Nieuw

America’s Preschools Aren’t Gay Enough, Taxpayer-Funded University Of Michigan Sociologist Warns

A sociology instructor at the taxpayer-funded University of Michigan has published an academic journal article exposing America’s preschool classrooms as hotbeds of “heteronormative play” where “traditional fairy tales” persist and “heterosexuality is always assumed, expected, ordinary, and privileged.”

preschool heteronormative Shutterstock/RawpixelcomThe University of Michigan instructor behind the exposé of sexuality in preschool life is Heidi M. Gansen, according to Campus Reform.

Sociology of Education, a quarterly journal, published the July 14 article entitled “Reproducing (and Disrupting) Heteronormativity: Gendered Sexual Socialization in Preschool Classrooms.”…
/
…Preschools promote “practices that facilitate heteronormativity in classrooms” and the “reproduction of inequalities pertaining to gender and sexuality,” Gansen writes.

Heterosexual behavior is “produced” and “enforced” by teachers and — somehow — by little preschool kids, the taxpayer-funded sociologist explains…

readall>>
dailycaller
Also published on Zeepertje.com

It just won’t stop, this leftist sickness…pff, more on gender madness

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1458 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

7 Comments on America’s Preschools Aren’t Gay Enough, Taxpayer-Funded University Of Michigan Sociologist Warns

 1. Henk der Niederlànder // augustus 6, 2017 om 13:21 //

  Het is totaal niet te bevatten wat deze idioot te vertellen heeft.
  Volgens haar komt het dus hierop neer dat het dus beter zou zijn om kinderen in de meest beinvloedbare leeftijd maar alvast uit te leggen dat het er feitelijk niet op aan komt dat hun ouders een vader en moederrol hebben.
  Zij vind dus dat het door de natuur aangegeven rollenpatroon op de schop zou moeten en de kinderen op die leeftijd alvast te indoctrineren dat het de normaalste zaak van de wereld is om relaties op te bouwen onder gelijke sexen
  Nou valt het mij op dat dit soort geluiden steeds meer te horen zijn uit de hoek van het vrouwelijke geslacht.
  Ik begin me steeds meer af te vragen waar dit soort frustratie vandaan komt want het is bijna onmogelijk om ergens een krant open te slaan of er staan wel een of meerdere artikelen in die mij het gevoel geven dat Ik nogal abnormaal ben omdat Ik een liefhebber van vrouwen ben en mijn kontgat allen gebruik om
  Te kakken.
  Heeft deze dame moeite met het rollenpatroon wat sinds jaar en dag als normaal word gezien wens Ik haar een prettig lesbisch leven toe, maar alstublieft wel achter haar eigen voordeur.

  Liked by 1 persoon

 2. Het nieuwe normaal @HenderNiederlander wordt ons door de strot gedrukt… #ZIEK

  Like

 3. Henk der Niederlànder // augustus 6, 2017 om 21:07 //

  En dan dat gendergezeik beste zeepmens hehehe.
  Je word er kotsmisselijk van.
  Elke dag komt wel iemand ergens zeiken over die flauwe kul.
  Honderden jaren hebben we het kunnen doen met mevr. Mhr. maar nee Ik mag binnenkort niet meer naar een herenkapper vat je hem????

  Liked by 1 persoon

 4. Henk der Niederlànder // augustus 6, 2017 om 21:51 //

  Btw.
  Sociologe, alweer zo’n exakte wetenschap. Pfffff

  Liked by 1 persoon

 5. Like

 6. videootje welke ik plaatste is om u een spiegel voor te houden, maar dat zal u h.w.s. ontgaan. Sociologe maakt slechts een denkfout, rara welke? ik ga het niet eens uitleggen. voor de rest ben ik het volledig met haar eens en is mijn mening 180 graden tegengesteld aan degenen die het artikel aanvallen tevens er blijk van geven haters te zijn van homoseksuelen en niets te weten van hetgeen zich in het onderwijs afspeelt. Daar laat ik het maar bij.

  Like

 7. Nee, daar laat ik het niet bij: u geeft er ook blijk van het artikel geenszins begrepen te hebben. Lullig van mij dat ik zo kort door de bocht ga, maar ook dat is een spiegel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: