Nieuw

Moslima krijgt €490 boete voor het vervuilen van het zwembad met haar boerkini

Een moslima die een vakantiewoning gehuurd had in Zuid-Frankrijk heeft een boete van €490 gekregen omdat ze in het gemeenschappelijke zwembad ging badderen in boerkini. De eigenaar zei dat het zwembad leeggepompt moest worden en schoongemaakt nadat ze er islamitisch in gezwommen had.

De vrouw, die volgens ‘United Against Islamophobia in France (Le Collectif Contre l’Islamophobie en France, CCIF)‘ Fadila heet, huurde het huisje in de buurt van Marseille met haar man en drie kinderen.

Op de eerste dag van haar vakantie zwom Fadila met haar kinderen in het bad terwijl ze het mohammedaanse spookgewaad droeg en was er niemand die klaagde volgens de koloniste van Satan. Op de tweede dag kwam er echter een medewerker van het vakantiepark die zei dat iedereen het zwembad moest verlaten, nadat hij zag dat Fadila er in haar vermomming in was gesprongen.

De eigenaar (van het vakantiepark, niet van de moslima) belde daarop de man van Fadila en deelde hem mede dat ze gedurende de rest van hun verblijf op het terrein geen gebruik meer van het zwembad mocht maken.

Hij zei dat hij een klacht had gekregen van de administratie, die hem vertelde dat er een vrouw met haar kleren aan in het zwembad zwom, en dat ze weigerde om er uit te gaan toen haar gevraagd werd om dat te doen.

Fadila schoot in de islamitische ontkenningsmodus: “I was stunned because no one stopped me or said anything at all,

De parkeigenaar bracht daarop reinigingskosten voor het zwembad in rekening en gederfde inkomsten omdat het zwembad als gevolg van de mohammedaanse verontreiniging twee dagen buiten gebruik was. De eigenaar van de provoceerlima weigerde te betalen en daarop hield de parkeigenaar €490 in op de borgsom. Niet echt een boete dus.

CCIF zegt dat Fadila’s boerkini geen hygiëne problemen veroorzaakt kan hebben, omdat het provoceer-uniform speciaal ontworpen is om in te zwemmen (en om de ongelovigen mee te intimideren, en ongezien bommen in mee te smokkelen).

Fadila was teleurgesteld, geshockeerd, en voelde zich vernederd door het feit dat iemand zo hypocriet en gemeen kon zijn alleen maar omdat ze een bomkini droeg.

Deze week hadden wij hier op Fenixx nog een bericht dat twee ‘Engelse’ jihadlima’s beweerden tot het uiterste vernederd te zijn nadat hen verteld werd dat ze een privé-zwembad in Portugal uit moesten omdat ze beiden een uniform droegen dat uitdrukking gaf aan een bepaald staatkundig streven (wat in Nederland sinds 1936 strafbaar is).

Afgelopen zomer werden er boetes uitgedeeld aan moslima’s die in mohammedaanse marine-uniformen de stranden van de Zuid-Franse stad Cannes bezetten. En ook in Hongarije werden er vorig jaar boerkini’s uit het zwembad verwijderd.

(En dat waren in veel gevallen bewuste acties om te provoceren, want de moslima’s waren steeds vergezeld van camera’s en pers/actiegroepen om maximale exposure te genereren. En ook nu springt er weer een ‘islamofobie’-club op, wat te denken geeft.)


French Burkini Controversy Was Set-Up By Muslim Activists In Concert With Television Station


De Collaborateurs van het Franse hooggerechtshof oordeelden vorig jaar dat de ‘boerkini-verboden’ op Franse stranden illegaal waren en een schending van de ‘fundamentele vrijheden’ (om de ongelovigen de stuipen op het lijf te jagen).

Dit jaar gaat de boerkabrigade een stap verder en worden na boulevards, kerstmarkten, concertzalen en voetbalstadions, stranden, ook de recreatieterreinen ingenomen. Het is de bedoeling dat u zich niet meer buiten uw huis durft te vertonen.

 

Doe mee met 8.338 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7127 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

19 Comments on Moslima krijgt €490 boete voor het vervuilen van het zwembad met haar boerkini

 1. LoL:

  Like

 2. Dat hele filter moest eerst goed gereinigd worden en voorzien van nieuwe filters.
  En dat is een hoop werk.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // augustus 5, 2017 om 15:06 //

  Het lijkt mij ook meer een publiciteitsstunt dan een werkelijk gebeurd voorval, tikkeltje overdreven om een heel zwembad schoon te maken vanwege een smeerlap. Kinderen pissen er massaal in en daar hoor je nooit iemand over. Het kan ook geen kwaad want er zit chloor in het water.
  Aandacht vragen dus en de zielenpoot uithangen.

  Like

 4. Verzuipen dat sekreet!

  Like

 5. JackvanderVeen // augustus 5, 2017 om 17:28 //

  Ook in turkije is het verboden in een hoerkini (weet je wanneer die dunne lappen stof wit en nat zijn bij enigszins fris water, dan ja ……..) zwembaden te betreden. Men vindt het rondom smerig.

  Like

 6. Flip // augustus 5, 2017 om 15:59 //
  Beter eerst de aanverwante mannen, daarna eens zien hoe de vrouwen daarvan opknappen. Na weliswaar een periode van klaagzang ..

  Like

 7. Een brutale hoer heeft de halve wereld, zegt men wel eens.

  Like

 8. Als man moet je in Franse zwembaden verplicht een ballenknijper aan. Met een zwembroek model boxer short krijg je al een boete van 90 euro. Zo bezien niet meer dan terecht dat een geheel geklede vrouw bijna 500 euri mag dokken.

  Like

 9. Meegemaakt in een hollandsche sauna dat er marokkaantjes zaten te gluren gekleed in short met badjas en comfortabel gezeten op een stoel. De dames gezeten in de jaccuzi wilden eruit, maar voelden zich met een situatie als deze erg verlegen.

  Like

 10. Tenslotte gaat gelijkwaardigheid alleen op in gelijkwaardige situaties.

  Like

 11. COC heeft dé oplossing, kuch
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/08/genderneutrale-gekte-gaat-steeds-verder-geslachtsregistratie-in-paspoort-moet-verdwijnen/

  Volgens Erdo (OIC) moet er in het paspoort komen te staan of de persoon wel dan niet toebehoord aan de mohammedaanse sekte.

  ut wort zteets geckerder

  Liked by 1 persoon

 12. Hebben jullie dat geile regenboogflagke al gezien bij het openen van jubietubie?

  Like

 13. d=t ; de rest laakstaan.

  Like

 14. @Greengo deze bedoel je met een hoop katoyanen https://youtu.be/uem7QFp0uKY

  Like

 15. Til zegt,
  “Het lijkt mij ook meer een publiciteitsstunt dan een werkelijk gebeurd voorval, tikkeltje overdreven om een heel zwembad schoon te maken vanwege een smeerlap”

  Sorry Tijl maar hier ga ik niet in mee, omgekeerd gillen de giflam leiers moord en brand als er 1 stukje verpakt varkensvlees in de halal schappen beland en kan de winkelier al het halal vlees weg gooien. Welke is hier het meest “tikkeltje overdreven”?

  Like

 16. oeps bedoel Tijl

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: