Nieuw

Maiwand al-Afghani wil de Leider der Gelovigen van het islamitische Emiraat der Lage Landen worden

Sjappie, Shabir Burhani, ook wel bekend als Maiwand al-Afghani, A.K.A. de thuisblijver, heeft immers invloedrijke vrinden (zie header), en zware wapens.

Al wil die die gelukkig niet meer inzetten.

En als dat dan gelukt is wil Shabir, vanuit zijn goedertierendheid ongetwijfeld, graag de baas worden van die Islamitische Staat der Nederlanden.

Deze ontboezemingen op de sosjaal media’s komen 1 dag nadat Shabir gezegd had dat hij nooit meer een voet in de moskee op de sosjaal media’s zou zetten.

Klinkt toch een beetje als een zelfmoordboodschap. Maar gelukkig waren er teveel oprechte dienaren die Sjappie zouden missen, dus heeft hij nog eens met zijn hand over zijn hart gestreken.

En nee het is geen grap, vanaf nu alleen nog serieus.

En om dat te benadrukken zal Shabir niet streven naar roem, macht, vrouwen of geld. Ook niet als leider van alle gelovigen met een klein beetje grootheidswaanzin.

Om zijn uiterste oprechtheid te bewijzen zal Shabir, die continu door de vrouwtjes achterna gezeten wordt, ook niet meer privé met de vrouwtjes in gesprek gaan.

En dat is nog best lastig want sinds hij aangekondigd heeft de Emir, GrootMufti, Leider alle Gelovigen (doorhalen wat niet van toepassing is) van Nederland te worden vallen de houri’s hem in de schoot om deze ware gelovige te testen.

Ook die gelofte houdt niet heel lang stand. Een uurtje of twee.

Dat had die niet moeten zeggen, want nu gaan de moslima’s helemaal wild, allahnogantoe.

Voor meer lol is Shabir zijn facebook aan te raden.

En op Instagram houdt die zijn eetgewoontes bij (afhaal) en is ie bezig op zijn jihadmobiel om onze kustverdediging tegen de stijgende zeespiegel te ondermijnen.

Sjappie is gelukkig een open boek koran, daar hebben we geen Dick Schoof voor nodig. Het zijn de Eberhard van der Laan’s die ons de das om doen.
(note to self; schrijf zijn necrologie voor die dood is zodat je op het moment van zijn overlijden je volle blaas op zijn vers gedolven graf kan legen, liefst voor die er in ligt)

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7209 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

15 Comments on Maiwand al-Afghani wil de Leider der Gelovigen van het islamitische Emiraat der Lage Landen worden

 1. Met de financiele steun van Mark Rutte en consorten zal deze mafkees het nog ver schoppen. Man man toch waar zijn we mee bezig in dit eens zo mooie landje toen politici nog het belang van de eigen bevolking dachten . Wat is de politiek toch ver gezonken en het erge is , we hebben ze gvd zelf gekozen !!!

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // augustus 8, 2017 om 10:25 //

  Hier past een zegswijze die mijn moeder vroeger vaak aanhaalde; “Onze lieve heer heeft vreemde kostgangers”.

  Like

 3. Staat er nou ‘kaneel’ of ‘kameel’ op de foto?

  Like

 4. De bekende wolf in schaapskleren, die, eenmaal binnen de schaapskooi toegelaten, de hele kudde verslindt!
  https://www.levensreis.nl/index.php/fundamentele-dingen-die-iedereen-in-het-westen-moet-weten-over-islam/

  Like

 5. Esperanza // augustus 8, 2017 om 12:24 //

  Weer eens duidelijk hoe inteelt het brein aantast.

  Like

 6. Horatius // augustus 8, 2017 om 12:40 //

  Dit creatuur zou de ideale minister van Islamiseringszaken kunnen worden in het nog te formeren nieuwe kabinet Rutte.

  Onder de goedkeurende blikken van Job, Eberhard en Lodewijk etc. Ons land is er volgens hun helemaal klaar voor.
  Inmiddels zijn er namelijk genoeg moslims ons land binnengedrongen of zelfs binnengehaald in het kader van de broodnodige diversiteit, om over de dreigende vergrijzing maar te zwijgen.

  Het gekke van de zaak is dat een groot gedeelte van onze bevolking het volstrekt niet eens is met dit onheilsscenario, maar dit blijkt dan weer niet uit de uitslag van de recente verkiezingen.
  Op de ene of andere duistere wijze weet de Linkse politieke elite haar macht te behouden: al zou b.v. de PvdA over nog slechts één zetel beschikken in ons parlement, toch zouden talloze steden en dorpen in ons land een burgemeester benoemen van PvdA-signatuur!

  Ruimhartig steunen deze collaborateurs dergelijke z.g. verlichte moslims zoals deze Shabir Burhani d.m.v. van de subsidiebuidel en financieren zelfs cursussen om teruggekeerde IS-strijders weer op het rechte pad te brengen.

  In een normaal functionerende Rechtsstaat zouden dergelijke lieden preventief in detentie worden geplaatst in interneringskampen onder zeer sobere omstandigheden.
  Maar dat zou een vreedzame en geruisloze islamisering van ons land in de weg kunnen staan.
  Effectief optreden van onze autoriteiten tegen radicale imams, criminele Marokkanen en uitgeprocedeerde asielzoekers van moslimsignatuur zouden wel eens kunnen uitlopen op grote onrust in de talloze probleemwijken waar moslims de overhand hebben.

  Die confrontatie wordt al enkele decennia krampachtig uit de weg gegaan: men is als voor de dood zo bang geconfronteerd te worden met grote horden relschoppers die met rollende ogen en bewapend met molotovcocktails onze bromsnorren in het nauw drijven. Dat deze religieus gemotiveerde barbaren dan worden gesteund door de Linkse activisten (een eigentijdse W.A. dus) moge duidelijk zijn.

  Samenvattend: een dikke miljoen moslims maken in ons land momenteel de dienst uit en de alsmaar voortdurende volksverhuizingen uit Afrika en het Midden-Oosten zorgen voor nog meer verse Bezettings- en Stoottroepen.

  Een zekere Ruud Lubbers pleit er voor dat Nederland op jaarbasis 25.000 vluchtelingen opneemt om de o.a. de vergrijzing tegen te gaan en de openstaande vacatures te vervullen.
  Men moet toch wel heel ver van de dagelijkse realiteit afstaan om als oud-politicus met zijn staat van dienst met een dergelijk krankzinnig voorstel op de proppen te komen. Nooit van gezinshereniging en analfabetisme gehoord zeker?

  Zou er dan toch een zekere kern van waarheid in zitten dat er sprake is van een geheim complot van een politieke en financiële elite die de bevolking van Europa wil omvormen tot een gedwongen mix van Afrikanen, Mohammedanen en andere exotische culturen?

  Dat we intussen dik te laat zijn om nog corrigerend op te kunnen treden en de hele zaak tot beheersbare proporties terug te brengen moge overduidelijk zijn.

  Hier en daar zijn er wel zekere aanwijzingen te bespeuren dat het gewone volk het volkomen zat is met deze breed georganiseerde invasie en het stuitende militante gedrag van de z.g. kennismigranten.

  Vroeg of laat zal het een en ander tot een bloedige confrontatie moeten leiden, want niet iedere autochtoon zal bereid zijn om zich al bij voorbaat neer te leggen bij het uitroepen van een Islamitisch Kalifaat op met name West-Europees grondgebied.

  Like

 7. @Horatius. Helaas kan ik me goed vinden in jouw reactie . . . .

  Like

 8. Is Maiwand de ThuisblijverT weer aan de drank?

  Like

 9. trebor2110 // augustus 8, 2017 om 13:31 //

  staat er nou , kameel op dat bord op de eerste fotp

  Like

 10. trebor2110 // augustus 8, 2017 om 13:43 //

  Het doel van ons zal enkel de tevredenheid van Allah zijn, geen enkele wereldse doel, dus geen roem, macht, vrouwen of geld!

  moet dus zijn

  Het doel van ons zal enkel de wreedheid van Allah zijn, wereldse doelen, roem, macht, vrouwen en geld!

  Like

 11. Ik ga me niet neerleggen bij een Europees kalifaat, ik wil hier geen islam, als ik een niqab zie wordt ik niet goed. Het taqiyya gezeik met kitman, tawriya en murana. Al gelezen wat erdogan nu weer gezegd heeft? Iemand het bericht gelezen op Hartgeld dat in september de pleuris in Duitsland gaat uitbreken, de islamitische blitzkrieg?

  Like

 12. Wat de islamisering van ons land betreft ziet het er naar uit dat we in een stroomversnelling verzeild zijn geraakt. Ik heb het door jou bedoelde artikel hier gelezen:
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/08/Duitse-Politie-Vakbond-We-hebben-de-controle-over-het-land-verloren

  Like

 13. Het artikel staat op xandernieuws van 28-7-17, Hartgeld via Michael Mannheimer, is wel onbevestigd, maar toch.

  Like

 14. de bruijn // augustus 9, 2017 om 17:17 //

  verbied wereldwijd alle geloven stop die onzin en misschien stoppen de gestoorden wereldburgers oorlogen al dat stomme bidden helpt geen ene donder zonde van de tijd verspilling laten ze maar is beter hun hersen werken en ingaan zien dat al die oorlogen geen nut hebben brengen alleen maar enorme geld verkwisting en verdriet en verderf wees wijs en stop met die onzin.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: