Nieuw

Journalist wird in Sizilien an Berichterstattung über ankommende Migranten gehindert und aus dem Hafen eskortiert

“Was geht hier vor sich? Was wollen die europäischen Regierungen vertuschen?”, fragt PeterSweden. Ein schwedischer Journalist wird beim Filmen zweier Migrantenschiffe in Sizilien aus dem Gelände geschmissen. Er musste seine Aufnahmen löschen, sonst drohte ihm Verhaftung, berichtet er.

Der unabhängige schwedische Journalist PeterSweden (so sein Synonym auf YouTube) versuchte vor drei Tagen, zwei verschiedene Migrantenschiffe, die in zwei verschiedenen Häfen in Sizilien anlegten, zu filmen. Dabei handelte es sich einmal um die Aquarius mit etwa 400 Migranten an Bord und einmal die Phönix, mit etwa 300 Migranten.

In beiden Fällen wurde er von der Polizei am Filmen gehindert und aufgefordert, das Areal zu verlassen. Beim zweiten Mal zwang ihn die Polizei sogar, seine Aufnahmen zu löschen und drohte ihm mit Verhaftung.

PeterSweden sagt, „offensichtlich wollen die Behörden keine unabhängigen Medien vor Ort, während Journalisten des Maistream-Mediums „Vice“ vorgelassen wurden“.

An Bord seien zu hundert Prozent junge afrikanische Männer, es gäbe nur ein paar wenige Kinder, die die Ausnahme bildeten, sagt er im Video.

„Die europäischen Regierungen wollen nicht, dass die Menschen erfahren, was hier passiert“

weiterlesen>>
epochtimes
Also published on Zeepertje.com
Historischen Anzeige…Neue zuerst

 • SWEDISH COAST GUARD IN SICILY ?!?!

 • EPIC RANT against MIGRANT NGO SHIP in SICILY

 • HARASSED BY POLICE – FILMING MIGRANT VESSEL!

 • COMMUNIST CENSORSHIP on the MIGRANT CRISIS

 • FORBIDDEN NEWS – Reporting on NGO migrant vessel

 • Update From Sicily

Doe mee met 8.338 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1443 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on Journalist wird in Sizilien an Berichterstattung über ankommende Migranten gehindert und aus dem Hafen eskortiert

 1. In Italië regeert de mafia en die werkt samen met de mafia in brussel.
  Dit gaat nooit goed komen

  Liked by 1 persoon

 2. Hoelang blijven we nog toe kijken hoe onze mooie Westerse maatschappij om zeep wordt geholpen door partijen die goedkope arbeid willen afdwingen. D’66 en VVD en aanverwante artikelen. Zoals in Venezuela wordt gefraudeerd met de uitslagen zo is het ook in het Westen gegaan.

  Liked by 1 persoon

 3. Het is duidelijk ,uitvoering van het Kalegri- Coudenhoven plan , als er enkel mag verslag mag gemaakt worden door de “normale” media dan is dat censuur ,hoe je het ook draait of keert.
  Alle lof voor deze jonge kerel die durft het probleem aan te kaarten ,zonder back up , hij verdient alle respect.
  Laat het ook duidelijk zijn dat de boel rond zulke ontschepingszone hel goed in de gaten wordt gehouden ,hij was daar zonder filmcrew in een heel” low profile” attitude ne nog wordt ie eruit geplukt en weten ze direct waar hij mee bezig is .
  Ofwel wisten ze van zijn komst ofwel hebben ze hem , na te zijn opgemerkt (facial recognition software) verwijdert…..
  We hebben meer ,veel meer van dergelijke gasten nodig en dan nog zal het moeilijk zijn om de bevolking te overtuigen van wat echt gaande is aangezien de tegenstander veel meer middelen en controle ter beschikking heeft dan wij ooit zullen hebben.
  De situatie is de laatste jaren veel slechter geworden voor de gewone burger,
  we zijn verboden geworden om wapens te bezitten ,iets waar we ons op dat ogenblik geen benul van hadden waarom, het was een fait divers en werd zonder veel protest aanvaard.
  Zij die het oplegden wisten wat komen ging ,slim gespeeld …..
  Nu wordt onze laatste verdediging ,de vrije mening , gesproken en/of geschreven , gesloopt en mogen we enkel verkondigen wat “politiek correct ” is ,weerom met allerlei strafmaatregelen voor hen die het niet uitgestippelde beleid niet volgen.
  Onze landen kun je vergelijken met een hoge druk kookpan , je kan zolang je wilt warmte toevoegen waardoor de druk binnenin steeds verhoogd hij zal niet ontploffen zolang de overdruk weg kan door het overdrukventiel ,wanneer dit verstop dan is er geen houden meer aan.
  In onze landen wordt mijn inzien het gaat steeds kleiner…………….

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: