Nieuw

ISIS vlaggen en ISIS muziek in Zweedse asielzoekerscentra – autoriteiten kijken weg  

Islamisering en radicalisering van ‘onbegeleide jongeren’ is heel gebruikelijk in Zweedse asielzoekerscentra, vertelt de arabische pastoor Merzek Botros aan het christelijke magazine Världen Idag. In veel asielzoekerscentra wapperen ISIS vlaggen en wordt ISIS muziek gespeeld, zegt Botros, die al lange tijd voor deze ontwikkeling probeert te waarschuwen, maar zijn waarschuwingen worden in de wind geslagen.

Pas nog, berichtte nieuwsmedium TT dat de stad Hörby een overeenkomst met een centrum voor ‘onbegeleide jongeren’ opgezegd had, nadat gebleken was dat de staf geprobeerd had om de daar verblijvende jongeren te radicaliseren.

Vorig jaar besliste een Zweedse rechtbank nog dat het niet illegaal is om met een ISIS vlag te zwaaien in Zweden.

Merzek Botros is niet verbaasd over wat er zich in Hörby afspeelde. Als arabische hulpverlener, bezoekt hij vaak Zweedse asielzoekerscentra, en hij heeft met eigen ogen aanschouwd hoe ‘hardcore islamitisch’ het er daar aan toe gaat. Bovenop de getuigenissen van bewoners van die centra, bevestigt hij dat hij ook ISIS vlaggen en ISIS muziek gezien en gehoord heeft in die centra. Een ander probleem is het bedreigen en het continue lastigvallen van christenen en afvalligen, zij die islam willen verlaten.

Ook in Nederland worden voor de islam gevluchte christenen lastiggevallen:

“Ik heb veel Christenen geholpen om aangifte te doen bij de politie nadat ze lastiggevallen en bedreigd werden door islamisten in asielzoekerscentra”, vertelt Botros aan Världen Idag. Volgens Botros is het niet moeilijk om aan te tonen dat de dreigementen en pesterijen daadwerkelijk voorkomen. En toch weigert de Zweedse politie om in te grijpen.


Nederlanders hebben geen idee van de genocide die islam pleegt op christenen


“Nadat ze aangifte gedaan hebben bij de politie moeten ze terug naar de zelfde opvangfaciliteit en dan breekt er geheid oorlog uit”, zegt Botros, die er van overtuigd is dat velen gedwongen zijn om hun opvangcentrum te verlaten. Als voorbeeld noemt hij een man en een vrouw die zich van de islam tot het Christendom bekeerden.

“Ze woonden in Huddinge”,  zo vertelt Merzek Botros. Toen ze overgingen tot het Christendom, deed de vrouw haar gezichtsbedekking af. Toen werd haar verteld dat ze vermoord zou worden. Het paar was gedwongen om Zweden te ontvluchten en woont tegenwoordig in Duitsland.

Bron: http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.3920/is-flags-and-is-music-at-swedish-asylum-centres-the-authorities-ignore-the-warning-signs.html

https://www.prisonplanet.com/pastor-isis-flags-adorn-swedish-refugee-centers.html

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7177 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on ISIS vlaggen en ISIS muziek in Zweedse asielzoekerscentra – autoriteiten kijken weg  

 1. De zweedse socialisten hebben hun eigen Anders verdiend.

  Like

 2. Zweden is sowieso verloren. Ik heb de hoop opgegeven dat ze de linkse kliek alsnog buitengooien. Moed verloren, al verloren. Ze hebben het (moede) hoofd reeds neergelegd, klaar om af te hakken

  Like

 3. ‘Waving the Isis flag ‘is not an expression of disrespect towards any ethnic group’ because Isis is ‘against everyone except those who belong to Isis’

  Daar zakken toch je sokken van op je enkels ?! Het rechtssysteem in deze toont aan dat ze reeds sharia conform is. Maar is de mensenrechtenorganisatie in Washington DC al niet in handen van een mohammedaanse sektevolger? Was dat al voordat Obama illegaal aan de macht kwam of is die tijdens zijn macht geïnstalleerd.

  Ik ben moe. Wat een verkankerde wereld – in handen van de illuminati. Ik ga vragen aan Du30 of ik daar ergens in een hutje mag wonen (keep on dreaming..)

  Like

 4. We hebben Trump om ons te redden 😉

  Like

 5. Binnenkort ook in Amsterdam, waar de ziekelijke burgemeester een salafiste heeft benoemd om radicalisering te bevorderen, Vervolgens leegt de bewuste hoofddoek ook nog eens de gemeentekas.
  Waar is dat geld naar toe gevloeid, daar horen we ook niets over.
  http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/08/ronselaar-vrij-spel-in-amsterdam-door-blunderende-topambtenaar-528762/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: