Nieuw

Please Help: They’re Trying To Shut Down The Rebel!

h/t Greengo

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7438 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Please Help: They’re Trying To Shut Down The Rebel!

 1. Ik hadt die joden wel wat slimmer verwacht maargoed ik hoop dat ze over de distributie van de app hebben nagedacht want de (GOOOGLE APPSTORE !!! ) zal m zeker niet hosten.
  Dus een direct mail naar al je subscribers met een download link zou de eerste stap zijn denk ik zo.
  Dus je data exporteren van je kanaal zodat je alle info hebt van je subs en dat wordt een hele kutklus kan ik je vertellen .
  Maargoed het youtube kanaal is er nog maar ik zou alvast een backup of tien maken en je subscribers de link geven wen er maar vast aan dat youtube je kanaal naar de knoppen helpt dus backup op eigen platform en verder naaien …………… been there done and still doing that 🙂
  Best wel handig al die subkanalen blijven je videos online staan en kost de space voor het hosten geen cent thx youtube 🙂

  Like

 2. N.a.v. eerder verzoek: de tekst in de ontvangen e-mail is b.n.i. een afspiegeling van de gesproken tekst in de video met toevoeging van het adres waarop de crowdfunding kan gaan plaatsvinden. De link volgend krijgen we dit: https://www.therebel.media/they-cant-stop-us?utm_campaign=el_cantstopus

  Vele reviews gelezen welke onder de video hangen waar ik ook nog h slot tegenkwam. 😉 Hetgeen me ook opviel, behalve alle medeleven/suggesties tevens wantrouwen omtrent de grootte van het te verzamelen bedrag om elders te kunnen opstarten, een reactie van someone die stelde dat The Rebel leden zou hebben van Zionistische afkomst. Nu wil ik even stellen dat Zionisme en Jodendom wereldwijd op een hoop wordt gegooid. Hekel aan Zionisme zou tevens een hekel aan de Joodse bevolking impliceren en m.i. ligt dit complexer. Misschien een idee voor een inhoudelijk artikel omtrent dit onderwerp? Macron / Rothschild / Nestlé is bezig met het uitvaardigen van een verbod op het hekelen van Zionisme welke dan hetzelfde zou zijn als het hekelen van antisemitisme. En hier geloof ik geen reet van. Dat Macron niets anders is als de zoveelste fascist, daarvan ben ik dan weer wel zeker.

  Liked by 1 persoon

 3. De link bovenstaand nog even doorscrollend, valt te constateren dat de crowdfunding loopt als een snelheidstrein.

  Like

 4. Vimeo is een alternatief en Natural News weet er ook nog een boel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: