Nieuw

Binnenkort ook in Nederland? 16 jarig meisje veroordeeld tot verkrachting wegens misdaad gepleegd door haar broertje

Een Pakistaanse dorpsraad, waar moslims bij voorkeur niet moslims veroordelen tot de meest gruwelijke straffen enkel en alleen om te laten zien wie er eigenlijk de baas is, is feitelijk een verkapte sharia rechtbank. Dat moslims voortkomen uit een achterlijke minderwaardige inteelt cultuur gebaseerd  op de seksuele frustraties van een nep profeet dat mag ondertussen wel duidelijk zijn en dat het altijd weer een beetje gekker kan of nog verder kan gaan op de ladder der onmenselijkheid mag ook al heel lang geen verassing meer heten. Wellicht dat er nog wel ergens wat goedgelovige wereldverbeteraars rondwandelen die de leugens des islam nog voor waarheid aannemen maar de meerderheid heeft inmiddels wel zijn twijfels over deze achtergestelde ideologie, althans dat mag ik toch hopen lijkt mij.

Binnenkort ook in Nederland de invoering van al deze achterlijkheid ach het zou zo maar eens kunnen. Ik las voordat ik hier aan begon dat de ‘denk’ sekte daadwerkelijk van plan is om over 8 jaar in de Nederlandse regering plaats te gaan nemen dus wie weet.  Horrorscenario: DENK heeft als doel om over 8 jaar in een Nederlands kabinet te zitten. Ik mag hopen dat zelfs de in Nederland woonachtige moslims hun vrijheid niet op willen geven en nog zoveel hersencellen bezitten dat ze aan dit circus niet mee wensen te werken.

Ik ga even terug naar Pakistan aangezien de plaatselijke dorpsraad van een dorpje in de buurt van de stad Multan gelegen in de provincie Punjab wel tot een zeer vreemde en wrede straf kwam om een vijftienjarige jongen eens goed een lesje te leren. De dorpsgekken veroordeelde zijn zestienjarige zus tot het ondergaan van een heuse verkrachting om zijn misdaad te bestraffen. Laat ik maar eens bij het begin gaan beginnen in deze poel des islamitische achterlijkheid alwaar de vrouw slechts een gebruiksvoorwerp is iets dat deze straf wel weer bewijst.

Pakistan een land waar men volgens de lessen van de koran leeft en waar men dus ook volgens de lessen van de islam recht dient te spreken. Hierbij wordt er met regelmaat een uitspraak gedaan door de panchayat. De panchayat doet een uitspraak deze wordt dan gedaan door de dorpsraad en is ook in Pakistan officieel verboden. Dit weerhoud de bevolking er echter niet van om ernstige zaken voor de dorpsraad te brengen om tot een uitspraak te komen. Vooral wanneer op deze manier anders gelovige een keihard en in het openbaar kunnen worden aangepakt door de ‘vrome’ moslims.

Een vijftienjarige jongen verkracht een twaalfjarig meisje. Uiteraard is dit al gruwelijk genoeg en zien we dit in Nederland normaal gesproken enkel en alleen in en nabij de vele door moslims bevolkte asielzoekerscentra en gratis woningen alwaar alleenstaande islamitische testosteronbommen van hun uitkering mogen genieten en toch iets moeten doen om de tijd te volbrengen.  Dus ook in deze, binnenkort ook in Nederland of moet ik zeggen weer in Nederland?

Het verhaal gaat verder, de vijftienjarige verkrachter wordt gepakt en deze zaak moet voorkomen bij de dorpsraad. De dorpsraad komt dan tot de uitspraak dat een en ander enkel kan worden voltrokken middels een wraakuitspraak. Nu zou ik het nog niet eens zo gek gevonden hebben wanneer ze de dader eens goed hadden aangepakt om er voor te zorgen dat hij dit nooit meer zou doen maar nee men bepaalde anders.

De twintigjarige broer van het twaalfjarige slachtoffer mocht als straf voor de dader zijn zestienjarige zus verkrachten. En of dit nog niet gruwelijk genoeg zou zijn moest dit gebeuren voor de ogen van de familie van het arme onschuldige meisje en onder toeziend oog van de geile ouderlingen uit de dorpsraad.

Nee dat was nog niet genoeg aangezien de leden van de dorpsraad het zestienjarige kind ook wel zagen zitten bepaalde ze dat degene die zin hadden zelf ook nog wel even over het jonge meisje heen konden gaan. De familie van het meisje protesteerde uiteraard over de beslissing, maar er werd hen verteld dat aan gerechtigheid alleen kon worden voldaan als dezelfde handeling met de zus van de beschuldigde werd gedaan. Of wel een gruwelijke uitvoering van ‘oog om oog tand om tand’.

Multan’s politiehoofd Ahsan Younis vertelde PTI  dat de wraakverkrachting op het zestienjarige meisje op 18 juli in het dorp Rajpur plaatsvond. dit was twee dagen nadat de vijftienjarige broer van het zestienjarige meisje het twaalfjarige meisje verkracht had.

Volgens Dawn.com,  dat het nieuws meldde, werd het meisje naar het gebied waar de panchayat werd gehouden toegebracht en werd ze hier seksueel misbruikt voor de ogen van haar ouders en sommige leden van de raad.

De New York Times  meldt dat er tot nu toe 25 arrestaties zijn verricht waaronder 24 leden van de panchayat

Muslim Man Rapes 12 Year Old Girl. For Revenge, Other Muslim Guys Take His Sister And Will Be Gang Raping Her As Punishment Against Her Brother

Gewoonweg gruwelijk wat dit meisje is aangedaan en het feit dat de regering van Pakistan zegt hier tegen op te treden wil helemaal niets zeggen. Wellicht gaat dit gebeuren en worden enkele van de daders min of meer gestraft en dan nog enkel en alleen doordat het slachtoffertje in dit geval ook moslim is.

Seksueel misbruik van niet moslim meisjes en kinderen is in Pakistan de normaalste zaak van de wereld en waarschijnlijk was dit verhaal niet naar buiten gekomen wanneer het slachtoffer geen moslima was geweest. Niet moslims zijn volgens de wetten van de inteelt ideologie eenvoudigweg minderwaardige schepsels dus daar maakt al helemaal niemand zijn eigen druk om.

Pakistani Village Council Orders Revenge Rape of 16-Y-O Girl for Brother’s Crime

Middels dit soort berichten kunnen islam aanbidders uit ons koude kikkerlandje ook eens zien wat het inhoud om te moeten leven volgens de wetten van deze achterlijke ideologie. Dus feitelijk had ik dit niet hoeven schrijven aangezien deze hier toch niet komen….

met groet Bolo

 

 

 

Doe mee met 8.469 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2161 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Binnenkort ook in Nederland? 16 jarig meisje veroordeeld tot verkrachting wegens misdaad gepleegd door haar broertje

 1. Meisjes als deze en aldaar worden weggegeven of anders gezegd uitgehuwelijkt. Dit kan alleen wanneer zo’n meisje haar eer nog heeft ofwel haar maagdelijkheid nog heeft. Bij het onteren/ontmaagden/verkrachten van zo’n meidje door anderen dan de haar toegewezen echtgenoot/bedverdriet is zij ‘onrein’ en tevens onverkoopbaar. De geit en/of andere goederen waar de familie om verlegen zit en waarvoor zo’n meisjeskind kan worden ingeleverd, wordt door deze daad van ‘buitenechtelijke verkrachting’ te niet gedaan. Het meisjeskind is nu onrein en haar familie kan niet anders dan haar houden of meegeven voor een minzame duit aan kindersmokkelaars die van haar altijd nog een hoer kunnen maken, aangezien zij dit in al haar verloren eer al is. Daarom is het ook geen enkel probleem, of zou dit geen enkel probleem ‘moeten’ zijn wanneer de rest van het dorp er ook nog even overheen gaat. Dit scheelt tevens weer wat geiten die na zo’n daad niet meer geconsumeerd mogen worden althans in het eigen dorp. Oog om oog, tand om tand en dus zal de familie van de verkrachter; een vijftienjarige die zeer nodig aan de vrouw moet want hij heeft het ‘op z’n heupen’, dezelfde traktatie ‘genieten’, waardoor ook zij met hun meidje blijven zitten die zij hierdoor niet meer op de markt kunnen zetten waardoor ook zij de nodige materiële goederen in ruil daarvoor zullen moeten ontberen. Er zijn dorpen in de wereld waar zo’n ‘meidje’ over de lemen schutting of houten kraal wordt gekeild zodat ze het daar mag gaan uitzoeken en meestal het voedsel wordt voor de aldaar levende wilde dieren op zoek naar een lekker hapje. De eer van de familie is afhankelijk van de ‘eer’ van zo’n meisjeskind. Er was eens een prinses in onze ‘koninklijke huize’ die deed alsof ze zich hier hard voor maakte, maar dit bleek later meer een farce dan een reëel streven of was het anders en overleed haar man op een skipiste (omdat hij wellicht teveel wist van de werkelijke praktijken)? Soms zie je door de bomen het bos niet meer.

  Like

 2. @Greengo die verdomde eer van dat verstandloze klootvolk daar had ik nog niet eens aan gedacht maar klopt helemaal

  Like

 3. Piet Hein Donner zou zich in de shariahandjes wrijven, de cda crimi.

  Like

 4. JackvanderVeen // augustus 6, 2017 om 10:23 //

  Greengo, die aanvullende tekst, die doet het hem helemaal. Maffiahoer die weet hoe het voelt en daarin weleens verandering wil brengen. Volgens mij is ze weer het oude pad op, want geen hond hoort iets van haar. En dat ze nog actief is om anderen een dergelijk als bovenstaand geval trachten te voorkomen.
  Ik denk eerder “omdat het moest”, dat die feeks dit deed.

  Like

 5. 2013

  Like

 6. Een doekje voor je kop en een doekje voor het bloeden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: