Nieuw

Zweden ziet positieve kanten aan het toegenomen aantal schietpartijen door moslimmigratie

Zweden, het land houdt nooit op te verbazen met zijn oneindige aantal linkse stupiditeiten, heeft nu de positieve aspecten ontdekt van de moslimmigratie en de daarbij behorende toename van schietpartijen in de afgelopen jaren.

“De behandeling van slachtoffers van schietpartijen wordt steeds beter naarmate schietpartijen vaker voorkomen.”

Dokters en medisch personeel in het ziekenhuis in Malmö krijgen steeds meer ervaring met het behandelen van schotwonden, meldt Radio Zweden.

Sinds begin dit jaar zijn er 22 mensen neergeschoten in Malmö. Zes hebben het loodje gelegd en zestien werden gewond, variërend van lichtjes aangeschoten [ .. ] tot levenslange verwondingen. Afgelopen jaar werden er 31 mensen aangehouden in verband met schietpartijen volgens cijfers van de politie van Malmö.

Ook al zijn schotwonden als gevolg van schietpartijen niet helemaal nieuw voor de stad, toch komt het steeds vaker voor in de ziekenhuizen van de stad de afgelopen jaren. Als de ziekenhuizen nu schietslachtoffers binnen krijgen, kunnen ze de slachtoffers behandelen met meer ervaring.

“Kennis over schotwonden is toegenomen van weinig naar regelmatig”, zegt Mikael Ekelund, van het Malmö Hospital.

“Zweden wordt hopelijk niet een school voor verwondingen, maar het aantal vereist nog steeds dat we ons de nodige kennis eigen maken,” voegde hij er aan toe.

Bron: Speisa >>

Als mensen behoefte hebben aan een school voor schotwonden kunnen ze beter naar de ‘gunfree-zone’ Chicago afreizen, thuisstad van Obama, daar wordt in één dag geschoten wat er in Malmö per jaar geschoten wordt qua cijfermatig..

 

Doe mee met 8.469 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7465 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

14 Comments on Zweden ziet positieve kanten aan het toegenomen aantal schietpartijen door moslimmigratie

 1. dat zijn toch mooie berichten, hoe meer mensen er worden neergeschoten leren ze van in de ziekenhuizen, en de 6 doden, kunnen die weer tot leven worden gewekt?
  laat de indringers elkaar maar aan gort schieten, hebben zij les materiaal en de mensen in Zweden voorlopig weer paar minder van in de straten

  Like

 2. Gevalletje oefening baart kunst? Arm Zweden.

  Like

 3. @Yvonne, je vergat nog een zaak te noemen: En men heeft werk.

  Like

 4. Ik dacht toch dat Mongolië in Azië lag. Ik heb me blijkbaar vergist.

  Like

 5. greengo, ja oke, dat hadden ze al en nu zijn ze verheugd met meerdere schietpartijen om te leren, kan je nagaan dat als ze het nog niet zo goed konden ervoor hoe je er dan als iemand met een schotwond bij lag

  Like

 6. Het komt er dus op neer dat dit volk niet goed bij hun verstand is!!!!

  Like

 7. Hmz, ik denk zomaar dat er voldoende Zweden zijn die hiermee echt niet blij zijn. (Idem Duitsers) Ook zij zijn slaaf van het systeem der illuminatie. Denk vooral NIET dat ons Nederigland er wel bekaaid vanaf zal komen. Nog maar eens: wij zullen slechts de bloederige saus zijn op de McDonalds Monsanto Bilderberberg(ham of hamloze)Burger, of anders gezegd: wij zullen zijn als een grote verse puist die in ene greep …. SPLASH. Tenslotte zijn ook wij niet beter en onderdeel van de slavenhandel die ons tot slaven heeft gemaakt. Ontkennen heeft geen zin aangezien nobody van ons ons bestel al heeft weten omver te smijten t.g.v. iets dat beter is.

  Like

 8. Zo en nu ga ik ff speklappen bakken. Of ze kosher zijn, weet ik niet. Dat merk ik later nog wel, maar dood gaan, gaan we uiteindelijk allemaal.

  Like

 9. Vroeger gingen dokters naar zuid afrika voor allerlei “speciale” training, ook gedurende de sancties(hypocryte landen) maar nu kan het naast de deur in Zweden, het nieuwe zuid afrika.

  Like

 10. Zweden heeft dé oplossing en doet niet aan gender neutraliteit, dat klinkt hoopvol. Toch? Vidootje van kleine 10 minuten:

  Like

 11. Sweden is doing fine:

  Like

 12. Misschien kan onze veilingnazi Drs P. wat harder pang pang roepen in de kansenwijken van Miep Vogelaar.
  Hollen of stil staan, vooruitgang moet er zijn.

  Like

 13. JackvanderVeen // augustus 3, 2017 om 10:16 //

  Degene die dit comment bedacht heeft is te vaak door kogels in zijn kop getroffen inmiddels.

  Like

 14. paulzwueste // februari 6, 2018 om 19:36 //

  Zo zie je maar.
  Nooit de moed verliezen.
  Er is altijd wel ’n positieve kant aan je eigen dood te ontdekken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: