Nieuw

Vrouw doodgeslagen en bijna onthoofd op klaarlichte dag in Zweden

Een grote politiemacht is op zoek naar de man die op de vlucht is nadat hij op klaarlichte dag een vrouw doodsloeg en haar keel doorsneed in het zicht van verschillende getuigen volgens Aftonbladet.

De politie kreeg meerdere meldingen van mensen die er getuige van waren dat de vrouw geschopt en geslagen werd op straat. “toen we er naar toe gingen vonden we haar overleden”, zegt Jonas Partheen, perswoordvoerder van de politie in Västmanland tegen Expressen.

Het gebied is afgesloten voor forensisch onderzoek en een grote politiemacht is op zoek naar de dader die op de vlucht is.

“We gebruiken zoveel mogelijk middelen als mogelijk. We hebben patrouillewagens, honden en een helikopter ter plaatse”, vertelde Jonas Partheen tegen Expressen.

Tot nu toe geeft de politie geen signalement van de dader vrij, ook al hebben ze dat ontvangen van getuigen, schrijft SVT.

De politie heeft nog geen motief vast kunnen stellen voor de moord.

De vermoorde vrouw is ook nog niet geïdentificeerd, volgens SVT.

De vrouw werd aangevallen door een man op straat in central Surahammar in Västmanland.

Bron: http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.3919/woman-beaten-to-death-in-broad-daylight-in-sweden.html

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7430 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Vrouw doodgeslagen en bijna onthoofd op klaarlichte dag in Zweden

 1. zonnigbrazil // augustus 3, 2017 om 21:07 //

  en wat doe we er aan? Niet veel! Maar als er nog meer slachtoffers vallen wat dan? Doen we nog minder want er zijn minder overgebleven! Maar als er een heleboel sneuvelen? Dan doen we niks meer want er is immers bijna niemand meer! Duidelijk? Klaar als je klontje!
  Eindelijk rust!

  Liked by 1 persoon

 2. Henk der Niederlànder // augustus 3, 2017 om 21:22 //

  Een land dat financieel practisch aan fe grond zit omdat de uitkeringen niet meer te betalen zijn.
  Een land waar vrouwen en veel mannen ’s avonds niet meer de straat op durven en waar de regering gewoon doorgaat met meer gelukzoekers en tegelijk uit weet te leggen dat het niet aan de multicul ligt.
  Hoe goedgelovig moet dat volk daar niet zijn want ze blijven op dezelfde politicie stemmen.

  Like

 3. Heeft niets met de islam te maken joh?

  Was een verwarde man.

  Of was het een suikerpatient?

  Ik krijg bij deze moord door een ‘cultuurverrijker’, wederom het idee dat de (Zweedse) politie de doofpoot hanteert, bang dat zij voor racisten worden uitgemaakt.

  De mainstream media gaat bij deze uiteraard weer mee met het liegen, bang om ook voor racisten uitgemaakt te worden.

  Ik vind het echt te ziek voor woorden dat de doorsnee West-Europeaan dit allemaal maar accepteert.

  Ik weet , als je ‘eigenrichting’ hanteert , het ‘gezag’ je wel weet te vinden.

  ‘ Eigenrichting ‘ is de enige oplossing, als het ‘gezag’ de belangen en de veiligheid van de autochtonen burgers nog meer gaat verwaarlozen dan zij nu al doet.

  Er moeten helaas nog te veel schellen van de ogen vallen, voordat de meerderheid de ernst van de situatie gaat doorzien en ‘in gaat grijpen’.

  Vooral door blijven gaat met bezuinigen op het politieapparaat.

  Like

 4. Misschien moeten we met z’n allen inderdaad toch maar in die burka met nikab … prachtige tent om je onder te wapenen en je bent slecht identificeerbaar. Ik ga er eens over nadenken … Oh nee, het is verboden toch? Misschien nog eens een lijstje met de landen waar het nu wel mag en niet mag … want nou ik weet ik het niet meer. In Engeland mag het klaarblijkelijk wel ? Of is dat alleen in London ?

  Like

 5. signalement; baardaap, woestijnrat, kamele beffer, allesneuker, pedofielaanbidder, genetisch mislukt projekt, zombie…. Zomaar wat namen die je ipv moslim kan gebruiken.

  Like

 6. Reken maar dat er voldoende politieagenten zijn die hier zwaar ziek van zijn en het liefst er een paar flink aftuigen. Mijn fiat hebben ze teven ALLE respect. Ik zal niets verklappen.

  Like

 7. erhm niet teven maar erhm tevens. Dusz.

  Like

 8. Er blijft maar één redding over voor de Noord en West Europese landen en dat is de regeringen omver werpen en een politiestaat vormen met militairen en politiemensen die wel durven op te treden tegen het tuig dat wordt binnen gehaald door de kapitalisten om het verdeel en heers spelletje te spelen. En wat ze moeten doen met de huidige politici en gerechtelijke macht is makkelijk te raden. Nu wordt er langzamerhand genocide gepleegd op de autochtone bevolking van Europa. Ik ben niet meer links of rechts in de politiek want ze belazeren je allemaal maar ben het beu dat wat we hebben opgebouwd te grabbel wordt gegooid door de zogenaamde volksvertegenwoordigers.

  Like

 9. JackvanderVeen // augustus 3, 2017 om 22:41 //

  Skeeter:
  en niet te vergeten zo zwart als een neger!

  Like

 10. Nope, Een zwarte huidskleur is niet per definitie een doorslaggevende factor voor de duivelse stupiditeit van deze sektevolgers. PUNT.

  Zwart …. wat zou dat?!!! Ik kan in alle eerlijkheid stellen dat ik géén rascist ben, slechts een hater van fascisten.
  Nog maar eens voor degenen die ‘m niet geopend hebben. Korte video, ter info.

  Like

 11. Als de overheid de burgers van west europa in de steek laat, moeten we zelf de problemen neutraliseren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: