Nieuw

Jonge vrouw verkracht naast rijweg – in zicht van weggebruikers

Het nieuwe spannende Zweden – Een 20-jarige vrouw in Helsingborg is in de nacht van zondag verkracht. Velen moeten de verkrachting hebben gezien omdat het precies voor het gezicht van de weggebruikers gebeurden, schrijft de politie in het noordwesten van Skåne op zijn Facebook, en vraagt nu om getuigen. De politie weigert echter om een signalement uit te geven.

Zondagochtend vroeg werd een 20-jarige vrouw onderworpen aan een overvalverkrachting in het centrum van Helsingborg in het zuiden van Zweden.

De politie van Skåne bevestigt dat de verkrachting heeft plaatsgevonden.

Toen de vrouw Knutpunkten passeerde, waar vaak bendes hangen, en verder door het Stadspark wandelde kreeg ze gezelschap van drie mannen, schrijft HD.

Twee van de mannen zouden daarna de vrouw hebben verlaten terwijl de derde haar bleef volgen en verkrachtte haar in een berm naast de Varbargsweg.

De politie zoekt nu getuigen.

“De plaats van het delict ligt zodanig dat de weggebruikers het incident moeten hebben gezien toen men voorbij reed”, schrijft de politie op Facebook, en volgens opgave van het slachtoffer zijn er tijdens de misdaad veel auto’s voorbij gereden.

“De mogelijkheid is zeer groot dat mensen dit hebben gezien, zegt Richard Glantz, perswoordvoerder van Skåne politie.

Vanwege het lopende onderzoek wil de politie echter geen signalement uitgeven van de verdachte, en benadrukt dat men op dit moment niet van plan is enige informatie aan het publiek bekend te maken.

Bron:

http://www.friatider.se/ung-kvinna-v-ldtagen-i-helsingborg-framf-r-passerande-bilar

Doe mee met 8.469 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5003 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Jonge vrouw verkracht naast rijweg – in zicht van weggebruikers

 1. Dat krijg je als het recht op wapen bezit ons ontnomen wordt. Overigens zijn de weg gebruikers mede verantwoordelijk. Wie onrecht niet voor komt is mede verantwoordelijk.

  Like

 2. Tempelier // augustus 7, 2017 om 22:17 //

  Nog een slachtoffer van het beknottingsbeleid , zoals Teun stelt diegene die voorbij zijn gereden zijn even erg als de dader , ik weet niet wat het is maar binnen de maatschappij is een trend merkbaar van “zo lang het mij maar niet gebeurt ” als de vlam in de pan slaat zullen velen verloren zijn , zij die het gevaar zien en zich voorbereiden hebben hier het grote voordeel.
  Zoals in elke militaire operatie is planning alles, niet plannen en gaan steunen op hen die het wel hebben gedaan zal contraproductief werken.
  Mijn raad aan hen die een dergelijk iets zien gebeuren wees niet de lafaard die de politiek correcte meesters wensen maar wees moedig en treed op ,iemand die optreed en ter zelfde tijd
  verbaal de aandacht op zijn actie trekt zal ongetwijfeld niet lang alleen er voor staan ,de drempel tussen doen en niet doen wordt geactiveerd door de aanwezige motivering.

  Like

 3. laffe zweden, niet 1 die effe stopt en de aanrander kennis laat maken met zijn wielsleutel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: