Nieuw

YouTube to Censor “Controversial” Videos

Doe mee met 7.627 andere volgers

About Fubar (5075 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on YouTube to Censor “Controversial” Videos

  1. De ene na de andere video ‘verdwijnt’; kanalen over allerlei ‘controverse’ onderwerpen gaan plat; auto’s met legale maffia voor de deuren van ‘controverse’ kanaaleigenaren. Dit was te verwachten als een ‘logisch’ gevolg op de politieke strategie die er heerst onwelkom nieuws de nek om te draaien. Ik liet mij onlangs door iemand vertellen dat YT ‘onafhankelijk’ is, maar hoe onafhankelijk iets of iemand ook is of lijkt te zijn deze zal in het verlengde van de strategie de consequenties op den duur ondervinden. Want tenslotte is daar het Strafsysteem i.p.v. het Rechtssysteem waar ook een zogenaamd onafhankelijk instituut / individu aan het kortste eind trekt. Zij die ‘controversioneel’ nieuws verspreiden, worden (ook) in het BigBrotherSysteem opgeslagen met nulletjes en eentjes en de guillotines staan (echt) allang klaar. De zogenaamd slimmeriken hoeven voor hun voortbestaan hier slechts ‘het goede voorbeeld’ aan te nemen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: