Nieuw

PvdA in totale genderverwarring

De Haagse gemeenteraadsfractie van die terminale club zoekt een X/V/M-er (zie header), terwijl de landelijke Kamerfractie alle Transgender, Cisgender, Agender, Bigender, Binary, Butch, Coersively assigned female at birth (CAFAB), Coersively assigned male at birth (CAMAB), Demigirl/Demiwoman, Demiboy/Demiman, Genderfluid, Gender non-conforming, Genderqueer, Intersex, Multiply-gendered or Multigender, Nonbinary, Polygender, Trans+, Transfeminine, Transmasculine, Transmisogyny constrained (TMC), UITSLUIT !

En nee, die opsomming hierboven is geen zelfbedacht geintje. Kijk maar (even naar beneden scrollen).

 

Doe mee met 7.842 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (5771 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: