Nieuw

Just an anti migrant influx song for nationalists with the right patriotic feelings

Through the whole of Europe, voices are getting louder, more and more people are seeing the devastating consequences of the influx of migrants, apperantly without limits and forced upon us by the EU.

More resistance will come because we’re heading for war this way, which is getting clearer every day.

The mainstraim media cannot hide the European-wide problems anymore with criminals and other fighting-age men demanding us to open OUR gates. Most of them low- or non-skilled, resulting in sucking-dry the welfare systems on which WE worked for years. That’s called welfare jihad or civilisation jihad. Beside migration jihad of course.

Everyone should stop watching these frames and lies in the MSM, go check on the internet for yourself, look for the terrible situations concerning no-go zones in all the major European cities, it’s all on youtube. Chaos and rioting against civilians as well as police, war is on. Innercities overwhelmed with these savages.

Check blogrolls on various nationalists sites to get you straight to the problems in relation to these so-called refugees.

All in all it’s a complete white genocide, replacement of the Europeans. Must we leave this behind for our children? I’ll leave it up to you…

  • Do you hear the people sing? The rise of nationalism in the world

Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1531 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on Just an anti migrant influx song for nationalists with the right patriotic feelings

  1. Goed artikel ,maar het gaat mij veelste langzaam ,dagelijks komen er vele slachtoffers van “Rapefugees en crimineel “schoelje bij ,voor hen telt ,”,het nu !!

    Like

  2. Wel @Zwartschakel natuurlijk moet alles agressiever en sneller maar ja, eerst zullen er nog veel meer doden moeten vallen voor oogschellen van de policor lui afvallen… Eerst bij een enorme aanslag alhier zullen mensen worden wakker geschud, tot dan zullen zij allen blijven slapen!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: