Nieuw

De lange arm van de sjeiks

Radicalisering, royement, hoogoplopende ruzies; het rommelt in Haagse moskee

Een familie van Brits-Pakistaanse sjeiks, beschuldigd van kindermisbruik, dreigt een Haagse moskee over te nemen en er een sharia-rechtbank te vestigen. Verontruste moskeeleden verzetten zich. Zes van hen zijn eruit gegooid omdat ze protesteren tegen het weglekken van duizenden euro’s naar de sjeiks op hun luxueuze landgoed. Vandaag dient een kort geding.

’Abdulwahab Siddiqi was mijn grote voorbeeld”, zegt Alwin, ooit de rechterhand van de bebaarde Pakistaanse leidsman. „Maar toen heeft hij mijn twee dochters verkracht.”

Telegraaf >>

In de Noeroel moskee ontvangen ze graag Pakistaanse terreurverheerlijkers:

Weer sympathisant van moslimterrorist naar Haagse moskee

Is er weer eentje van Jamaat-e-Islami, zie tekst op de gevel. Jamaat is de grootste moslimclub ter wereld. Groter dan Hizb-ut-Tahir, groter dan de moslimbroederschap en over het algemeen goede vriendjes met die laatste. Wel minder bekend, maar daarom niet minder gevaarlijk.

Jamaat steunde voluit de moord op de Pakistaanse gouverneur van Punjab Salman Taseer, nadat die de Pakistaanse blasfemiewetten aan de kaak gesteld had naar aanleiding van de zaak Asia Bibi.

Jamaat was ook grotendeels verantwoordelijk voor de snelste genocide ooit 3 miljoen doden in een paar maanden in 1971 in Bangladesh, terwijl er ook de grootste massaverkrachting ooit plaatsvond, tussen de 300.000 en 400.000 vrouwen werden er in dezelfde periode verkracht.

Maar dat is natuurlijk geen beletsel dat dat gajes hier in Nederland moskeeën mag openen.

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7438 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on De lange arm van de sjeiks

  1. Jamaat. Scheelt maar 1 letter.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: