Nieuw

Italië wil mensensmokkel bestrijden in Libische wateren

De Italiaanse regering heeft in het parlement in Rome haar plan voorgesteld om militair actief te worden in Libische territoriale wateren. De Libische regering in Tripoli is het ermee eens dat Italiaanse marineschepen daar mensensmokkelaars gaan aanpakken.

Omdat veel mensensmokkelaars van boord gaan in de “veilige” territoriale wateren van Libië ontsnappen ze zo aan de Europese schepen in de Middellandse Zee. Italië wil in die wateren tussenbeide kunnen komen en de internationaal erkende regering van Libië in de hoofdstad Tripoli steunt de operatie. Italiaanse patrouilleboten zouden zo kunnen opereren in de haven van Tripoli.

De Redactie >>

De mohammedanen van Amnasty gelijk over de zeik:

Ondanks tegenstrijdige verklaringen uit Tripoli vorige week blijft minister van Defensie Roberta Pinotti erbij dat haar land door Libië is gevraagd waar nodig ook tot in Libische havens te komen opereren. Het geval waarbij Rome zou ingrijpen, wordt door de Libische autoriteiten bepaald. Rome zal in een eerste fase eerst een “logistiek schip” sturen en een “patrouilleboot”, vertelde Pinotti. Het is geenszins de bedoeling een “zeeblokkade” in te stellen want dat zou een “vijandige daad” zijn. HLN >>

Omdat dat namelijk helpt stelletje ‘goede doelen’ jihadi’s:

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7438 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Italië wil mensensmokkel bestrijden in Libische wateren

  1. Tijl Uylenspiegel // augustus 1, 2017 om 23:05 //

    Was er niet een Nederlandse politicus die helemaal aan het begin van de migrantencrisis iets dergelijks voorstelde en werd hij niet op het nippertje geen Hitler 2.0 genoemd? Weet het niet zeker hoor maar ik geloof dat hij Geert heette of zo

    Like

  2. Like

  3. Like

1 Trackback / Pingback

  1. Op geluidsopnamen is te horen hoe dit reddingsschip contact heeft met mensensmokkelaars – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: