Nieuw

Hoe haatimam Fawaz stiekem een gebedshuis opende

Door: Berend Sommer

De omstreden imam Fawaz Jneid is stiekem een gebedshuis begonnen in de Haagse Transvaalbuurt. Onder het mom van een islamitische boekwinkel, wordt op de Cilliersstraat op vrijdag gebeden. Dit ondanks een uitdrukkelijk verbod van de gemeente Den Haag.

Dat meldt De Telegraaf. Fawaz is een omstreden salafist die al enige tijd een moskee probeert te stichten in Den Haag. Dit werd een aantal malen verhinderd door de gemeente. Fawaz werd eerder ontslagen uit de salafistische As Soennah-moskee, omdat hij illegale shariahuwelijken sloot. Daarvoor werd hij veroordeeld tot een voorwaardelijke boete.

Fawaz kwam eerder in opspraak in 2004, toen hij Theo van Gogh en Ayaan Hirsi Ali in een preek de dood toewenste. Ook kwam hij in botsing met Ahmed Marcouch, destijds stadsdeelvoorzitter van Slotervaart in Amsterdam.

Lees verder:

http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/08/hoe-haatimam-fawaz-stiekem-een-gebedshuis-opende-529504/

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

4 Comments on Hoe haatimam Fawaz stiekem een gebedshuis opende

 1. Linksom, rechtsom, eronderdoor of eroverheen, naar voren of naar achteren, taqiyya, kitman, tawriya, murana, ze zullen het blijven proberen. Er is maar een manier om het aan te pakken, wegwezen met dat tuig.

  Like

 2. Ik denk zelf dat hij het geen gebedshuis noemt, maar een ruimte waar plaats is voor boek besprekingen.
  Alleen gaat het steeds over hetzelfde boek.

  Like

 3. Ik haat de haatimam

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // augustus 9, 2017 om 00:06 //

  Nu dan eindelijk het nieuws gehaald, maar dit speelt al een poosje. En vergis je niet; Fawaz heeft een flink aantal aanhangers binnen Den Haag

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: