Nieuw

EU gives Poland, Hungary and Czech Republic a month to change mind about migrants

The European Commission has given the Czech Republic, Hungary and Poland one month to change their minds on participating in the EU’s migrant relocation scheme.

postthumbnailBrussels started legal proceedings earlier this month against the countries and have threatened to take away Poland’s voting rights if they don’t cave in to EU demands.

EU migration commissioner, Dimitris Avramopoulos, said: “There is still time to change everything and come back to normality.”

Interestingly, the Commission isn’t pursuing a case against Austria, who have also refused to take in any migrants. Perhaps it has something to do with Austria being a net contributor to EU coffers, while Czech Republic, Hungary and Poland all receive more money than they pay in…

readmore>>
westmonster
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

4 Comments on EU gives Poland, Hungary and Czech Republic a month to change mind about migrants

 1. De fascist Zimmermanz is lekker bezig, die komt nog eens voor een tribunaal.

  Liked by 1 persoon

 2. Genoemde landen hebben een democratisch gekozen regering en daarmee het volste recht te acteren zoals zij willen. De EU-kliek dient in te binden en zich niet met interne aangelegenheden te bemoeien. In Den Haag zijn ze dat overigens vergeten

  Liked by 1 persoon

 3. Dat Oostenrijk hier niet op wordt aangesproken heeft natuurlijk te maken met het feit dat zij
  een netto betaler zijn en na het verlies van Groot Brittanië willen ze niet ook nog het geld van
  Oostenrijk mislopen.
  De hypocrisie ten top.

  Liked by 1 persoon

 4. Héél misschien een idee om een Crowdfundingproject te beginnen t.g.v. het soeverein voortbestaan van deze landen. In de geest van orgs als Kiva/Wakibi/Lendahand/etc., maar dan anders uiteraard aangezien genoemde orgs geaffilieerd zijn aan typen zoals George Soros en andere soortgelijke zelfverrijkers over de ruggen van behoeftigen. Anderzijds is dit héél misschien niet eens nodig wanneer deze landen hun verplichte financiële bijdragen aan de fascistische Europese Unie kunnen staken. Ik zeg maar wat, beseffende dat er vast wel weer enorme haken en ogen zitten aan zoiets. Een multinational als Olgacom, waar onze ‘koninklijke’ familie graag over de vloer komt en zich bezighoudt met héél vieze zaken is gesitueerd in Polen en ik meen dat zich daar ook een militair ‘afweerschild’ bevindt … Lastige kwesties.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: