Nieuw

Nearly One Quarter of Germans Now Have a Foreign Background

The number of people from the Middle East has increased by 51 per cent over the last five years and those originally from Africa have increased by 46 per cent.

New statistics show that over one fifth of all people residing in Germany now originates from “migrant backgrounds”, and many are demanding more money and flexibility for the education system and labour market.

According to the German Federal Statistical Office in Wiesbaden, the number of people living in Germany has set a new record in 2016 with 22.5 per cent of people having a so-called “migrant background”. The agency states that the main driving factor has been both migration from other European countries and the massive influx of asylum seekers over the course of the migrant crisis, Handelsblatt reports.

Since the start of the survey in 2005, the year on year increase in residents with foreign origins has averaged around 8.5 per cent. Some 52 per cent of individuals with immigrant roots were born in Germany, according to the survey.

Breitbart >>

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7457 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: