Nieuw

Amsterdam start Turks-nationalistische Erdoganopleiding

Volgens Cebeci is er vanuit de Turkse gemeenschap in Nederland al jaren vraag naar een Imam Hatip-school en starten ze daarom met een opleiding.

Erdogans tegenstanders zeggen dat het onderwijs een belangrijk onderdeel is van het islamiseringsproces dat onder zijn leiding is ingezet; hij zou er klonen van zichzelf opleiden.

Parool >>

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Amsterdam start Turks-nationalistische Erdoganopleiding

 1. Henk der Niederlànder // augustus 6, 2017 om 18:54 //

  Laat Ik het simpel houden. Amsterdam, groot hek erom heen en net voordat er stroom op gaat alle goedwillende Amsterdammers eruit.

  Liked by 1 persoon

 2. Al járen vraag vanuit de Turkse gemeenschap; ál 15, lees: vijftien, aanmeldingen; thuiscursus maar voor bijles kan men terecht in de moskee waar (zo wie zo) op de zaterdagen (sabado/sabbath) al koranlessen worden gegeven … ‘Arabische taal / islamitische ‘ethiek’. Examen afleggen in België voor een certificaat dat vanuit Turkije door het Turks Ministerie van/voor Onderwijs is erkend. Hiermee kan (mag) de gediplomeerde op universiteiten (overal in de wereld) worden toegelaten in de functie van imam.

  What’s new? Behalve dat het via deze geïntroduceerde ‘opleiding’ nu in de media gebracht onder de aandacht wordt gebracht? Nada!

  Nieuw zou zijn wanneer deze introductie in het licht van de schandalen en fraude https://fenixx.org/2017/08/06/r-a-d-i-c-a-l-i-s-e-r-i-n-g-s-ambtenaar-wat-is-er-niet-duidelijk-aan-dat-woord/ in een nieuw licht wordt bezien en deze bekendmaking van niets nieuws onder de zon wordt meegenomen in het onderzoek (link) en er een onmiddellijke opschorting / stilleggen in werking wordt gesteld t.a.v. álle islamitische leerprogramma’s tevens activiteiten van dezelfde aard, dat wil zeggen alle activiteiten. M.a.w. alle moskeeën en aanverwante ‘cultuurcentra’ per direct sluiten voor welke activiteit dan ook.

  Alle medewerking vanuit deze organen vereist; niet tegensputteren en geen rechtsgang (mogelijk) en u wordt op de hoogte gesteld t.z.t. van de bevindingen.

  Zijn er juristen in de zaal die dit voor elkaar gaan boksen? De eis namelijk lijkt mij zeer redelijk. En/of is dhr. Gertons Toon wellicht bereidt met gelijkgestemden een petitie hiervoor op te zetten wanneer zich op vrijwillige wijze geen juristen melden?

  Meer suggesties kan ik in deze niet geven. Ik heb mijn best gedaan.

  Like

 3. ‘Al járen vraag vanuit de Turkse gemeenschap’. Wélke Turkse gemeenschap betreft dit eigenlijk??? Die in NL? Turkije? Wereldwijd? HOE GAAT HET MET DE KERKEN IN TURKIJE?

  Like

 4. @Henk, ff wachten tot ik mijn huis verkocht heb.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: