Nieuw

‘We have enough for an ARMY’ Anti-migrant boat sets sail for Med to ‘defend Europe’

BATTLE lines have been drawn – a red ring around the coast of Italy – and a small ‘army’ has been assembled by far-right activists who claim they will “defend Europe” from migrants.

Mediterranean refugee crisis: Right wing set sail Generation Identitaire’ activists working for the Defend Europe movement are heading for the Mediterranean waters outside Libya where search and rescue missions (SAR) are preventing mass drownings from packed-out dinghies and wooden boats.

Lifeguards are bringing thousands to the EU once they are pulled from the perilous waters – but the sheer numbers are sparking a new backlash from young right-wing groups.

The charities and NGOs are rescuing men, women and children desperate to flee war-torn Libya, but a crew on an anti-migrant boat called ‘C-Star’ refuse to accept their stories of rape, abuse and torture.

Martin Sellner, a founder of the Austrian branch of the Identitarian movement has claimed the NGOs are “luring people into the sea”.

Now, they say they will put an end to daily drop-offs in Sicily.

Alt-right Canadian political activist Lauren Southern

readmore>>
express
Also published on Zeepertje.com

 • 1. Interview von C-Star – M. Sellner – Deutsche Übersetzung – Defend Europe Identitäre Bewegung

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

7 Comments on ‘We have enough for an ARMY’ Anti-migrant boat sets sail for Med to ‘defend Europe’

 1. Alphons Mantel // augustus 6, 2017 om 07:59 //

  verstandige en dappere mensen die natuur en welvaart willen behouden, i.t.t. de Europese Commissie en Rutte

  Liked by 1 persoon

 2. Naar de bodem van de zee met die linkse collaborateurs.

  Liked by 2 people

 3. Ik hoop dat dit werkelijkheid wordt. Kijk wel uit voor die extreem linkse bommengooiers.

  Liked by 1 persoon

 4. Tempelier // augustus 6, 2017 om 14:42 //

  Wel , ze hebben de linkse ratten al serieus bij de neus genomen door hen te laten geloven van uit een Italiaanse haven te verterekken en dan een Turks-Cypriotische haven te nemen voor de afvaart…kun je denken dat de linksen niet blij waren .
  Dit was feitelijk een soort sluitstuk van wat een echte lijdensweg is geweest voor die gasten, de linksen hebben werkelijk alles uit de kast gehaald om te verhinderen dat de C-star het ruime sop zou kiezen , de media heeft hierin een zeer vuile rol gespeeld door al de linkse leugens omtrent hun missie te verspreiden.
  Het mag duidelijk zijn dat de linkse fronten zeer slechte verliezers zijn en enorm veel weg te stoppen hebben ,ik hoop van ganser harte dat die kerels slagen in hun opzet ,doch ik vrees dat het te weinig en te laat zal zijn.
  Aan de andere kant kan het een boost geven aan alle andere bewegingen om Europa te verdedigen om een tandje bij te steken ,we gaan met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid nog spannende tijden tegemoet.

  Like

 5. @ikkesboloDe vernietiging is aanstaande wanneer we niets doen

  Like

 6. Linkse lieden zijn altijd veel gevaarlijker en stiekum vanachter hun eeuwige maskertje @Stef

  Like

 7. Tja @Tempelier elk initiatief hieromtrent moet toegejuicht worden èn tevens goed verspreidt te worden over internet, geef er ruchtbaarheid aan zodat het anderen ook tot inzicht laat komen en motiveert om ook in actie te komen…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: