Nieuw

Burkini-Clad Holidaymakers Told Islamic Swimwear ‘Not Acceptable to Portuguese Culture’

British holiday makers wearing burkinis left a swimming pool after being told the Islamic swimwear was “not acceptable” and that they must “follow Portuguese culture”.

Maryya Dean and her sister-in-law Hina claim they were told by a building security manager that they could not wear their burkinis in the swimming pool. The women were approached following complaints made by other holiday makers who share the pool at the apartment complex in Albufeira, Portugal.

“He said we had to abide by Portuguese culture if we were in the country,” Ms. Dean added and claimed she had to do a “walk of shame” back to her apartment.

Breitbart >>

Een ‘Walk of shame’ volgens de klaaglima. In andere landen moet je je ook houden aan de daar geldende kledingregels, trut:

 

 

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7177 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Burkini-Clad Holidaymakers Told Islamic Swimwear ‘Not Acceptable to Portuguese Culture’

  1. Het opdringen van dat soort wijven van hun cultuur is schaamteloos. Laat staan door dat soort wijven meestal in een groep te worden bespuugd of uitgescholden voor vuile tering hoer en meer van dat fraais is inderdaad een schande,net als hun kledij een schande is.Ze zijn zelfs te lui om in die vodden een zoom te naaien,dat gebeurt met wat spelden.Momenteel hebben we een rupsenplaag,die in een een dag al je buxussen kaal vreet en het doet me toch erg aan al die moslims denken met hun opdringerigheid.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Moslima krijgt €490 boete voor het vervuilen van het zwembad met haar boerkini – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: