Nieuw

EK Voetbal finale Oranje Leeuwinnen “Koning Willempie en zijn Argentijnse importbruidje bezoeken liever een moskee”

Ja ik weet het ze gaan niet echt naar een moskee maar dat is wel één van de zaken waar ze meer interesse in tonen dan voor de voetballende dames die Europees Kampioen kunnen gaan worden. Ze waren reeds aanwezig tijdens de openingswedstrijd en dat is voorlopig wel weer voldoende voor ‘ons’ koningspaar. Inderdaad ze hebben zich wel weer genoeg bezig gehouden met het gepeupel en kunnen er wel weer tegen tot de volgende koningsdag of weet ik veel welke andere zinloze activiteit.

Leuk detail is het feit dat er namens het Deense koningshuis wel iemand naar Enschede afreist om de finale tussen Nederland en Denemarken te bekijken.

Opvallend is dat het Deense koningshuis naar verluidt wel aanwezig is. Volgens Billed Bladet gaat kroonprins Frederik na zijn vakantie in Griekenland direct door naar Enschede om de Deense vrouwen toe te juichen

Waarom onze koning en zijn importbruidje het teveel moeite vinden om even gezellig naar Enschede te gaan is niet duidelijk waarschijnlijk omdat deze voetbalwedstrijd niet in het teken staat van de ondergang van de Nederlandse samenleving middels een of ander cultureel iedereen is gelijk en moslims moeten we liefhebben gedrocht. Spelen er te weinig moslims in het Nederlands team? Zijn het voor het merendeel echte Nederlandse dames en moeten we dat zeer zeker niet gaan promoten?

Uit de verklaring van de Rijksvoorlichtingsdienst blijkt dat het nog niet helemaal een gesloten boek is, maar de intentie is er in ieder geval niet. „Het koninklijk echtpaar is vooralsnog niet voornemens om de wedstrijd te bezoeken.”

Ah dus er is nog een kans op de aanwezigheid van Willem en Max maar dan moet de staatsomroep hier melding van gaan maken zodat er veel commotie over gaat ontstaan zodat ze wel moeten. Gelukkig kunnen ze dan altijd nog zeggen dat ze al van plan waren om te gaan maar hier geen ruchtbaarheid aan hebben gegeven in verband met de veiligheid van meneer en mevrouw Oranje.

Ach laat ze maar lekker wegblijven aangezien ze vast wel wat beters te doen hebben zoals ‘bankzaken’. Volgens mij is de zondag geen geschikte dag maar er valt tijdens de schoolvakantie best wel een dagje in te plannen zodat ze gezellig met de hele familie lekker naar de Amsterdamse El Tawheed moskee kunnen gaan. Let wel mannen vooraan en vrouwen achteraan. Na afloop van het gebed is het vrijblijvend bomgordels passen in het theehuis. Tevens is er voor de kinderen de mogelijkheid om wat haatlectuur tot zich te nemen.

Aftreden en met de volledige familie vertrekken naar Canada lijkt me ook een goede optie de regering gelijk even afzetten in Londen daar kunnen we ook wel zonder dan bouwen wij zelf wel weer even een Nederland op waar we trots op kunnen zijn.

Oh gelukkig Mark Rutte, minister Edith Schippers en staatssecretaris Martin van Rijn van Volksgezondheid, Welzijn en Sport gaan wel naar Enschede om de Oranje Leeuwinnen aan te moedigen.

Als de demissionair minister president van alle Nederlanders met een (lichte) islamitische tint dan maar wel met zijn gore vuile rot poten van de voetbalmeiden afblijft. Of heeft die meer oog voor jongens?

Wat kan mij het eigenlijk ook allemaal bommen wij gaan kijken en hopen zo rond een uur of zeven vanavond de champagne te ontkurken om het Europees kampioenschap te vieren.

Oranje Leeuwinnen veel succes vanavond tegen de Denen

Wedstrijd begint om 17.00 uur

met groet Bolo

 

 

 

 

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2155 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

9 Comments on EK Voetbal finale Oranje Leeuwinnen “Koning Willempie en zijn Argentijnse importbruidje bezoeken liever een moskee”

 1. Precies.
  Als het moslims betreft moet alles schuiven en zijn ze er als de kippen bij om zich te laten zien.
  maar het eigen volk is onbelangrijk.
  Afschaffen dat middeleeuws gedoe en een republiek maken van Nederland.

  Liked by 1 persoon

 2. De Russische of de Franse methode?.

  Like

 3. wat mij betreft Russische methode maar ben bang dat ik daar niet veel medestanders voor ga vinden……..

  Like

 4. Nederlands dameselftal: geen moeilijke (lees: Marokkaanse of Turkse) namen en meer dan 90% blank getint.

  Like

 5. Like

 6. En kampioen !

  Like

 7. Like

 8. Like

 9. Als lid van het Nieuw Republikeins Genootschap erken ik dat instituut toch al niet. Maar het laat weer eens zien waar de prioriteiten liggen van dat overbetaalde stelletje.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: