Nieuw

Smerig laf straattuig, afkomst hebben we het maar niet over, pleegt MOORD op 65 jarige Willem Evers

De wijk in Valkenburg waar de 65-jarige Willem Evers donderdagnacht overleed, wordt al maanden geterroriseerd door een groep jongeren.

Het moeten hartverscheurende taferelen zijn geweest, donderdag tegen middernacht in de Salviastraat, het hart van de ‘bloemenbuurt’ in volkswijk Broekhem-Noord.

Geschreeuw en gekrijs
Op het grasveldje bij een van de vele brandgangen achter een serie rijtjeshuizen – waaronder dat van Willem Evers en zijn vrouw – komt het tot een treffen tussen het latere slachtoffer en een groepje tieners. Ooggetuigen spreken van tumult, geschreeuw en gekrijs. Honden in de buurt slaan aan, inwoners rennen naar buiten. Kort tevoren is Evers om nog onduidelijke redenen samen met zijn vrouw hun huis uit gelopen, volgens een buurtbewoner had hij een stok in zijn handen.

Terwijl hij over straat liep, sprongen de jongeren hem in de nek. De jeugdige belagers gingen hevig tekeer, zeggen buurtbewoners die niet met naam genoemd willen worden. “Met een man of vier, vijf hebben ze hem eerst tegen de grond gewerkt. Daarna heeft een van die gasten hem liggend op straat vastgehouden, terwijl de anderen op hem bleven slaan en schoppen.”

Verder lezen via De Limburger en nee wees gerust we spreken niet over de afkomst van deze smerige laffe moordenaars die kennelijk straffeloos hun gang kunnen gaan.

Oppakken, halfdood slaan en deporteren.

Veel meer hierover : ‘Jongeren’ slaan man (65) dood – politie beschermt ‘jongeren’

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2160 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

13 Comments on Smerig laf straattuig, afkomst hebben we het maar niet over, pleegt MOORD op 65 jarige Willem Evers

 1. Dit is tegenwoordig in elke stad wel aan de hand. Handhaving doet niets en als ze al iets doen wordt het gewoon genegeerd. Wanneer de handhaving niets doet heb je in principe een volmacht tot eigenhandig handelen. Je mag namelijk er van uit gaan dat je rustig en normaal mag leven. Maar nee het werkschuw tuig dat rond hangt, drugs gebruikt en de bekende blikjes drinkt waarna ze flippen hebben blijkbaar de overmacht. Ik heb geen tijd om tot midden in de nacht op straat rond te hangen. Want dit is niet alleen schooljeugd en het is niet alleen in de vakantietijd aan de orde.
  Alleen het is dom om er in je eentje op af te gaan of je moet in ieder geval een door geladen wapen mee brengen.

  Liked by 1 persoon

 2. Marius van rooij // augustus 5, 2017 om 23:52 //

  Vies vuil uitschot hun handen amputeteren en hun tong eruit trekken hoop dat ze levenslang krijgen deze scumbags voor de familie van deze meneer heel veel sterkte

  Like

 3. Stef, shot gun bouwen is vrij eenvoudig.

  Like

 4. Skeeter, misschien kom ik toch nog eens bij je langs en in de leer. 😉

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // augustus 6, 2017 om 00:51 //

  Stef heeft gelijk, het komt in elke stad voor maar ik moet bekennen dat ik het in Limburg niet verwacht had, ik dacht dat de aloude samenhang van de bevolking daar voldoende fundament vormde voor een gezamenlijk optreden tegen groepen die denken boven god en gebod te staan. We weten inmiddels allemaal uit wat voor mensen die groepen bestaan. Kennelijk zijn ze nu ook in de uithoeken van ons land dermate groot qua aantal dat ze deze terreur aandurven. En de politie ? De aloude “ordehandhavers” laten het wéér afweten, hoe is het toch mogelijk, waar is hun zelfrespect gebleven, je gaat toch bij de politie werken met een bepaalde taak in je achterhoofd ? “To serve and protect” bijvoorbeeld ? Hoe kun je dan jezelf nog aankijken in de spiegel als dit het trieste resultaat is van je afwezigheid ? Er zouden in het politiekorps toch koppen moeten rollen, je kunt niet alles afdoen met onderbezetting of weet ik wat voor excuus ze bedenken, dit is gewoon pure incompetentie. Die zijn hun uniform niet waard.
  (Aldus de man die zojuist een bekeuring in de bus kreeg voor 5 km. snelheidsovertreding. € 40,= inclusief € 9,= administratiekosten, een tel niet opletten en je hangt eraan…)

  Like

 6. Like

 7. Bestaat er een aanmeldingspunt voor een snel inzetbaar interventie team?

  Like

 8. greengo, zat op youtube, hier een super simpele.

  Like

 9. JackvanderVeen // augustus 6, 2017 om 10:13 //

  Dat speciale traject dat reeds in werking zou zijn gezet volgen die kulburgemeester, daarvan zou ik ohhh zo graag de status willen weten.
  Voorzichtig denk ik dat er niets in gang is gezet dan alleen:” ik heb ook iets gehoord, maar houd het onder ons, voordat dat tuig aanbrandt”.
  Kutmongolen!!!

  Like

 10. Ik hoef geen wapen, ik wil alleen aangeven hoe gevaarlijk het is om er in je eentje op af te gaan. Ik heb de handhaving constant lastig gevallen en gesprekken met de gemeente gevoerd en het is nu afgenomen niet helemaal maar het begin is er. De pest is alleen dat het meer het verplaatsen van de ellende is. Hopelijk tot ze in de buurt waar ze wonen overlast geven en dat dan de ouders ingrijpen. De echte verantwoordelijken zitten in Den Haag. Zij hebben steeds meer geld bij de gewone straat handhavers weg gehaald en dat in mislukte IT projecten, onzinnige reorganisaties, overbetaalde externe adviseurs en niet te vergeten de overbetaalde top gestoken. Daar moeten we dus iets aan doen en ook de agenten meer macht geven om dat zooitje aan te pakken. Maar één vinger verkeerd uit gestoken kost ze weer een rechtsgang. Dat moet stoppen.

  Like

 11. Op straat lopen is een recht. Zelfverdediging ook. Een wapen en munitie koop je op internet. Schieten en wegwezen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: