Nieuw

5 STAGES OF DECLINE AFTER A SOCIETY BECOMES INFECTED BY FEMINISM

Individuals within the body politic are what cells are to organisms. Just as people can catch diseases, nations can suffer from ideological maladies. Here’s how the feminism disease progresses.

Feminism begins as a benign condition, but case studies show that it often metastasizes into malignancy. Political movements in democratic societies are similar to homeostasis processes in organisms. If groups are disadvantaged under the law, they will consider this unfair and pursue change. This becomes pathological, if in excess (disrupting the homeostatic balance the other direction), or if hidden agendas become vectors for ideological pathogens.

In some nations—particularly under Sharia law—women really are oppressed, and very badly. Most feminists overlook this, and some even ally themselves to radical Islam. Note well, that seems paradoxical to anyone who doesn’t understand modern feminism’s real agendas.

Return of the Kings >>

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7177 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: