Nieuw

Oprichtster van liberale moskee in Duitsland onderworpen aan een storm van doodsbedreigingen – krijgt de klok rond politiebescherming

Een tolerante islam? Een vrouw in Berlijn, Duitsland, heeft onlangs een liberale moskee geopend die voor iedereen toegankelijk is, en waar iedereen gelijkwaardig wordt behandeld. Dit initiatief is echter bij veel moslims in het verkeerde keelgat geschoten die een dergelijke hervorming binnen de islam niet tolereren, wat ertoe heeft geleid dat de grondvester een stormvloed van doodsbedreigingen heeft ontvangen, en nu onafgebroken politiebescherming moet genieten.

In politiek correcte kringen wordt bij hoog en bij laag beweert dat moslims en de islam tolerant zijn. In praktijk en in werkelijkheid zien we daar evenwel niets van, wat de stichtster van een liberale moskee in Duitsland nu moet ervaren. In de nieuwe moskee is iedereen welkom, ongeacht zijn religie. Zelfs atheïsten en alle seksuele geaardheden zijn welkom.

De moskee behandelt mannen en vrouwen gelijkwaardig en verbiedt boerka’s en andere kleding die vrouwonderdrukkend zijn. Er werden ook vrouwelijke imams aangesteld. De moskee in kwestie praktiseert dus in feite een hoeveelheid van doodzonden binnen de islam, wat onder veel moslims sterke haatdragende gevoelens heeft gecreëerd.

Het duurde namelijk niet lang voordat de grondvester van de moskee, die godgeklaagd ook nog is vrouw is, een tsunami van doodsbedreigingen mocht ontvangen. Omdat het risico van gewelddadige aanvallen aanzienlijk lijkt te zijn heeft de moskee nu de klok rond politiebescherming.

De autoriteiten in zowel Turkije als Egypte hebben de moskee ook veroordeeld.

Lees meer:

http://www.standard.co.uk/news/world/founder-of-liberal-berlin-mosque-given-24hour-police-guards-after-deluge-of-death-threats-a3579116.html

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

5 Comments on Oprichtster van liberale moskee in Duitsland onderworpen aan een storm van doodsbedreigingen – krijgt de klok rond politiebescherming

 1. Stomme muts die aandacht nodig heeft of een lekkere manier zoekt om zelfmoord te plegen. Tijd terug al voorspeld, leeft niet lang meer zonder bewaking.

  Like

 2. Brein, we moeten dit juist toejuichen, het laat vooral weer zien dat de I in Islam staat voor Intolerantie. En vooral leuk als de maflims elkaar afmaken, daar kan ik eindeloos van genieten.

  Liked by 1 persoon

 3. @skeeter
  Van mij mogen ze, liever vandaag dan morgen.

  Like

 4. Henk der Niederlànder // augustus 9, 2017 om 21:00 //

  En om bovenstaand artikel te begrijpen staat als je naar beneden scrolt een artikel van ons aller Jaap (Frik) onder de titel, Islam is Islam.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: