Nieuw

PROOF! Google Manipulates Search Results to Conceal Criticism of Islam and Jihad

“Once A Search Engine . . . Now A Force For The Dark Side”

The jihad against the freedom of speech is advancing rapidly, and most people don’t even know it’s happening.

Turkey’s state-run news outlet Anadolu Agency claims:

Google’s first page results for searches of terms such as “jihad”, “shariah” and “taqiyya” now return mostly reputable explanations of the Islamic concepts. Taqiyya, which describes the circumstances under which a Muslim can conceal their belief in the face of persecution, is the sole term to feature a questionable website on the first page of results.”

Reputable” according to whom? “Questionable” according to whom?

According to pjmedia.com:

Google has bowed to pressure from Muslims such as Texas imam Omar Suleiman, who led an initiative to compel Google to skew its results. Apparently Google hasn’t considered whether those who are demanding that search results be manipulated in a particular direction might have an ulterior motive. Could it be that those who are pressuring Google wish to conceal certain truths about Islam that they would prefer non-Muslims not know?…

readmore>>
theteaparty
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.469 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1531 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

30 Comments on PROOF! Google Manipulates Search Results to Conceal Criticism of Islam and Jihad

 1. Ik ontvang zojuist een e-mail from The Rebel, they are in trouble !!! Needing help … !! Kanalen gaan dicht … via twitter is er ook iets over te vinden. Ik probeerde de mail te kopiëren maar is bni ws geen goed plan en bovendien een megalap aan tekst. Gaan jullie er even op af ?? Wanneer jullie dezelfde e-mail al niet ook ontvangen hebben?! (This isn’t a joke !!!)

  Like

 2. Liked by 1 persoon

 3. Was al op de hoogte greengo naast facefuck zullen we ook google en youtube moeten boycotten. Begin het behoorlijk zat te worden met de morale internet ridders.

  Liked by 1 persoon

 4. Het wordt gek! Is al gek! Alternatieven zijn dan ook meer dan welkom en om die te kennen!

  Like

 5. Ergens rond minuut 6 heeft Ezra het over China, en nu herinner ik me dat, wat zal het zijn, 15 jaar geleden ? dat yahoo al de namen gaf van 2 dissidenten omdat China ze anders niet meer toe zou laten (yahoo dat is). Zo makkelijk ging yahoo overstag. En nu zijn de Chinezen bezig VPN onmogelijk te maken, reken maar dat de EU en globalisten met interesse kijken, net als de EU Turkije zijn gang laat gaan, maar wel Polen en Hongarije op de vingers tikt.

  Het gaat heel heel eng worden. Ik grap wel eens dat ik nog een stencilmasjien in mijn ‘achterkamer’ heb staan, maar dat is niet zo. Beter zou zijn van wel.

  Wil je proberen je mail hier te copy-pasten Greengo, want volgens mij heeft niemand van ons daar een abbo op.

  Video die je net gaf verschijnt morgenochtend, 10.00 btw. Zet dan daar maar onder 😉

  En er komt binnenkort wel meer over censuur.

  Ik vraag me trouwens af of die App inderdaad 120.000 dollar+ moet kosten wat die zegt.

  Liked by 1 persoon

 6. Als je geen google wilt gebruiken om te ‘googelen’, en niet wilt dat je zoekgeschiedenis bijgehouden wordt en je IP:

  https://duckduckgo.com/

  Like

 7. Uiteindelijk zijn het allemaal noodmaatregelen die hooguit zullen maken dat mensen andere kanalen zullen zoeken, ze tekenen hun eigen zelfmoordbrief en ze zullen het er slechts een tijdje mee kunnen stoppen.

  Wat dan rest is om simpelweg delen van het internet uit te schakelen, wat landen als China dus doen. De enige manier om daaromheen te komen is om alternatieve netten te bouwen. En dat gaat niet zo snel gebeuren.

  Like

 8. Ik zat even een oud stukje van me te bekijken omdat:

  Daar is werkelijk elke you-tube video die ik gebruikt heb, gewist.

  Vier geloof ik als ik in de gauwigheid goed geteld heb, inclusief comments dat is.

  Dat is de reden dat we soms dingen op onze eigen server opslaan, maar dat is heel tijdrovend en tijdens het down- en uploaden kan je beter niks anders doen anders gaat alles nog langzamer.

  Liked by 1 persoon

 9. heb nog een typ machine met reserve verpakte inkt voor het geval we terug trekken in de nood grotten

  Liked by 1 persoon

 10. Searching engines waar ik mensen wel over hoor @Greengo is DUKDUKGO…

  Liked by 1 persoon

 11. Ja @Fub, de censuur zal dramatisch toenemen op alle platformen. We hebben natuurlijk youtube gehad, google, paypal, facebook, twitter, patreon en ga zo maar door.

  Ook op seen.life waar ik eveneens op zit als “censuurvrij” alternatief voor facebook wordt automatisch het woord fuck in de titel van een posting gewijzigd in f*ck… Nou ja, daar begint het hè.

  GAB heb ik nog niets kunnen ontdekken, buiten een dringend advies om de *NSFW tag te gebruiken bij porn of graphic items waarbij het eerste bij mij niet relevant is 😉

  Dan is er minds die pretenderen een censuurvrij platform te zijn echter wilde men daar een posting van mij, het plaatsen was geen probleem!, evengoed niet “boosten” tot 2 keer toe. Was te *GRAPHIC voor ze denk ik, die content.

  Dus ja, toch ook een vorm van censuur. Nu zijn er nog platforms als vid.me en BitChute voor het plaatsen van content…
  Op BitChute wel aangemeld en even rondgekeken, vid.me weet ik niet…

  Dit even voor alle lezers ter info.
  groet, Zeepertje

  Like

 12. ah @Fub, die duckduckgo had ik zojuist ook gepromoot, alleen verkeerd gespeld “dukdukgo” LOL #ZOEKEN

  Like

 13. @Fub
  Ja, delen internet uitschakelen…
  Broer van me is ook met VPN bezig, wordt er schijtziek van hoewel alles dichtgetimmerd…
  #BIGBROTHER

  Like

 14. Bitchute minds Vimeo mischien een lijstje maken ?
  Vimeo censureert trouwens volgens mij helemaal niets daar vind je echt alles mischien handig als video host /backup

  Liked by 1 persoon

 15. Sorry was daily motion 🙂

  Liked by 1 persoon

 16. Liveleak dan maar ? lmao warning graphic content ahead .
  Waar zouden we zijn zonder de trein https://www.liveleak.com/view?i=911_1501658991

  Like

 17. @hslot4
  Dat krijg je ervan wanneer je de reizigers genderneutraal aanspreekt 😉

  Like

 18. Mijn lijstje tot nu toe benevens reeds genoemde opties en niet nader onderzocht:
  Metacafe / Daiy Motion / Red Ice Tv. De rest uit mijn verzamellijstje is hierboven door anderen genoemd. Ikzelf ben niet zo’n ster in het uitzoeken van al deze mogelijke alternatieven en laat ik dan ook, met dankbaarheid, aan anderen over. Wordt vervolgd, mag ik aannemen.

  Liked by 1 persoon

 19. DaiLy ..

  Like

 20. Waar heb je googel voor nodig dan?

  Like

 21. Like

 22. Het is inderdaad zo beroerd als in het artikel gemeld wordt.
  Heb het vandaag eens een paar keer geprobeerd bij google. Alleen maar positieve dingen over islam als je alleen ‘jihad’ in typt.
  Alleen als je ook het woord ‘terrorisme’ erbij zet krijg je ook enige minder positieve berichten.
  Gebruik je bing.com van Bill Gates dan is het minder gecensureerd dan bij google zelf.
  Ook bij DuckDuckGo begin je bij zoeken op ‘jihad’ met positieve verhalen, echter de negatieve zijn verderop wel nog een beetje beschikbaar.

  Liked by 1 persoon

 23. @sudare, mag ik vragen welke zoekmachine gij gebruikt? Ik ben de weg kwijt en zoek naar de juiste afslag. Dank. N.B. aangemerkt dat ook g.mail een google element is waar ik ook vanaf moet/wil. Een mailprovider zonder de agressieve advertentiestrategie zoals hotmail dat werd en waardoor ik destijds ben overgestapt naar g.mail. Nogmaals dank. Wanneer er een antwoord voor het oprapen ligt, houd ik me aanbevolen.

  Ik ben moe.

  Liked by 1 persoon

 24. Bing com heb ik vanaf het eerste moment dat ik daarmee zat opgescheept verafschuwd. Moest hulp inroepen om dat van mijn pc af te krijgen … ik ben niet zo’n digi techneut. Precies de reden waarom mijn gloedje nieuwe fototoestel er nog altijd gloedje nieuw bij ligt. Shame on me, maar ja, ’t is niet anders.

  Liked by 1 persoon

 25. Liked by 1 persoon

 26. safemail

  https://orange.safe-mail.net/cgi-bin/Safe-mail.net/gate/N1O-5984c8bd-7f5a5d55

  Kun je gebruiken voor mail. Ik heb nog ergens een account slingeren, maar vond het er wat onhandig uitzien.

  Liked by 1 persoon

 27. twee keer een reactie gegeven omtrent hetgeen ik vond daarover Fubar en zelfs wanneer ik de link naar info in stukkies hak belandt het weer in de spambak, Dat is toch wel jolig …

  Like

 28. maar om kort te zijn (en welbedankt voor de info! ) lijkt die niet zo safe te zijn als men beloofd.

  Like

 29. https://www.consumentenbond.nl/alles-in-1/beste-e-mailprogramma#no1

  Misschien is Mozilla / Firefox / Thunderbird iets. Heb ik al eens op de pc gehad totdat iemand me vertelde dat google zoveel handiger was. Zucht. Op dit moment tief ik eigenlijk het liefst die hele pc in de container. Moeilijk om in zo’n wereld als deze nog vertrouwen te kunnen hebben in de systemen die men voorschoteld. Ik ga er verder op zoeken dwz googelen ……………………………………………………….. zucht, tering zooi

  Liked by 1 persoon

 30. Mijn email is bij jullie bekend voor info ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: