Nieuw

Trump kondigt nieuw immigratiesysteem aan: “Nieuwkomers krijgen geen uitkering meer”

Slechts vijftien procent van de één miljoen immigranten die jaarlijks het land binnenkomen, zijn geschoold

De Amerikaanse president is van plan om een nieuw immigratiesysteem in te voeren waarbij de werkervaring van migranten een doorslaggevende rol speelt. Dat maakte hij vandaag bekend tijdens een persconferentie in het gezelschap van de twee conservatieve senatoren Tom Cotton en David Perdue, die het nieuwe plan, de ‘RAISE Act’, hielpen vormgeven.

De nieuwe wet bepaalt dat visa in eerste instantie zullen uitgereikt worden op basis van werkgelegenheid. Die aanpak moet komaf maken met de ‘kettingmigratie’, waarbij mensen het land binnen mogen op basis van hun banden met familie ter plaatse en niet omwille van hun professionele vaardigheden. Trump wil nu een immigratiesysteem op basis van verdienste invoeren en spreekt van “de grootste wijziging aan het immigratiesysteem van de laatste halve eeuw”.

HLN >>

Stel je voor dat Nederland dit toe zou passen:

Nieuwkomers moeten Nederlands kunnen spreken en zullen zichzelf en hun familie financieel kunnen onderhouden. Ze kunnen geen beroep doen op sociale bijstand.

 

Doe mee met 8.469 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7464 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Trump kondigt nieuw immigratiesysteem aan: “Nieuwkomers krijgen geen uitkering meer”

 1. Dat is het enige goede antwoord op migratie.
  Dat was het altijd al, maar ja…socialisme …is killing! ( society).

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // augustus 2, 2017 om 23:26 //

  Het is een schande dat dit in Nederland niet altijd zo geweest is, wij moesten op aangeven van linkse partijen meelevend zijn met de ‘arme’ schepsels die hier aanklopten. Men weigerde domweg de talloze aanwijzingen dat hier op grote schaal misbruik van werd gemaakt te zien en als er al eentje in de openbaarheid kwam dan was het een ‘uitzondering’ en mochten we vooral niet ‘iedereen over één kam scheren’.
  En nu zitten we met de gebakken peren, vergeet niet dat heel veel van die allochtonen wel de Nederlandse nationaliteit hebben. Die krijg je nooit meer weg tenzij ze uit vrije wil gaan en de kans daarop is nihil.

  Like

 3. Tuurlijk krijg je ze wel weg, als je maar wilt:

  Like

 4. Horatius // augustus 3, 2017 om 12:00 //

  Prima idee van Trump en dat zou in ons land navolging moeten krijgen want het aantal ongeschoolde economische (parasiterende) vluchtelingen vanuit Donker-Afrika neemt intussen onrustbarende proporties aan.

  Hun werkervaring is praktisch nihil en het aantal analfabeten is schrikbarend hoog dus het Linkse sprookje van ‘hoogopgeleide kennismigranten’ is intussen allang doorgeprikt.

  Wij willen hier pleiten voor de volgende maatregelen:

  Eerste jaar een opleiding voor papierprikker of peukenraper in de openbare ruimten en bij gebleken geschiktheid een baan in de bos- en wegenbouw of bij het handmatig ophogen van onze dijken.

  Komt men niet door deze selectie vanwege ongeschiktheid, werkweigering of structurele rugklachten dan volgt onvermijdelijk remigratie naar de landen van herkomst.
  Men kan dan een Terugkeerpremie in ontvangst nemen om aldaar een bedrijfje op te zetten: b.v. een bomschoenenfabriekje of een condoombedrijfje (hard nodig in die landen).

  Om te voorkomen dat deze creaturen met de volgende zending weer hier een beroep doen op onze sociale voorzieningen dient het aanbeveling hun te voorzien van een stempel met onuitwisbare inkt op de rechterbil. Een tatoeage gaat ons te ver: dit zou ongewenste herinneringen kunnen oproepen met een duister Naziverleden en daar moeten wij ons uitdrukkelijk van distantiëren.

  Blijft over het probleem van de allochtonen die de Nederlandse nationaliteit hebben verworven en die een loopbaan zijn begonnen als steuntrekker, crimineel of aspirant-terrorist.
  Deze personen moeten nauwlettend in de gaten worden gehouden en bij herhaalde overtredingen van onze wetten, normen en waarden zouden zij het risico moeten lopen hun Nederlanderschap te verliezen en alsnog in aanmerking te komen voor repatriëring, uiteraard zonder vertrekpremie.

  Aangezien wij geen onmensen zijn bieden wij dan voedselpakketten aan (al of niet halal) voor tenminste 4 dagen en een gratis vliegticket enkele reis richting land van herkomst.

  Deze voorstellen zijn onderwerp van discussie binnen de PVV-fractie, dus graag nog even onder de pet houden s.v.p.

  Like

 5. Goed idee wat NL moet overnemen en niet die rare zwaar overtrokken genderhype die is komen overwaaien

  Like

 6. ‘Eerste jaar een opleiding voor papierprikker of peukenraper in de openbare ruimten..’

  Kan dit voorstel AUB ASAP gecanceld worden ?!! Nix in de openbare ruimten !!! met prikkers en stokken. Opzouten zeg wat een idioot voorstel, Khad um al eerder gehoord, maar kom op zeg, denk eens even verder na a.u.b. Er zijn slechts een aantal teams die criminelen begeleiden in het buitenwerk en dit is geen gemakkelijke taak en/of voor een ieder weggelegd. Laten dezen eerder een opleiding genieten binnen vier muren, mogen er ook een aantal zijn mits binnen een gebouw. Er loopt een waar gebeurd verhaaltje van een asielzoeker/’vluchteling’/immigrant die via de Gemeente nu mag meelopen (om het vak te leren) als wijkbeheerder. Pleur toch op mensen met dit soort baantjes. De taal en cultuur (nog) onmachtig en dan via een voortrekkersstrategie zo’n baan bemachtigen, gaat werkelijk nergens over behalve over corruptie en volkomen dwaasheid. Daar wordt helemaal nobody beter van behalve die ‘nieuwkomer’. Werkelijk zoiets kan alleen maar in landen waar men volledig van het padje is. NL bijvoorbeeld ….

  Like

 7. N.B. Ik loop graag in de bossen, maar heb er absoluut geen trek in om daar te stuiten op een groep Neanderthalers. Ook niet op één van die soort die verderop en afgelegen tegen een boom staat te zeiken. Ooit jeugdwerk gedaan en ik kan vertellen dat het grote chaos wordt wanneer er eentje wegloopt met gekte in de kop waar slechts twee begeleiders de boel moeten runnen. Dan heb je dus een serieus probleem ….

  Like

 8. Horatius // augustus 3, 2017 om 17:33 //

  Voor de goede orde en om misverstanden te voorkomen:

  De genoemde werkzaamheden moeten worden verricht met de voeten geketend aan elkaar in groepen van maximaal 5 individuen.

  Kettinggangers dus gelijk zoals in de VS gebruikelijk was in vroegere tijden, maar helaas opgeschort i.v.m. de Mensenrechten.

  De PVV is voorstander om deze wijze van straf, heropvoeding en rehabilitatie weer in te voeren.

  Like

 9. 😉

  Like

 10. Like

 11. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: