Nieuw

Trump wil een einde maken aan anti-blank racisme op universiteiten

Het ministerie van justitie gaat positieve discriminatie bij toelating tot universiteiten aanpakken.

WASHINGTON — The Trump administration is preparing to redirect resources of the Justice Department’s civil rights division toward investigating and suing universities over affirmative action admissions policies deemed to discriminate against white applicants, according to a document obtained by The New York Times.

The document, an internal announcement to the civil rights division, seeks current lawyers interested in working for a new project on “investigations and possible litigation related to intentional race-based discrimination in college and university admissions.”

The document does not explicitly identify whom the Justice Department considers at risk of discrimination because of affirmative action admissions policies. But the phrasing it uses, “intentional race-based discrimination,” cuts to the heart of programs designed to bring more minority students to university campuses.

Supporters and critics of the project said it was clearly targeting admissions programs that can give members of generally disadvantaged groups, like black and Latino students, an edge over other applicants with comparable or higher test scores.

New York Times >>

Links Amerika onmiddellijk over de zeik, die vinden kennelijk dat blanken maar gediscrimineerd moeten worden.

Deze beweert dat Trump de slavernij wil herinvoeren omdat die positieve discriminatie af wil schaffen:

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7438 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Trump wil een einde maken aan anti-blank racisme op universiteiten

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: