Nieuw

De kiemen van het terrorisme!

Nakomelingen van naar hier gemigreerde moslimouders die volgens de islam moslims moeten zijn, zonder er zelf voor gekozen te hebben. Deze moslimkinderen krijgen van hun ouders een verziekte en psychisch ziek makende nalatenschap mee.

Elk moslimkind leert van jongsaf aan dat het “beter” is dan de hem omringende kafirmaatschappij. Dat gaat goed totdat het kind met deze maatschappij in aanraking komt.
En dat gebeurt al zeer jong.

Kleine Fatima of Mohamed gaat naar de kleuterschool en beleeft daar fijne dagen, omringd door kafirkleuters. Toch merken ze al vlug dat ze “anders” zijn, al was het maar door wat ze al dan niet op hun boterham hebben.
Ook de feestdagen krijgen voor hen niet dezelfde invulling, Sinterklaas komt immers enkel bij de kafirs, net als de kerstman en de paasklokken .
Op Aïd elFitr en het schapenfeest worden ze thuisgehouden terwijl hun kafirkameraadjes gezellig verderdoen op school. Hier begint het hen te dagen. Moslimkindjes hebben niet alleen minder leuke feestdagen, maar moeten soms ook de school verzuimen om schapen te zien doden en toe te kijken terwijl volwassenen zich volproppen met koekjes en zoetigheden. Een kind heeft immers een klein maagje…

Nageltjes >>

Doe mee met 8.338 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7127 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on De kiemen van het terrorisme!

 1. Interessant artikel en vol waarheden. Een ding mis ik toch in het leven van de opgroeiende Fatima die heus en alsnog ‘in opstand’ kan komen zoals het een puber/adolescent betaamt: zij kan haar pijlen richten op de kafir en hiermee kan ze scoren binnen haar community. Dat gebeurt dan ook wel. Niet alle Fatima’s voelen zich hiertoe geroepen, maar er zijn Fatima’s die hier wel op kicken.

  Liked by 2 people

 2. Gewoon rond de 12 jaar toetsen. pass, mag verder leren of fail, ga aub bij het “niet te redden afvoer groepje” staan.

  Like

 3. JackvanderVeen // augustus 3, 2017 om 10:08 //

  Greengo, je bedoelt toch hopelijk niet Fatima Elatik figuren?
  Die hebben we ook net niet nodig om met ons dure geld (eurowaarde rijst weer de pan uit) haar anti-kafirpolitiek te beleiden.
  Zij klinkt oprecht, maar ondertussen druk bezig om mede een islamitische staatsgreep te plannen in NL.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: