Nieuw

271 jihadi’s terug in Frankrijk

Frankrijk heeft de afgelopen tijd 271 jihadisten uit Syrië en Irak zien terugkeren van in totaal zo’n 700 Fransen die naar het Midden-Oosten waren afgereisd om voor Islamitische Staat te vechten. In een interview met het dagblad Le Journal du Dimanche zegt minister van Binnenlandse Zaken Gérard Collomb dat naar alle terugkeerde jihadstrijders onderzoek wordt gedaan door het Openbaar Ministerie.

Telegraaf >>

De Franse regering laat bewust jihadisten los op de bevolking en het is er al zo gezellig.

Ook de Nederlandse regering laat bewust jihadisten los op de bevolking.

Kabinet laat tientallen in Syrië geharde jihadisten los op Nederland en betaalt soldij

De Europese overheden voeren oorlog tegen het eigen volk. Tijd om terug te vechten !

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7438 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on 271 jihadi’s terug in Frankrijk

  1. Dat zijn er over heel Europa zo maar een paar duizend. Maar geen zorgen, die lui gaan nu na al die toestanden echt geen herrie maken. Die gaan naar de bloemetjes en de bijtjes in het park kijken, varkentje aaien bij de kinderboerderij en met de hond spelen. Ze trouwen een net meisje dat erwtensoep kan koken, krijgen kinderen die katholiek worden opgevoed en staan straks einummers bij de voedselbank te controleren als vrijwilliger terwijl ze lid zijn van de plaatselijke harmonie waar ze op zo’n grote toeter spelen, zo’n groot ding waar ze op moeten blazen.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: