan zou doen, want we hoeven er niet aan te twijfelen wie er echt de baas is in Napoli.

  Like

 3. Nooit maar dan ook nooit valt er een schot, maai er gewoon 10 om, 1 soldaat kan dit voltooien.

  Liked by 1 persoon

 4. Esperanza // augustus 8, 2017 om 12:46 //

  Binnenkort ook in dit theater, Fub. Maffia gaat dit niet stoppen, die heeft baat bij dit soort ‘faits divers’.

  Trouwens toenmalig burgemeester Freddy Thielemans is uitgeluld, die zit na een hersenbloeding als pkant in zijn rolstoel.

  .http://www.knack.be/nieuws/belgie/el-bakraoui-werd-behandeld-als-fait-divers/article-normal-682789.html

  Like

 5. Esperanza // augustus 8, 2017 om 12:47 //

  Als ‘plant’ dus.

  Like

 6. een soldaat die wordt aangevallen maar niet schiet , daar heb je niks aan

  Like

 7. Tempelier // augustus 8, 2017 om 22:10 //

  Het lijkt er op dat ze niet genoeg doen ,maar ik stel me de vraag MOGEN ze hoegenaamd geweld gebruiken tegen die mannen?
  Italië is overspoeld door dergelijk ongedierte ,de situatie in Italië is niet zo duidelijk als we zouden willen, trouwens in Zweden mogen de ordediensten ook niet doen wat ze willen als er een calamiteit gebeurt met die profiteurs……daar is er zelfs een speciale code voor ,stel je voor
  Laat ons rationeel blijven , de overheden zijn niet (meer) in staat hun burgers te beschermen , daar heeft de elite wel voor gezorgd , besparingen , domme regels etc. etc.
  Dit fenomeen is niet alleen hetgeen dat gebeurt in Italië maar overal in Europa.
  Wij denken dat de ordediensten een deel uitmaken van het probleem, maar je moet weten dat de frustratie ook bij hen hoog oploopt ,zij willen wel maar worden beperkt door de bevelen van hogerhand.
  Het wordt steeds duidelijker als het scheef gaat zal de burger het zelf moeten rooien , maar diegene die ervoor verantwoordelijk zal worden gehouden zal dan pas inzien dat ze geen bescherming hebben tegen het geweld van de volkswoede.
  Als voorbeeld hoe hard een dergelijke situatie kan keren tegen de elite kijk naar het uitbreken van de Franse revolutie ,ook daar waande de elite zich onoverwinnelijk…….

  Like

 8. Mary Margaret Ossevoort de Carrera. // augustus 8, 2017 om 22:10 //

  soldaten van niets dus… Helden op sokken! Ja, geef de wapens dan maar aan het volk, sommigen van hen durven misschien wel te schieten!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: