Nieuw

Ouwe linkse Oostenrijkse neukoma’s houden jonge negers als seksslaaf

Het is een groeiende trend onder afgedankte ouwe linkse rimpelige druipdozen om ‘sugar mama’ te worden voor jonge Afrikaanse ‘vluchtelingen’.

Het is een groeiende trend in Oostenrijk onder vrouwen van middelbare leeftijd en ouder om jonge mannelijke asielzoekers te strikken met geld en geschenken in ruil voor seksuele bevrediging en om de jonge mannelijke migranten dan afhankelijk te maken.

Het merendeel van de ‘vluchtelingen’ die door de goede-doelen-maffia naar Europa gebracht worden, zijn jonge mannelijke alleenstaande jihadnegers, ze werden al doelwit van radicale islamistische islamisten islamieten en drugsbendes, maar nu ook meer en meer van op seksbeluste en tekortkomende geile neuk-kenau’s.

Een nieuw onderzoek beweert dat de trend gestaag groeit en dat veel van de jonge mannelijke migranten nu in financiële afhankelijkheid gehouden worden door hun ‘sugar-mamas’, ze moeten seks leveren in ruil voor geld volgens het bericht van OE24.


De titel van het Oostenrijkse OE24 is wat explicieter dan hoe Breitbart, waarvan u nu de grove vertaling leest, het brengt. Die zeggen gewoon dat oudere Oostenrijkse vrouwen vluchtelingen ‘houden‘ voor seks. Voeg er nog even negers aan toe, want het zijn allemaal negers tenslotte, en dat ze afhankelijk zijn, een soort van moderne slaaf dus, en je zou een titel kunnen maken als: ‘Oostenrijkse vrouwen houden negers als neukslaven’. Dat is niet bezijden de waarheid, maar wel minder leuk voor de moreel verheven linkse feministische doe-goed-mensjes.

And size doesn’t matter either, vandaar dat er geen Aziaten ..


Zowel het Weense tijdschrift Biber als de Oostenrijkse zender ORF hebben bericht over deze groeiende trend en beweren dat waar uitgedroogde Oostenrijkse mutsen vroeger op ‘seksvakantie’ naar Afrika gingen om zich uit te laten wonen, het nieuwe fenomeen is dat ze zich nu de vers in Oostenrijk aangekomen Afrikaanse neuknegers toe-eigenen.

Sommige migranten klagen zelfs dat de onverzadigbare Tiroolse Heidi’s teveel seks willen. Asielsimulant Hasan vertelde Biber geschokt; “ze wil wel vier keer per dag, ik ben niks anders dan een seksmachine voor haar”. Hasan zei ook dat hij zijn nieuwe eigenaresse niet zou verlaten omdat hij inmiddels gewend geraakt was aan zijn nieuwe levensstijl. De laatste oninteressante alinea’s moet u maar bij Breitbart lezen, of niet.

In het door linkse kutwijven overgenomen Zweden is dit al veel langer het geval, zoals mijn collega ‘rommel‘ met regelmaat meldt; Zweden is ons voorland:

Ouwe Zweedse geile taarten met een onbevredigde passie voor een licht getinte jonge lul

Linkse activisten reizen naar Calais om seks te bedrijven met immigranten

Sodom en Gomorra in Zweedse asielcentra voor alleenstaande minderjarige asielzoekers

Ophef in Calais om ‘seksueel misbruik door activisten’

Ouwe lelijke linkse Zweedse wijven neuken met Afghaanse vluchtelingjongetjes en zijn boos dat ze betrapt worden

Ouwe vieze geile Zweedse kenaus neuken vluchtelingkindertjes

100 jaar vrouwenstemrecht en je complete duizendjarige beschaving is naar de vaantjes door die Heidi’s.

 

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7440 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Ouwe linkse Oostenrijkse neukoma’s houden jonge negers als seksslaaf

 1. Totdat de eerst ziektes zich openbaren. Want die zogenaamde vluchtelingen kijken niet zo nauw. Die steken hun geval in elk gat dat ze tegenkomen. Dus dit probleem lost zich vanzelf op. Die neukoma’s zullen vrij spoedig allerlei seksueel overdraagbare aandoeningen krijgen. Wat je zaait, zul je oogsten!

  Like

 2. @ninjarie en de rest even rekenen van de Afrikaanse bevolking is volgens de statistieken 20 procent besmet met hiv/aids .
  Dat houdt dus in dat van de 80,000 die naar Europa zijn gekomen er teminste 15,000 besmet zijn met hiv )over rusiische roulette gesproken ik denk dat we het beter Afrikaanse roulette kunnen noemen in het vervolg .
  Hiv hiv hoeraa en dan even verder denken wie gaat dat betalen ja jij en ik weten het antwoord al (de burger lul ) nog even de pensioen leeftijd verhogen ten behoeve van de hiv negerts met een uitkering.
  Zal het kort houden alleen de medicijnen 15 miljoen per maand big pharma is u erg dankbaar voor uw geneuk shakazulu
  https://www.goedgevoel.be/happy-spring/short~a3ac4cf1

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // augustus 2, 2017 om 16:37 //

  Nou wil ik toch even kritiek leveren, ” uitgedroogde Oostenrijkse mutsen” zullen weinig trek hebben in fors geschapen negers omdat dat pijn doet (heb ik uit betrouwbare bron).
  Ouwe Oostenrijkse mutsen okay maar dat uitgedroogde zal wel meevallen. 😀

  Like

 4. Lees maar ‘vochtige vagijnen’ dan voor uitgedroogde mutsen. 😉

  Like

 5. ie zeggen gewoon dat oudere Oostenrijkse vrouwen vluchtelingen ‘houden‘ voor seks. Voeg er nog even negers aan toe, want het zijn allemaal negers tenslotte

  Begrijpelijk. Die uitgelubberde ouwe poepdozen hebben een flink geschapen neger nodig om er nog iets van te voelen. Dan is de gemiddelde blanke jongen gewoon niet groot genoeg, als hij er al trek in zou hebben.
  Voor de droogte zijn er uitstekende glijmiddelen en die zullen die “dames” vast en zeker ruim op voorraad in hun nachtkastje hebben.

  Like

 6. Tijl, niks wat een scheutje Jo h2o niet kan fiksen, dat toverd zon doge pruim onmiddelijk om in een giga glibberdoos waar geen vat meer is op te krijgen.

  Liked by 1 persoon

 7. Domme oude vrouwen!

  Wel mis ik even de link met vrouwenkiesrecht.
  Niet iedere vrouw is dom heren…
  Er lopen ook zat kortzichtige en ongelofelijk domme mannen rond.

  Liked by 1 persoon

 8. ongesgoolde // augustus 2, 2017 om 23:39 //

  @Feniks

  Wat de fok heeft het je laten neuken door een neger met vrouwenkiesrecht te maken?
  Klopt,een slimme vrouw laat zich niet neuken door een neger.
  Si , die neuken voornamelijk met negerinnen.

  Like

 9. Als die geile opoes Aids aan hun doos hebben hangen, kan zo’n handig afrikaantje altijd nog die klit weg snijden.

  Like

 10. Gatver !!!

  Like

 11. paulzwueste // december 18, 2017 om 18:15 //

  Uitgedroogde mutsen met vochtige vagijnen die negers als sexslaaf houden….
  Tamelijk optimistisch geschreven.
  Maar als het waar is zou ik zeggen, voor geld is de hele wereld te koop.
  Laat die ouwe mutsen genieten…en laat die negers wat extra bijverdienen.
  Ze zijn tot elkaar veroordeeld.

  Zo lang als ik maar niet in de slaapkamer er naast hoef te slapen…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: